neuron pisze:nie odróżnisz , nie da się
czarnyMag pisze:Ale drogi Forumowiczu - schizofrenik według mnie widzi zarówno duchy jak i ufki (kosmitów) i w jednymi i z drugimi rozmawia.
Mylę się?
neuron pisze:czarnyMag pisze:Ale drogi Forumowiczu - schizofrenik według mnie widzi zarówno duchy jak i ufki (kosmitów) i w jednymi i z drugimi rozmawia.
Mylę się?
nie wiem , może się mylisz a może i nie , co ma jedno do drugiego ??
pytanie nie brzmi co widzi schizofrenik i z kim rozmawia tylko co tu się wyprawia się .......gdzie góra a gdzie dół , co jest bardziej realne , teraz tu czy teraz ..tam
kto to wie co widzi i z kim rozmawia człowiek w psychozie bo chyba to miałeś na myśli , no i teraz kwestia jakie podłoże ma ta psychoza ....czym jest ? skad się bierze?
bo jesli tak podejść do sprawy to wszyscy tutaj ,równo jak jeden mamy psychoze
czarnyMag pisze:opowiedziałem się w dyskusji na temat schizofrenii po stronie chorych na tę dolegliwość - i zostałem skarcony w LD przez mego "Świetlistego" że nie mam racji i widzisz - nie miałem racji!
Natasza pisze:masz przepustkę Magu? witaj!
i bądź grzeczny
neuron pisze:czarnyMag pisze:opowiedziałem się w dyskusji na temat schizofrenii po stronie chorych na tę dolegliwość - i zostałem skarcony w LD przez mego "Świetlistego" że nie mam racji i widzisz - nie miałem racji!
o matko i córkohehehe
magu to juz teraz w ogóle nie wiem o co kaman![]()
kogo zapytales i gdzie?? "świetlisty" who is this ?
z nie miałeś racji ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości