Zdolności parapsychiczne?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Zdolności parapsychiczne?

Postautor: młoda duszyczka » 25 paź 2016, 21:29

OneNight pisze:Nie jestem w stanie ocenić Twojego strachu, ale skoro uważasz, że OOBE jest niebezpieczne, to pewnie naczytałaś się katolickich stron, bo innej opcji nie ma :D

Wiem natomiast jakie to uczucie, gdy wszystko widzisz jak we "wizji". Natomiast wystarczy wyobrazić sobie, że jesteś w ciele i spróbować poruszyć palcem, aby wrócić. Co do odrętwienia - wg. mnie to paskudne uczucie i nie wiem jak mogłaś to lubić :D

Tak czy inaczej, twoje doświadczenie jest interesujące. Mało kto takie miewa, bo co poniektórzy myślą, że sen to oobe.

Dziękuję za odpowiedź.

Ahahaha cóż ja uwielbiam to odrętwienie :D Kiedy całe ciało jakby - drży, wznosi się ponad. Aż trudno mi to określić słowami :)
Hmm.. tak możliwe, że to przez katolickie strony!:D Przyznaje :) Staram się czytać dosłownie WSZYSTKIE na te tematy artykuły, ale te katolickie opowiadające o opętaniach i wejściu obcego w Nasze ciało przyprawiają mnie o okropne ciarki i dystans.
Wypróbuję to z tym palcem przy następnej okazji :) Dziękuję! Muszę przyznać, że pierwsze słyszę o takiej metodzie z palcem!

Ja również dziękuję! I pamiętaj by próbować cały czas! Trzymam kciuki, mam nadzieję, że kiedyś sam mi opowiesz o swojej podróży OOBE. Wierzę, że Ci się w końcu uda! Pozdrawiam :)
młoda duszyczka

Postautor: soldado » 25 paź 2016, 21:30

młoda duszyczka pisze:Cześć :) Dziękuję za słowa pocieszenia! Chyba pójdę za Twoją radą... ughh korci mnie ta funkcja bardziej :D :D
Jeszcze raz - miło mi, dziękuję! Wszystkiego dobrego! Miłego oraz spokojnego wieczoru :))

Ale widzę, że jej na razie nie używasz :D

Ok.
To może jakieś 2 krótkie filmiki? :)

https://www.youtube.com/watch?v=2v_N2no ... 7CA3B6C7EC

https://www.youtube.com/watch?v=IimWoTV ... 7CA3B6C7EC
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: młoda duszyczka » 25 paź 2016, 21:34

soldado pisze:
młoda duszyczka pisze:Cześć :) Dziękuję za słowa pocieszenia! Chyba pójdę za Twoją radą... ughh korci mnie ta funkcja bardziej :D :D
Jeszcze raz - miło mi, dziękuję! Wszystkiego dobrego! Miłego oraz spokojnego wieczoru :))

Ok.

Nie używam jeszcze, gdyż jeszcze nie przekroczono dobrze mojej granicy wytrzymałości :D Lubię słuchać poglądów innych (o ile nie są chamskie i wredne). A jak widzę My się tutaj porządnie rozkręcamy :D

Aaaa obejrzę, dziękuję :D :)
młoda duszyczka

Postautor: soldado » 25 paź 2016, 21:40

młoda duszyczka pisze:
soldado pisze:

Ok.

Nie używam jeszcze, gdyż jeszcze nie przekroczono dobrze mojej granicy wytrzymałości :D Lubię słuchać poglądów innych (o ile nie są chamskie i wredne). A jak widzę My się tutaj porządnie rozkręcamy :D

Aaaa obejrzę, dziękuję :D :)

Lisa Williams napisała książkę, którą czytałem i Ci polecam

http://www.empik.com/niesmiertelnosc-du ... lsrc=aw.ds

Jest tam dużo praktycznej wiedzy o naszym darze...
soldado
Moderator forum.

Postautor: młoda duszyczka » 25 paź 2016, 21:49

soldado pisze:Lisa Williams napisała książkę, którą czytałem i Ci polecam

http://www.empik.com/niesmiertelnosc-du ... lsrc=aw.ds

Jest tam dużo praktycznej wiedzy o naszym darze...

Obejrzałam 2 części. Dziękuję! :D Zaintrygowały mnie tutaj pewne słowa, kiedy Lisa opowiada o wróżeniu. Że kiedy zaczęła swoją przygodę z kartami to stało się silniejsze. Czytałam kiedyś w na jednym z forum... chyba na Paranormallium (?) jak pewna kobieta nie chcąc mieć w zasadzie nic wspólnego z duchami - uczyła się korzystać z Tarota. Wypowiadała się jak po tym zaczęła mieć silne kontakty z drugą stroną. Hmm... ciekawe.
Dziękuję! Uwielbiam czytać (szczególnie o takiej tematyce). A muszę przyznać, ze nigdy nie słyszałam o tej pozytywnie zakręconej pani :D
młoda duszyczka

Postautor: soldado » 25 paź 2016, 22:00

młoda duszyczka pisze:Obejrzałam 2 części. Dziękuję! :D Zaintrygowały mnie tutaj pewne słowa, kiedy Lisa opowiada o wróżeniu. Że kiedy zaczęła swoją przygodę z kartami to stało się silniejsze. Czytałam kiedyś w na jednym z forum... chyba na Paranormallium (?) jak pewna kobieta nie chcąc mieć w zasadzie nic wspólnego z duchami - uczyła się korzystać z Tarota. Wypowiadała się jak po tym zaczęła mieć silne kontakty z drugą stroną. Hmm... ciekawe.
Dziękuję! Uwielbiam czytać (szczególnie o takiej tematyce). A muszę przyznać, ze nigdy nie słyszałam o tej pozytywnie zakręconej pani :D

W tym wszystkim chodzi o to, że poprzez interpretację symboli, zwracasz się bezpośrednio do swojej duszy, a wtedy to zaledwie mały krok, od kontaktu z ,,drugą stroną''
Może być to tarot, albo karty klasyczne, albo interpretacja symboli zawarta w snach...
Rozwiniesz swój dar poprzez interpretacje symboli.
ja to rozwinąłem poprzez interpretacje snów.

A skoro spodobały Ci się ,,zakręcone'' panie, to masz jeszcze jedną.
to ogromne medium, bardzo znane...
Nie musisz zgadywać.
Mam oczywiście jej książkę w swojej kolekcji :D

http://www.empik.com/medium-z-long-isla ... lsrc=aw.ds

PS.

Cały czas mam dosyć intensywne myśli związane z Tobą.
odp. to czego szukasz znajdziesz na tym forum.
Mam też myśli o tym, że już to wiesz.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, 22:58 przez soldado, łącznie zmieniany 1 raz
soldado
Moderator forum.

Postautor: Pablo diaz » 25 paź 2016, 22:34

danut pisze:Pablo diaz - podałeś dużo mocnych argumentów i zobrazowałeś nieco sprawę, ale mam prośbę czy mógłbyś obejrzeć wklejony tu przeze mnie filmik i odnieść się do tego w nim zawartego dość głębokiego spojrzenia, które niestety za często się przemilcza?

Wybacz Danut jest troszkę póżno,oglądnąłem tylko 2 min filmu.Jeśli chodzi o ludzi twierdzących ,że posiedli pozaziemską wiedzę,te osoby przedstawiają niewyedukowany mediumizm.Prowodyrów ugrupowań sekciarskich ,jako pierwszego na liście postawić można A. Hitlera.
Hitler był medium,wiedział,że jego stan odpowiada niewidzialnym potęgom.Znał świat duchowy ,reinkarnację ,poświęcił
wszytko badaniu fascynującego go temtem,jakim jest druga stona,okultyzm,joga,astrologia...Jednak nie poświęcił czasu na edukację mediumizmu przez,co prowadzony był przez antychrysta.Jeden z byłych nazistów ,pisał,że kiedy słyszał wizję Hitlera,odczuwało się ,że Hitler jest w stanie doprowadzić ludzkość do chwały,w podobny stan zahipnotyzowania poddają się członkowie sekt.
W jednym wywiadzie prasowym Hitler jasno powiedział,,Poruszam się jak lunatyk,zgodnie z wyrokiem opatrzności,,
Mordercze sekty na czele ,których stoją ich szerzyciele prawdy ,to media inspirowane przez duchy niskie.
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: soldado » 25 paź 2016, 23:16

Obejrzałam 2 części. Dziękuję! :D Zaintrygowały mnie tutaj pewne słowa, kiedy Lisa opowiada o wróżeniu. Że kiedy zaczęła swoją przygodę z kartami to stało się silniejsze.

Dobra wróżka widzi - wie dokładnie wszystko co jest związane z daną osobą jeszcze przed rozłożeniem kart.
Karty tylko ją w tym wszystkim utwierdzają...
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 25 paź 2016, 23:51

Pablo diaz pisze:
danut pisze:Pablo diaz - podałeś dużo mocnych argumentów i zobrazowałeś nieco sprawę, ale mam prośbę czy mógłbyś obejrzeć wklejony tu przeze mnie filmik i odnieść się do tego w nim zawartego dość głębokiego spojrzenia, które niestety za często się przemilcza?

Wybacz Danut jest troszkę póżno,oglądnąłem tylko 2 min filmu.Jeśli chodzi o ludzi twierdzących ,że posiedli pozaziemską wiedzę,te osoby przedstawiają niewyedukowany mediumizm.Prowodyrów ugrupowań sekciarskich ,jako pierwszego na liście postawić można A. Hitlera.
Hitler był medium,wiedział,że jego stan odpowiada niewidzialnym potęgom.Znał świat duchowy ,reinkarnację ,poświęcił
wszytko badaniu fascynującego go temtem,jakim jest druga stona,okultyzm,joga,astrologia...Jednak nie poświęcił czasu na edukację mediumizmu przez,co prowadzony był przez antychrysta.Jeden z byłych nazistów ,pisał,że kiedy słyszał wizję Hitlera,odczuwało się ,że Hitler jest w stanie doprowadzić ludzkość do chwały,w podobny stan zahipnotyzowania poddają się członkowie sekt.
W jednym wywiadzie prasowym Hitler jasno powiedział,,Poruszam się jak lunatyk,zgodnie z wyrokiem opatrzności,,
Mordercze sekty na czele ,których stoją ich szerzyciele prawdy ,to media inspirowane przez duchy niskie.

2 minuty filmu nic jeszcze nie mogły przekazać. Byc może bez oglądanie Ty to już wiesz, bo załapałeś według tej myśli poprawny kierunek( kiedyś dawałam tez link o Hitlerze i satanistycznych podstawach jego związku z odpowiednimi mu"spirytystami" ;)) i wykazałeś to w wypowiedzi, ale tak czy siak gorąco polecam wszystkim ten film, by obejrzeli go do końca.
danut

Postautor: agnieszkag » 26 paź 2016, 12:25

Pozwole sobie przekazac wazna wiadomosc dla Ciebie Mloda Duszyczko;

to skąd jesteś jest odpowiedzią na każde z Twoich pytań, ja zaczęłam je stawiać dokładnie w wieku 17 lat
to jest granica .od której zacznie się wszystko
powodzenia i nie schodź z toru, wszystko masz zapisane w umyśle, wszystko zgodnie z czasem i miejscem- zrozumiesz
Natasza
agnieszkag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi