no więc wybiorę z tego forum jednego z dwóch w następnym mym wcieleniu - i módlcie się żebym nie wybrał Was

Pawełek pisze:No ok, ale co Ty chcesz od nas?
czarnyMag pisze::![]()
no więc wybiorę z tego forum jednego z dwóch w następnym mym wcieleniu - i módlcie się żebym nie wybrał WasAle będę wybierał pośród Was
na sto procent!
To mężczyźni i jest ich dwóch
A ja jako wolny duch wezmę jednego pośród Was! (tego który mnie przyjmie - a możecie już dziś zapytać swego Stwórcę czy Mi odmówi ?!
![]()
![]()
odnowa pisze:czarnyMagu, a nie lepiej poprosić Boga o doskonałego anioła stróża? Nie ma tutaj na forum osoby wolnej od błędów, tak więc gdybyś wybrał sobie kogoś z tego grona, to przypominałoby to prowadzenie ślepca przez kolejnego ślepca.
odnowa pisze:czarnyMagu, a nie lepiej poprosić Boga o doskonałego anioła stróża? Nie ma tutaj na forum osoby wolnej od błędów, tak więc gdybyś wybrał sobie kogoś z tego grona, to przypominałoby to prowadzenie ślepca przez kolejnego ślepca.
Estia72 pisze:czarnyMag pisze::![]()
no więc wybiorę z tego forum jednego z dwóch w następnym mym wcieleniu - i módlcie się żebym nie wybrał WasAle będę wybierał pośród Was
na sto procent!
To mężczyźni i jest ich dwóch
A ja jako wolny duch wezmę jednego pośród Was! (tego który mnie przyjmie - a możecie już dziś zapytać swego Stwórcę czy Mi odmówi ?!
![]()
![]()
Czarny Magu heheh![]()
A co jesli ktorys z tych wcielonych, wybranych przez Ciebie osob z forum identyfikuje sie bardzej z zenska energia...a te zycie obecne jako mezczyzna wybral tylko w formie nowego doswiadczenia...?
A co jesli "Stworca"
nie ma w tym temacie nic do powiedzenia, zostawia to naszej wolnej woli...i wszystko zalezy od naszej wolnej woli...???A skoro tak to co jesli zaden z nich Cie nie przyjmie...???
Bo jako osoby wcielajace sie nie sa duchami wyzszymi ale uczacymi sie tak jak TY....![]()
![]()
A opekunem moze zostac tylko ktos kto jest wyzej w rozwoju...
Estia72 pisze:odnowa pisze:czarnyMagu, a nie lepiej poprosić Boga o doskonałego anioła stróża? Nie ma tutaj na forum osoby wolnej od błędów, tak więc gdybyś wybrał sobie kogoś z tego grona, to przypominałoby to prowadzenie ślepca przez kolejnego ślepca.
Odnowa a spotkalas kiedys osobiscie Boga??? A czy te wyzsze duchy spotkaly go rowniez kiedykolwiek osobiscie???![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ewaaa i 1 gość