Bardzo Bardzo potrzebna pomoc i porady!!!

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Bardzo Bardzo potrzebna pomoc i porady!!!

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 23:17

Pablo diaz pisze:.........Natomiast jeden z fragmentów Ewangelii mówi o legionie nieczystych duchów ,pozwolę sobie zacytować:

Rozkazywał mu bowiem: "Wyjdź, duchu nieczysty, z tego człowieka".Zapytał go też: "Jak ci na imię?" Odpowiedział Mu: "Moje imię Legion, bo wielu nas". I prosił Go bardzo o to, aby ich nie odsyłał poza tę krainę. A pasło się tam na stoku góry wielkie stado świń. Poprosiły Go zatem mówiąc: "Poślij nas w te świnie, abyśmy w nie weszli". Pozwolił im. Wyszły więc duchy nieczyste i wstąpiły w świnie.

I wtedy całe stado świń około 2 tysięcy, rzuciło się ze stromego urwiska i utopiło w morzu. Jakoś Jezus się nad demonami nie litował, choć poświęcił świnie. A czy ludzie te swoje grzechy nieczyste , te swoje obrzydliwości chcą posyłać w drugiego człowieka? Jego obarczać? Nawet na Jezusa je nałożyli i kazali za siebie Mu cierpieć? Nie, Nie - temu Nie! Sprawiedliwe jest wtedy, gdy się to zbiera co samemu zasiało. A ten trędowaty pewnie nie cierpiał też za swoje grzechy a został nimi obciążany inaczej samego tego wyrzucenia by nie przeżył, bo co by na tyle demonów z jego duszy zostało, gdyby je sam wytworzył? Taka zagadka. :)
danut

Postautor: Natasza » 24 wrz 2016, 05:59

wybaczcie moj Drodzy , ale trochę odpłynęliście wypowiedziami od tematu
mity i legendy są fajne do czytania może w innym temacie
ale to tak jakbyście osobie czekającej na przeszczep wątroby po zatruciu grzybami czytali atlas grzybów,

Olga bez cienia wątpliwości ma swój rodzinny problem i zwraca się o pomoc; do tej pory soldado ocenił sytuację , próbuje wskazać sprawców, i dać wskazania co robić

plusem wszystkiego są niebywałe , podkreślam NIEBYWAŁE umiejętności Olgi
sądzę, że gdyby nie to co się dzieje, miałaby nie jedną historię do opowiedzenia

Olga dasz radę i pamiętaj, że zapanowanie nad sytuacją da Twoja równowaga, izolacja od dotychczasowej praktyki, wzmocnienie siebie przez choćby medytację, uspokojenie oddechu, odcięcie od wszystkiego co związane z duchami, szukanie spokoju we własnym silnym umyśle
kiedy odnajdziesz ten maksymalny spokój ( nie przejmuj się mężem i jego myśleniem, koncentracja na sobie) będziesz niczym treserka duchów - i przystąpisz do ich tresury - wydasz rozkazy co i który ma zrobić. Siła leży w nas i sile naszego umysłu. Panowanie nad własnym umysłem, wzmacnianie siebie, wiara w samego siebie daje niesamowity napęd. Czasami jeśli przyjdzie taka chwila, że coś ,, siada,, wystarczy wsparcie innej tak samo silnej osoby aby przywrócić Twoją własną stabilność i stajesz znowu wyprostowana z kolan.
to co mówimy z soldado - bezpardonowo, stanowczo i pewnie - to Ty decydujesz kto może być w Twoim otoczeniu, nie jakaś pani, pan, byt- Ty jesteś Panią sytuacji

powodzenia i trzymam dziewczyno kciuki!!!!
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 24 wrz 2016, 09:12

Jakoś nie czytałem tego tematu, ale okazuje się że masz Olu poważny problem.
Dobrze się składa że masz rozwinięta telepatię i przyjaciółkę która ma podobnie.
Nasi forumowicze starają się pomagać jak tylko potrafią najlepiej ale, że tak powiem przeciwnik jest sprytniejszy niż by się wydawała.
Tak na prawdę jeszcze go nie znacie i nie zdajecie sobie za bardzo sprawy kto nim jest.
Działa z za tak zwanego winkla, wystawia czy raczej działa z poza pleców innych, ale sam pozostaje w ukryciu.
Sam też dużo czasu straciłem zanim do tego doszedłem a i tak czuję że istnieje ogrom wiedzy której nie poznałem, jednak to co wiem pozwala mieć nadzieje że można sobie stopniowo poradzić z takiej sytuacji.
Są pewne zasady działania z duchami i jeśli się ich nie zna, to można ich tylko oglądać i to bardzo malutką cząstkę, ale mało wpływać na to co się widzi, co robią, o czym świadczy to co opisujecie.
Sytuacja wygląda tak, że udało Wam się pomóc dwom duchom ludzi pozytywnych, ale te nie pozytywne jak na razie nie zostały nic oczyszczone i szkodzą nadal.
Zastanawiam się jak to rozegrać no bo każdy stara się dawać jak najlepsze rady, ale pasuje zacząć działać.
Żeby dalej nad tym pracować, zaradzić temu, przydał by mi się kontakt, skype , telefon.
Nie wszystko można przekazać pisaniem niestety.
Nie wiem czy mogę opisać jak wygląda Twoja i męża sytuacja zdrowotna, a wiąże się ona i to bardzo z tym co opisujesz.
W sumie o chorobie i perypetiach męża sama napisałeś więc coś do tego odważę się dodać.
Weźmy takie założenie że życie trwa 100 lat, choć wiadomo że jest z tym różnie.
Jeśli by określić stan życia- zdrowia męża, to zużycie ciała związane z sercem i krwią odpowiada 90, co jest bardzo poważną sytuacją, ale o tym wiesz, reszta komórek ciała gdzieś średnio 80, wymaga natychmiastowej pomocy, niestety nie jestem lekarzem wiec nie piszę recept, ale mogę na przykład powiedzieć Ci co ja bym zrobił w tej sytuacji, bo to jest dozwolone.
Ty masz problemy, żeby nie wchodzić w Twoją prywatność, w okolicach gardła i to spore, gdzieś na 80 i w innym miejscu na 60, myślę że wiesz gdzie, ogólne zużycie ciała, hmm, jak wyrazisz zgodę.
Aha, Twoja koleżanka, telepatka też ma, a raczej zaczyna mieć spory kłopot ze zdrowiem i wymaga aby coś z tym zrobić i to szybko, i niej jest jeszcze możliwość aby to cofnąć.
Chyba o tym za bardzo nie wie, bo jest to zakryte czymś jak gęsta mgła.
Ludzi-telepaci są bardzo potrzebni, bo dzięki ich zdolnościom można odsłonić wiele tajemnic skrzętnie ukrywanych do tej pory przez coś, co można by nazwać matrix, i dla tego są obiektem agresji z astralu, ale to wiecie bo w końcu opisujecie.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 24 wrz 2016, 11:57

Jeśli ktoś choćby lata temu bawił się voodoo, którego podstawą jest opętywanie, używał może narkotyków by dana osoba była podatna na jego aluzje i prośby, a nawet pewnie laleczek voodoo mających wzmacniać więzy z tą osobą, by wspólnie z nią z wykorzystaniem odpowiednich technik np. "Loa - duch bóstwo tej religii ujeżdża swojego konia"sprowadzać na inne osoby choroby i sprawiać im ból - to teraz, gdy wraca to do nich co za pomocą tej magii rozpętano jaki macie pomysł by mogli się przed tym uchronić? Ja nie za bardzo go widzę. A jeszcze gdy jak autorka wspomina "oczyszczanie :?: " Prątnickiej wprowadziło do ich domu siedem potężniejszych niż oni przywoływali duchów, to macie pełny obraz sprawy i co teraz proponujecie - w ruch miotełki i wahadełka? - Nie pomogą.
danut

Postautor: Natasza » 24 wrz 2016, 12:35

teraz powinnam powiedzieć no jak co, niech ruszą na pomoc święci opiekunowie, ale nie ruszą

co proponuję jak zawsze UMYSŁ KONTRA UMYSŁ
dodatkowo Olga dostrzegła słaby punkt tej kobiety, ten ludzki byt reaguje na chrześcijańskie postaci więc docisnąć trzeba ten kierunek by skołować napastnika , zapętlić jego umysł, który zafiksował się w dogmatach - sto procent był zindoktrynowany więc walka powinna być skierowana w jego zastraszenie , musi stac się spolegliwy i wtedy słowny pejczing - niestety nie ma tu już mowy o kulturalnej rozmowie ani dziecinadzie
do tego okadzanie mieszkania i ludzi - ma być biało i duszno od szałwii
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 24 wrz 2016, 13:22

Natasza pisze:teraz powinnam powiedzieć no jak co, niech ruszą na pomoc święci opiekunowie, ale nie ruszą

co proponuję jak zawsze UMYSŁ KONTRA UMYSŁ
dodatkowo Olga dostrzegła słaby punkt tej kobiety, ten ludzki byt reaguje na chrześcijańskie postaci więc docisnąć trzeba ten kierunek by skołować napastnika , zapętlić jego umysł, który zafiksował się w dogmatach - sto procent był zindoktrynowany więc walka powinna być skierowana w jego zastraszenie , musi stac się spolegliwy i wtedy słowny pejczing - niestety nie ma tu już mowy o kulturalnej rozmowie ani dziecinadzie
do tego okadzanie mieszkania i ludzi - ma być biało i duszno od szałwii

Ależ nie - bo obie panie działały wspólnie i siedzą w tym po uszy, poddały się rytuałom inicjacji i są wspólnotą i nie wiem nawet, czy najmniej winny tej sytuacji i ofiarą nie jest jej partner, choć to jego się tu wskazuje za twórcę problemu, ale czy to nie on właśnie mógł być tym opętywaniem, tą siłą paskudnej magii kierowany od samego początku i czy nie zostało mu to narzucone? A do tego bieluń, lub inne toksyny narkotyków pewnie zrobiły w jego organizmie swoje.

Nataszo umysł kontra umysł działa zawsze na korzyść czystej świadomości duszy, gdy taka podejmie walkę, ale zaśmiecona i zawirusowana grzechem wzmacnianym podstępem magii nie ma w takiej konfrontacji żadnych szans, a walka dwóch wiedźm pomiędzy sobą zwykle kończy się przegraną dla jednej i drugiej. Gdyby ten mężczyzna potrafił się teraz otrząsnąć to one otrzymają jego choroby. Czy one o tym wiedzą? Tylko ten jego duch też jest bardzo słaby.
danut

Postautor: Natasza » 24 wrz 2016, 14:28

dwie walczące wiedźmy , kobiety potrafią nabroić i tak zawsze i za każdym razem, czasami się nie dziwię, że w spotkaniach z różnymi Istotami zlymi/dobrymi nie widzę kobiet :P
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 24 wrz 2016, 14:34

Natasza pisze:dwie walczące wiedźmy , kobiety potrafią nabroić i tak zawsze i za każdym razem, czasami się nie dziwię, że w spotkaniach z różnymi Istotami zlymi/dobrymi nie widzę kobiet :P

Nie zawsze broją kobiety. W tym temacie np. widzę soldado i krisa, którzy są gotowi do zaangażowania się w dalsze zakłócania tego co tu rozplątane. :D A niech się angażują, wspólnota powiększy się, a kocioł jest już gotowy.
danut

Postautor: Kris » 24 wrz 2016, 16:22

Danuta a co niby jest rozplątane???
Gdzie to się znajduje?
Bardzo mnie zaciekawiłaś.
To co widać w tym temacie, czyli duchy ludzi to bardziej przykrywki tego co szkodzi tak na prawdę.
Jeszcze nikt nie określił z czym mamy do czynienia.
Czym chcecie niebotycznie złe świadomosci przestraszyć, odymiać, klepać paciorki?, może je namoczcie święconą wodą to się przeziębią, no może jeśli któryś byt w to wierzył za życia to się cofnie, ale jak się przekona że mu to nie robi szkody to wróci.
Pomyślcie, mamy do czynienia ze świadomościami z pradawnych czasów, z przed miliardów lat, i co, jak myślicie jakiś tam Chrystus , czy Maryja ma dla nich znaczenie, no bądźmy realistami
To są duchy i fizycznymi metodami nie wiele można zdziałać.
Żeby je oczyścić potrzebne jest działanie Boskiego Ciała, zwanego też Duchem Świętym , czy Najwyższą Inteligencją i jeśli by wszyscy ludzie mieli łączność z nim, to złych duchów by już nie było tak dużo koło nas.
Ale duchy o tym wiedzą i nauczyły się jak w tym przeszkadzać aby mogły robić z ludźmi co robią.
Na tym forum są dwie osoby mające duże połączenie z DŚ z tym że jedna jeszcze nie bardzo zna swoje możliwości, ale myślę że pozna, bo dopiero nie dawno uzyskała połączenie i jak na razie powinna zrobić porządek na własnym podwórku.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 24 wrz 2016, 16:31

Kris pisze:Danuta a co niby jest rozplątane???
Gdzie to się znajduje?
Bardzo mnie zaciekawiłaś.
To co widać w tym temacie, czyli duchy ludzi to bardziej przykrywki tego co szkodzi tak na prawdę.
Jeszcze nikt nie określił z czym mamy do czynienia.
Czym chcecie niebotycznie złe świadomosci przestraszyć, odymiać, klepać paciorki?, może je namoczcie święconą wodą to się przeziębią, no może jeśli któryś byt w to wierzył za życia to się cofnie, ale jak się przekona że mu to nie robi szkody to wróci.
Pomyślcie, mamy do czynienia ze świadomościami z pradawnych czasów, z przed miliardów lat, i co, jak myślicie jakiś tam Chrystus , czy Maryja ma dla nich znaczenie, no bądźmy realistami
To są duchy i fizycznymi metodami nie wiele można zdziałać.
Żeby je oczyścić potrzebne jest działanie Boskiego Ciała, zwanego też Duchem Świętym , czy Najwyższą Inteligencją i jeśli by wszyscy ludzie mieli łączność z nim, to złych duchów by już nie było tak dużo koło nas.
Ale duchy o tym wiedzą i nauczyły się jak w tym przeszkadzać aby mogły robić z ludźmi co robią.
Na tym forum są dwie osoby mające duże połączenie z DŚ z tym że jedna jeszcze nie bardzo zna swoje możliwości, ale myślę że pozna, bo dopiero nie dawno uzyskała połączenie i jak na razie powinna zrobić porządek na własnym podwórku.

Nie mam zamiaru wspomagać zła i jeszcze walczyć o jego duszę, niech się takie gotuje we własnym sosie. Jak znajdziesz dla tych osób łącznosc z najwyższą inteligencją, skoro oni jej nie mają, dawno ją utracili, to co, do kogo chcesz ich teraz podłączyć do tych co ją wciąż posiadają? A wara od ich podwórka!
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie