Zbieg okoliczności?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Zbieg okoliczności?

Postautor: Natasza » 26 lis 2016, 08:42

kva neuron ocknij się wreszcie!

nie chodzi o nią, przyłażą też inni
czy Ty nie rozumiesz dlaczego to robią?

obudź się
leź do tego schroniska póki co i daj znać jak poszło

już wiem kim jesteś i dlaczego tak się dzieje
na razie rób dobre uczynki
pogadamy później
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 26 lis 2016, 09:04

Mirek pisze:Masz dwa wyjścia. Jedno jest takie, aby dać sobie spokój z dyskusją, a drugie wyjście, jeszcze raz bardziej zrozumiale komuś coś wytłumaczyć o co Ci chodzi

tak,zawsze są dwa wyjścia , jeśli coś mi nie odpowiada to poprostu to zmieniam .......i taki tez mam plan .

Natasza pisze:już wiem kim jesteś i dlaczego tak się dzieje
na razie rób dobre uczynki

jakie tam dobre uczynki, praca w schronisku to nie jest zaden dobry uczynek , normalna rzecz jak kazda inna ...
nie wiem czego chcą inni , jak mi powiedzą wprost to bede wiedzial ,dopóki tego nie robia i nie chca zrobic to kazdego na progu przywitam śrutem

Natasza wie kim jestem , ale to żadna sztuczka ,dowiedzieć sie kim jestem ..wystarczy odjąć od siebie wszystko to czym nie jesteś , to proste ..........

niczego sie nie dowiedziałem , niczego ....

Danut wg Ciebie najwieksze głupoty tutaj pisze Natasza to cos Ci powiem .to Ona jedyna napisala mi tu cos o czym nie mogla wiedziec bo nawet o tym nie napisalem ,nawet nie wyniklo to z kontekstu ,nic ,calkiem , null ,zero , a Ona nie jest zadnym medium ani nic takiego , skad wiedziala ?? ........ taka sytuacja, a napisala o czyms co mialo miejsce .........tyle sie dowiedzialem tutaj ........

dobre i to , niezwykli ludzie ........

piękni ludzie
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Mirek » 26 lis 2016, 09:27

Może Natasza jest dobrym psychologiem i wywnioskowała to z Twoich postów? Wbrew pozorom nie jest to takie trudne :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 26 lis 2016, 09:34

Neuronie, sam napisałeś, że Ci za fantazjowanie płacą ciężką kasę, więc masz wprawę. Nie dziw się, że Ci nie wierzą. Twój przypadek z arabem Zośkiem jest dosyć nietypowy - jeśli chciałbyś się go pozbyć, to już by go nie było. Tymczasem jakoś go tu trzymasz.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 26 lis 2016, 09:57

neuron, to co Cię spotyka ma swoje głębsze podłoże i nie jest nim psychologia, ani psychiatria

oj bracie... bracie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 26 lis 2016, 10:29

OneNight pisze:Neuronie, sam napisałeś, że Ci za fantazjowanie płacą ciężką kasę, więc masz wprawę.

ehh to jeszcze nic , jest cos gorszego , staram sie tego nie wykorzystywac ale czasem sie nie udaje , czasem tego nie kontroluje , kiedy ktos wejdzie w to pole to przepadło , moge tylko wtedy obserwowac i nic nie da sie juz zrobic ...... nie zawsze tak jest ale bywa i to jest naprawde przerazające ........

Natasza pisze:neuron, to co Cię spotyka ma swoje głębsze podłoże i nie jest nim psychologia, ani psychiatria

oj bracie... bracie

a już miałem nadzieje , dzieki , właśnie odebrałaś mi wszystkie złudzenia .

https://www.youtube.com/watch?v=HqYodzGUVxU

neuron

Postautor: danut » 26 lis 2016, 13:13

neuron - chaotyczność Twoich wypowiedzi pokazuje mi obraz osoby z zaburzeniami myślenia, myśli układają ci się w sposób niekontrolowany i to one tworzą Zośki, Arabów, tak że aż wyskakują i oddziałują z zewnątrz na Ciebie. Konieczne jest nawet farmakologiczne uspokojenie ich. Taka jest moja rada. Po za tym jesteś bardzo wrażliwym, dobrym człowiekiem i na pewno nie staram się tutaj jakkolwiek Ci umniejszyć ani ubliżyć, ale w tej sprawie nie licz na żadnych cudotwórców, siła jest tu tylko i wyłącznie w Twoich rękach, w Twoim rozumie.
danut

Postautor: neuron » 26 lis 2016, 14:56

danut

no moze , nie wiem

pożyjemy zobaczymy

neuron

Postautor: danut » 26 lis 2016, 15:03

neuron - czas buntu i wewnętrznego chaosu to właściwie dobry czas by zbudować od nowa swoje pojmowanie, tym razem otrzepać je porządnie z niewłaściwych naleciałości. Czego Ci życzę.
danut

Postautor: neuron » 26 lis 2016, 15:15

ostatnie słowo zawsze należy do Danut :)

dzięki :)

najpierw nauczmy się słuchać na wzajem

z różnic zawsze wyłaniały się nowe idee .......

to rozwija ........

każdy tu ma racje

neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi