Naprawdę są potrzebne
Są wadą bytu. Nie są potrzebne. To jest moje zdanie.
Naprawdę są potrzebne
1Prawda1 pisze:Naprawdę są potrzebne
Są wadą bytu. Nie są potrzebne. To jest moje zdanie.
1Prawda1 pisze:A nie uważasz, że wszystkie dusze powinna łączyć jedna odwieczna rzecz? Ale nie rozwój co ''sensowość'' tego wszystkiego.
Ps. Pamiętajmy też o tym, że o wiedze bardzo ciężko i nasze doświadczenia mediumiczne nie zawsze muszą być wiedzą niezbitą. Oznaczałoby to, że dusze medium są zdolne do oglądania praw boskich zawsze, gdy następuje coś mediumicznego, skoro ludzie na początku życia nie wiedzą o co chodzi w egzystowaniu to powinniśmy nabyć trochę dystansu do mówienia o dowodach na coś bardzo trudnego. Nie mówię, że Ty Danuto nie masz takiego dowodu, ale wiem tak jak napisałem, że o wiedzę niezbitą jest bardzo bardzo trudno i należy nabrać dystansu nawet do doświadczeń mediumicznych.
1Prawda1 pisze:A byłabyś w stanie napisać dochodzenie Twoje do potwierdzeń dowodu o różnych miejscach przebywania dusz przed narodzeniem? Wybacz, że Cię męczę, ale jak wiemy jest to bardzo ciekawy i poważny temat, dlatego mam taką prośbę.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość