Witam:)
Jest to mój pierwszy post, chociaż czytam forum od jakiegoś czasu. Zdecydowałam się zarejestrować, ponieważ nie wiem czy tylko ja te sytuacje uważam za dziwne, a nie tylko zbieg okoliczności i dziecięcą wyobraźnie.
W sobotę byłam w domu z tatą i siostrą (ma 13 lat). Byłam w pokoju, była cisza i usłyszałam, że ktoś idzie korytarzem w stronę pokojów siostry i brata, i puka w drzwi do pokoju siostry. Pomyślałam, że to mama tak wcześnie wróciła albo tata coś chce i zaczęłam się przysłuchiwać czy będzie coś mówić albo wracać a była cisza. Wyszłam z pokoju i nikogo nie było, poszłam do siostry a ona ze słuchawkami w uszach siedziała na łóżku. Powiedziała, że nie wstawała ani nic. Wczoraj nie spałam w domu, siostra wczoraj w nocy usłyszała uderzenie w drzwi, po jakimś czasie zobaczyła czarną dużą plamę, która szybko przemieściła się od szafki do drzwi, trochę się bała, więc stwierdziła, że nie idzie spać, tylko zaczęła się bawić. Wtedy słyszała przez jakieś 3 minuty skrobanie w szybę okna, nieciągłe. Za szybą ma siatkę na owady. Kiedy już się położyła, to poczuła, że ktoś jej dmucha w ucho. Zasnęła koło 4.
Siostra mi o tym opowiedziała dziś, kiedy zaczęłam ją wypytywać o koleżankę, która mówi, że modli się do demona i wierzy w niego, podobno była z mamą u egzorcysty. Zapytałam siostrę o nią z ciekawości, bo mi mama powiedziała, że w piątek ma przyjść ta koleżanka i chciała przynieść tablice ouija, i jakieś z karty, ale siostra się nie zgodziła. Ta sama koleżanka tej nocy pytała się jej czy dzieje się u niej coś dziwnego. Siostra powiedziała, że nie. Na drugi dzień w szkole koleżanka zapytała czy na pewno nic się działo, to wtedy siostra przytaknęła, a ona jej powiedziała, że tej nocy się modliła o 3:33 i chciała zobaczyć czy może sobie na coś 'pozwolić' i chuchała chcąc, żeby siostra to poczuła. Co by się zgadzało, ponieważ siostra czuła to przed zaśnięciem, a więc koło 4.
Siostra nie zmyśliłaby tego na pewno. Nie wiem co o tym myśleć, czy może właśnie 'nie myśleć'? Wybaczcie, jeżeli zaśmiecam forum.