Problem

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Problem

Postautor: Dziwna » 24 wrz 2016, 09:34

Witam potrzebuje pomocy, moja siostra straciła pierwszy raz męża który popełnił samobójstwo, i teraz gdy znalazła partnera z którym chciała ułożyć sobie życie, również popełnił samobójstwo, i nie wiadomo dlaczego, ma trójkę dzieci, nie ma dachu nad głową bo mieszka u mamy ma problemy zdrowotne nie wiemy co mamy robić może ktoś coś doradzi, pomoże, bardzo proszę pomóżcie
Dziwna

Re: Problem

Postautor: Natasza » 24 wrz 2016, 10:42

witaj,
z mojej strony powiem tak, nie widzę żadnego ,, bytu,, mającego wpływ na życie osobiste Twojej siostry
to po prostu kwestia środowiska w jakim obraca się Twoja siostra, a następnie doboru partnerów z problemami
jedna osoba z problemem pociąga drugą ; nic nie czuję w tym przypadku prócz kwestii własnych wyborów
a to lepsze niż ingerencja sił z niewidzialnej strony kurtyny

pozdrawiam serdecznie i życzę ułożenia spraw na nowo
N.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Dziwna » 24 wrz 2016, 12:38

Nie wiem a może otacza siostre jakiś zły duch
Dziwna

Postautor: Natasza » 24 wrz 2016, 12:48

duchy krążą wokół nas nieustannie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Dziwna » 24 wrz 2016, 12:52

Siostra jest załamana i ciągle pyta dlaczego ja to spotyka
Dziwna

Postautor: Dziwna » 24 wrz 2016, 12:55

Już nie wiem jak mam z nią rozmawiać boję się że któregoś dnia dostanę telefon ze nie żyje lub jej się coś stało
Dziwna

Postautor: danut » 24 wrz 2016, 14:09

Dziwna pisze:Nie wiem a może otacza siostre jakiś zły duch

Może tak być. Sugestia czyjaś dawna, klątwa, twór, niszcząca siła. Powinna podjąć z tym walkę, posegregować i odzyskać wszystko co dobre i skumulować w sobie przeciwne temu siły. Jako rodzina pomóżcie jej wyjść na prostą.
danut

Postautor: Xsenia » 24 wrz 2016, 14:35

Witaj na forum. :)
Twoja siostra powinna skupić się na tym co dla niej naprawdę ważne. Przeszłości nie zmieni, może wpływać tylko na przyszłość. Staraj sie ją odwieść od pytań: "dlaczego mnie to spotyka?". Niech zacznie sobie zadawać pytanie: "co trzeba zrobić?". Na pewno skoro ma 3 dzieci, to ma przy nich wiele obowiązków i może niech nad nimi się skupi.
Często los nas doświadcza byśmy sie czegoś nauczyli. Być może twoja siostra ma się nauczyć radzić sobie z takimi trudnymi sprawami. Być może to ją wzmocni. Choć wiem, że teraz może się to wydawać absurdalne.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: soldado » 30 wrz 2016, 18:49

Dziwna pisze:Witam potrzebuje pomocy, moja siostra straciła pierwszy raz męża który popełnił samobójstwo, i teraz gdy znalazła partnera z którym chciała ułożyć sobie życie, również popełnił samobójstwo, i nie wiadomo dlaczego, ma trójkę dzieci, nie ma dachu nad głową bo mieszka u mamy ma problemy zdrowotne nie wiemy co mamy robić może ktoś coś doradzi, pomoże, bardzo proszę pomóżcie

Gdy to czytam, cały czas odbieram jedno i to samo...
Przyczyna nie jest w tym życiu, ale w poprzednim.
Niech Twoja Siostra zrobi sobie regresing hipnotyczny, niech przeniesie się do poprzedniego życia, a otrzyma odpowiedź.
Wszystko wraca, jak nie w tym, to w następnym życiu...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Arronax » 01 paź 2016, 21:00

Tylko kto jej w tym pomoże Soldado? Nie tak łatwo znaleźć specjalistę.

Dużo siły jej będzie potrzeba ... ale ma dla kogo się starać. I dla siebie również. Życzymy jej tego!
Awatar użytkownika
Arronax

Następna

Wróć do Na zakręcie