Nikita pisze:No to rozjasnij...i odpowiedz mi na pytanie jak mozna wierzyc w swiat duchowy a nie wierzyc w Boga?
Natasza pisze:nie pytaj w co ja wierzę gdy masz swoją niezachwianą wiarę
danut pisze:[
- Skoro życie powstaje dzięki kosmicznej technologii, to jak piszesz "wchodząc w ciało dziecka" za jej pomocą( mniemam, że myślisz o wgrywaniu przez ( kosmitów) świadomości w życie ziemskie, to co stało się z duszą tego dziecka, z duchem, który rozwijał to ciało od komórki?
- Wreszcie co Wy kosmici robicie z odchodzącymi duszami ludzi, skoro twierdzisz, ze jesteś (-cie) medium i przekazujecie od nich wiadomości tu ludziom, od ich bliskich?
Natasza pisze:kompletnie nie odpowiedziałaś na proste zadane pytanie
kompletnie
widzisz, obiekty UFO/USO są rejestrowane, nagrane na taśmach, widziane przez tysiące ludzi
boga o którym rozprawiasz nie ma i nigdy nie będzie, bo nie można nagrać wyobraźni
Nikita pisze:jak mozna wierzyc w swiat duchowy a nie wierzyc w Boga?
Natasza pisze:zamieniając wiarę na wiedzę
danut pisze:świat opiera się według niej na materializmie i technice, nie ma Boga, a jednocześnie są owe duchy naszych zmarłych - nie uważasz to za dziwne?
Natasza pisze:widzisz, obiekty UFO/USO są rejestrowane, nagrane na taśmach, widziane przez tysiące ludzi
boga o którym rozprawiasz nie ma i nigdy nie będzie, bo nie można nagrać wyobraźni
danut pisze:dlaczego nie wyglądasz jak kosmitka a jak człowiek?
Mirek pisze:Tylko dlatego, że odpowiada Twojemu światopoglądowi jako ateistce
danut pisze:Chciałam przypomnieć neuron, że piszemy tu o Bogu w ogóle jako o sile sprawczej
danut pisze:Natasza opisała tu wyglądy tych kosmitów i stwierdziła, ze ich komunikacja z nami jest niemożliwa bo mają zupełnie inaczej wykształcone ciała, mózgi i zmysły, zatem ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości