Nikita pisze:Odnowa mysle tak jak Ty...zlo jest latwiejsze..a ludzie nie sa dobrzy...dzieci tez nie.

Pawełek pisze:Spytaj dziecka albo psychologa dziecięcego. Dorosła osoba myśli inaczej niż dziecko.
Nikita pisze:Zlo to nie tylko morderstwo i kryminalnosc ale zlo zaczyna sie juz w malych codziennych sprawach....ludzka glupota i niewrazliwosc, egoizm, pycha itd jest w kazdym z nas....
Pawełek pisze:fruwla pisze:Pawełek pisze: "Inni gnębią tego chłopaka to też go pognębię, żeby nie pomyśleli że jestem gorszy."
A dlaczego jedni gnebia a inni nie gnebia i nawet by im to do glowy nie przyszlo zeby gnebic ?
Spytaj dziecka albo psychologa dziecięcego. Dorosła osoba myśli inaczej niż dziecko.
Nikita pisze:Karma jednak dorywa drania....dowiedzialam sie dzis, ze jedna wredna babka z mojej pracy , ktora uwziela sie na mnie i na wielu innych spadla ze schodow....oczywiscie, ze jej tego nie zyczylam i ze nie ciesze sie z tego ale mam wrazenie, ze karma zaczyna wracac do niej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości