Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Mirek » 26 gru 2016, 22:11

„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 27 gru 2016, 03:59

Mirek pisze:https://www.youtube.com/watch?v=cjv8VJhWcsI

Uważasz, że on się przygotowuje do tych swoich wystąpień czy mówi to wszystko z głowy? Jak dla mnie za bardzo składnie mówi by przyjąć że mówi to co sam w medytacji zobaczył tym bardziej, że jego rozmówcy przekazują mu wszystko "klatkowo obrazami" :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 27 gru 2016, 08:10

A jakie to ma znaczenie? Dla mnie jest zawsze ważna treść, a nie sposób mówienia.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 27 gru 2016, 08:27

W wystąpieniach Arona jest sporo informacji rzeczywistych nawet do 70%, jestem nieco zdziwiony bo nie zawsze tak było.
Jednak to tylko może około 20% tego co się dzieje, no ale zobaczymy następne wypowiedzi.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 28 gru 2016, 02:32

Jeśli nie wybuchnie wojna o której mówił Klimuszko i o której mówi Arron to Polska dalej będzie małym krajem z niewielkim wpływem na cokolwiek. A nie wybuchnie bo obudzeni jak Arron będą robić wszystko by do tego nie doszło.
Innymi słowy nie mamy wpływu na nic i nadal nie będziemy mieć i jest to dobre. Na pewno nie dla nas - przyszłej potęgi według Klimuszki!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 29 gru 2016, 21:58

Zrobiłem sobie małą symulacje i obliczenia w jakim miejscu od bieguna północnego znajdzie się Polska po tak zwanym przebiedowaniu, chociaż ja bym to nazywał skorygowaniem nachylenia osi ziemi.
Wyszło mi że może to być wahniecie ziemi o jakieś 1900 km na południe, co pozwala sądzić że znajdziemy się mniej więcej na wysokości Bułgarii i Włoch.
Patrząc na rozkład lądów a mórz i oceanów, można sobie wyobrazić gdzie woda dopłynie.
Przesuwanie się planety na południe spowoduje zalanie wszystkiego co jest na północ od wody, następnie wody zaczną powracać ale jako że będą rozpędzone to sobie popłyną, oj popłyną aż osłabnie pęd albo spotkają na swej drodze góry.
Czy na pewno tak będzie?
Na ten temat mamy dużo więcej informacji, ale może ktoś coś doda, na przykład ile będzie trwało to całe tsunami i kiedy się zacznie.
Kris

Postautor: Xsenia » 29 gru 2016, 22:44

Przypuszczam, że tsunami takiego kalibru okrąży Ziemię kilka razy. Ale skąd wiadomo, że przebiegunowanie będzie zjawiskiem krótkotrwałym?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Kris » 29 gru 2016, 23:51

Przesuniecie ziemi o prawie 2000 km musi trochę potrwać bo inaczej skorupa by się porozrywała.
Ja myślę że to może trwać kilka tygodni i raczej będą to chlupnięcia tam i na powrót.
Jeśli Francja Włochy i Niemcy zostaną w dużym stopniu zalane to kto pozostanie największym krajem z najmniejszymi szkodami?
Jakie wtedy są szanse że spełnią się przepowiednie o dużej Polsce?.
Kris

Postautor: czarnyMag » 29 gru 2016, 23:59

Polska nie będzie dużym krajem ale krajem z pełną obsadą obywateli - pozostałe kraje zachowają 1/5 ludności gdy te fale przelecą przez Europę. Ale to akurat dla nas jest bez różnicy gdyż my już wymrzemy i będziemy leczyć rany w "szpitalach odnowy ducha" lub gonić ogon w Umbralu :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 gru 2016, 19:02

Dałbym głowę, że wysłałem wczoraj tu wiadomość. Kraje zachodnie w przeciwieństwie do nas mają dosyć pokaźne schrony, a Norwegia ma nawet cały bank nasion w podziemiach. Co ma Polska? Emerytów, rencistów i garstkę młodych, którzy jeszcze nie wyemigrowali. Polska jest słabo zarządzana i na dodatek biedna. W Norwegii jest powiedzenie, że jak gdzieś jest chaos, to mówi się, że jest jak w polskim rządzie. A co robią polacy na emigracji? Część zintegrowała się z zachodem i ma się dobrze, a część kradnie mydło w płynie z ubikacji publicznych... serio. Rasa panów? Wątpie. W trakcie EWENTUALNEGO kataklizmu przeżyją osoby mające miejsce w schronie.

Przestań straszyć ludzi końcem świata, jeśli powołując się na nauke nie podajesz naukowych źródeł. Gdzie są te twoje wyliczenia?
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka