Natasza pisze:Wiem ale niby nie wiem... No proszę cie przecież to był modny środek zaradczy za twoich właśnie czasów przekazywany z baby na babę na wioskach
Nie wiem, skoro wiesz to napisz, bo widocznie nie z takiej wsi jak ty ja pochodzę.
Natasza pisze:Wiem ale niby nie wiem... No proszę cie przecież to był modny środek zaradczy za twoich właśnie czasów przekazywany z baby na babę na wioskach
Natasza pisze:Czy uważsasz ze los 12 latki zostawiony w rękach i decyzjach dorosłych którzy zmusili by rozwijała sie ciąża w nierozwiniętym fizycznie i psychicznie ciele dziecka był właściwie zdysponiwany? Czy myślisz ze takie zwyrodnialstwo przeszłoby w takim rozwiniętym kraju jak Szwajcaria czy Szwecja? No to już mowię ze nie i nikt nie odważyłby sie by dziecko urodziło dziecko
Natasza pisze:To nadaj 12 łatce prawa wyborcze , nie? Dlaczego bo głupi dzieciak prawda . Przecież to nierozwinięte emocjonalnie szczenie. Za to facet pedofil o którym jakoś dziwnie nie mówisz jakby go nie było dla mnie powinien byc poddany farmakologicznej kastracji a dzieciak wyczyszczony z zarodka i zaopiekowany psychologami klinicznymi
Natasza pisze:To nadaj 12 łatce prawa wyborcze , nie? Dlaczego bo głupi dzieciak prawda . Przecież to nierozwinięte emocjonalnie szczenie. Za to facet pedofil o którym jakoś dziwnie nie mówisz jakby go nie było dla mnie powinien byc poddany farmakologicznej kastracji a dzieciak wyczyszczony z zarodka i zaopiekowany psychologami klinicznymi
Estia72 pisze:Ja powiedzialabym Natasza ,ze farmakologiczna kastracja to za malo...powinni mu obciac klejnoty przy samej doopie raz na zawsze i tyle
I wtedy od razu zmiejszyla by sie drastycznie ilosc pedofilow i gwaltow na dzieciach a gdyby to jeszcze rozciagnac na gwalcicieli to bysmy mieli problem z glowy

Wróć do Działania charytatywne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości