czarnyMag pisze:"JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi" - temat dla uprzywilejowanych -
Błąd. Wątek, którego tytuł podałeś jest do dyskusji dla wszystkich forumowiczów. Wątek "JESTEM MEDIUM (o ludziach ze zdolnościami mediumicznymi)" jest tylko dla ludzi o zdolnościach mediumicznych. A po co on powstał autorka tłumaczy w pierwszym poście. Może przeczytasz?
czarnyMag pisze: jest grupa ludzi którzy mogą "pisać z palca" co tylko chcą.
Mogą, ale i tak jest to weryfikowane przez moderatorów. Z tym że do doświadczeń osobistych nie przyczepiamy sie.
czarnyMag pisze:A wszystko co wymyślą jest traktowane na serio bo oni to media -[...] A wszystko co napiszą staje się od razu "prawdą"
UUU nadmiar ambicji??
czarnyMag pisze: nie mogą im zadać pytania ludzie którzy według tego grona nie są medium
Błąd wtóry. Można zadawać dowolne pytania właśnie w wątku "JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi". Po to on powstał.
czarnyMag pisze:Czy ktoś w końcu mi wytłumaczy na czym polegają te "wyssane z palca" prawdy i ten temat założony pod tych ludzi i w czym oni są lepsi od pozostałych ?
Przeczytaj pierwszy post z wątku, który podałam powyżej. Tam masz odpowiedź na swoje pytanie.
czarnyMag pisze:Macie jakieś wiarygodne dokumenty które moglibyśmy przeczytać o "wyższości" tych ludzi z tematu powyżej?!
Masz jakieś wiarygodne dokumenty duchów, które cię nawiedzają? Masz jakieś wiarygodne dokumenty, że to co doświadczyłeś to nie wymysł twojej własnej głowy? Nie masz. I oni też nie mają. Możesz wierzyć w ich przekazy, a możesz je przeanalizować i odrzucić. Nie błędem jest czytanie choćby i bzdur, błędem jest nieczytanie lub ocenianie bez analizy.
czarnyMag pisze: jak im zadać pytanie gdy oni nie biorą udziału w dyskusji ogólnej
Dobre.
czarnyMag pisze:Ja teżAle medium nie jesteśmy
Każdy sam uznaje czy jest medium, czy też nie. Jeśli czujesz, że jesteś Medium, to napisz swoją opowieść, swoje doświadczenia w wątku dla Mediów.
czarnyMag pisze:Udzielenie informacji czy odpowiedzenie na zadane pytanie jest problematyczne!
Hm swego czas zadałam Medium proste pytanie i dostałam prostą, bardzo potrzebną, odpowiedź. Może za trudne pytania zadajesz?
czarnyMag pisze:Nie pisząc już o cierpliwości Bo skoro medium się już wysiliło i raz pouczyło to nie ma sensu brnącemu w błąd ponawiać odpowiedzi która jest niczym innym jak "prawdą" - a taką "prawdę" trzeba spijać niczym śmietanę w pozycji uniżonej na kolanach
Przesadzasz. Medium to nie nauczyciel. Ani nie guru. Ani nie mesjasz. Nikt ci nie każe ani wierzyć w ich słowa, ani adoptować ich przekazów bez analizy.
Hm zdaje sie, że już ci to tłumaczyłam kilka razy. A skoro znowu atakujesz, choć nie masz żadnych podstaw, to znaczy, że coś się stało w twoim życiu? Zły dzień?