autor: Natasza » 06 paź 2016, 18:53
[quote="Pawełek"
Gdy medium chce pomagać innym ludziom to na pewno duchy, które się nim opiekują pomogą mu w znalezieniu pracy by nie czerpał korzyści materialnych z tego co dostał za darmo.[/quote]
TAK! TAK! TAK!
do tego dodam, jeśli jakakolwiek prawdziwa strona wybiera do kontaktu osobę to wybór ten jest przemyślany i nie jest przypadkiem
osoba wybrana do kontaktu nie może!!!! brać ani wcześniej ani później żadnego podarunku, ani jednej złotówki ani czegokolwiek poza słowem DZIĘKUJĘ
nie można na bazie swoich doświadczeń zarabiać w żaden sposób , żaden
kiedyś, dawno temu zaliczyłam w swoim życiu nagłą zmianę sytuacji lub inaczej - zostałam poddana pewnej próbie, gdzie moje życie zmieniło się w jednej sekundzie tak , że w lodówce hulał wiatr - i miałam głos znajomych , że mogę wszystko zmienić gdybym chciała wreszcie zarabiać na swojej wiedzy , którą czerpię od tych istot
na samą myśl o zrobieniu tego zemdliło mnie tak, że nie mogłam się wyprostować
nie wykorzystałam tej możliwości, a moje życie w krótkiej chwili zmieniło się w bajkę a moja lodówka nigdy nie była pusta
chodzenie ścieżkami innego wymiaru nie jest przepustką na wieczność, można zostać odizolowanym na zawsze
ludzie, którzy wymuszają kontakty ze sferą poza tej strefy, sztucznie wyłamują drzwi i sądzą , że to im się udało - są w błędzie, jedyne do czego mogą dojść to odkryć się na duchy bardzo niskich lotów , które w swej nudzie czekają na taką okazję
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,