Aplikacja na smartfona

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Aplikacja na smartfona

Postautor: czarnyMag » 29 gru 2016, 13:48

Kiedyś oglądałem film dokumentalny o gościu (obywatelu USA) który w domu w którym się nic nie działo odpalił taką aplikację nagrywającą głosy i wyszedł. Potem po wielu "przygodach" ten gość się wyprowadził w pośmiechu.
Jest coś podobnego do ściągnięcia na smartfona lub w komputer z internetu w języku polskim?!
Ja bym spróbował :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Re: Aplikacja na smartfona

Postautor: Pawełek » 29 gru 2016, 20:15

Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem, ale nie chodzi Ci CzarnyMagu po prostu o dyktafon? :)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: OneNight » 29 gru 2016, 20:20

Pawełek pisze:Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem, ale nie chodzi Ci CzarnyMagu po prostu o dyktafon? :)

:lol:

Proszę magu, oto ta aplikacja: https://play.google.com/store/apps/deta ... rder&hl=pl
Albo to: https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=pl
Na własną odpowiedzialność, ja Cię do domu nie przygarnę.

PS: Powiedz lepiej jaki to film.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Pawełek » 29 gru 2016, 20:26

Ja też dodam od siebie, że jak masz system android to powinien być wbudowany w telefon dyktafon, jakbyś nie chciał nic ściągać na siłę :)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: OneNight » 29 gru 2016, 20:29

Wpisz w sklep play "EVP".

Aczkolwiek ja bym polecał zwykły dyktafon, bo tego typu aplikacje podkładają głosy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 30 gru 2016, 00:20

Pawełek pisze:Ja też dodam od siebie, że jak masz system android to powinien być wbudowany w telefon dyktafon, jakbyś nie chciał nic ściągać na siłę :)

Dyktafon nic nie odbiera a ja chcę to sprowokować jak to zrobił niechcący gość w Stanach.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 gru 2016, 20:35

Wiem jak się tworzy aplikacje na androida. Nie istnieje coś takiego, co by wywoływało duchy za pomocą smartphone'a. No chyba, że masz taki zaawansowany technologicznie telefon, że będzie on w stanie emitować tak niskie i wysokie dźwięki, że wywoła halucynacje.
Awatar użytkownika
OneNight

Wróć do Pytania i odpowiedzi