Grupa oobenautów

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Grupa oobenautów

Postautor: OneNight » 28 wrz 2016, 20:10

Na jakiej podstawie niby to stwierdzasz? Powtarzam po raz kolejny - oobe jest bezpieczne i jeszcze nikomu nie stała się przez to krzywda. Sam nie skończyłem żadnego kursu, tak jak większość oobenautów i wiesz co? Nic nam nie jest!
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 28 wrz 2016, 21:14

Tu masz przykład jak OOBE jest bezpieczne:
https://youtube.com/watch?v=1Cp10mI8y74
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 28 wrz 2016, 21:35

:lol: Darek Sugier!

I przez takich ludzi myślicie, że oobe jest niebezpieczne. Zapewniam Cię, to jest świr i to nie przez oobe. Chciał z siebie zrobić guru. On twierdzi, że w poprzednim wcieleniu był św. Piotrem, a jego kolega z którym latał - św. Janem.

Natasza twierdzi, że rozmawiała z UFO, a on twierdzi, że gada sobie z Jezusem. Nikomu nie można zabronić swoich poglądów.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 28 wrz 2016, 21:48

Też miałam tu napisać, że najpopularniejszą przyczyną chorób psychicznych jest gniew i fanatyzm, egocentryzm. Wszystko zależy od siły danej osobowości i od jej charakteru, a nie od tego czym ona się zajmuje, czy z czym się zetknie.
danut

Postautor: Estia72 » 28 wrz 2016, 22:05

Mirek pisze:OOBE robione na własną rękę jest niebezpiecze i nie ma to nic wspólnego z KK.
Najrozsadniej jest skończyć kurs, taki jak, np. organizuje Bruce Moen.

A co zaproponujesz kilkutetnim dzieciom ktore spontanicznie doznaja oobe??? :shock: Tez maja konczyc kurs.... :lol: ;)

Dlaczego podajesz przyklady osob chorych psychicznie i laczysz to z oob ?
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Pawełek » 28 wrz 2016, 22:14

Estia72 pisze:A co zaproponujesz kilkutetnim dzieciom ktore spontanicznie doznaja oobe??? :shock: Tez maja konczyc kurs.... :lol: ;)

Podejrzewam, że takie dzieciaki nawet nie są świadome tego czego właśnie doświadczają i uznają to za zwykły (świadomy) sen.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Estia72 » 28 wrz 2016, 22:22

Pawełek pisze:Podejrzewam, że takie dzieciaki nawet nie są świadome tego czego właśnie doświadczają i uznają to za zwykły (świadomy) sen.

Zapewniam Cie ,ze dla dziecka to przerazajace doswiadczenia...i maja swiadomosc ze to nie sen...
ja po takich doswiadczeniach balam sie chodzic do lozka.... :roll:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 29 wrz 2016, 00:01

Estia72 - nie zapewniaj o przerażających doświadczeniach dzieci, bo one nie zawsze są przerażające, one także są ściśle indywidualne dla każdego. Pawełek ma rację w tym, że dziecko jest zdezorientowane i nie wie z czym ma do czynienia, nie umie sobie tego poskładać, nie wie czego doświadcza, dlatego może się bać o tym opowiadać komukolwiek. I OOBE nie koniecznie zachodzi podczas snu, bo to tak naprawdę nie jest sen, tak jak i to nie jest to samo co koszmary. Mirek połączył stan Sugiera z OOBE, bo przecież to maniak doświadczeń z poza ciała, właściwie to chyba prekursor tych doświadczeń w Polsce. :)
danut

Postautor: Natasza » 29 wrz 2016, 05:12

One nigh błąd ! Ja nie rozmawiałam z UFO ale istotami z innej kultury egzystencjalnej w ich obiektach oraz poza nimi . Rozmawiałam tu na forum public oraz priv z waszymi zmarłymi i ,, demonami,, heh jak życie jest piękne , oddychajcie głęboko i pełna piersią , pózniej będzie czas gdy będziecie za tym tęsknić i wspominać jak to jest czuć powietrze w piersiach
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 07:44

W każdym razie rozmawiałaś z jakimś niezidentyfikowanym obiektem. Jak mogłaś rozmawiać tu na priv ze zmarłymi? Mają tu konta? :D
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności