KryształowaOla pisze:soldado pisze:KryształowaOla pisze:Manifestuja się poprzez bardzo demoniczne dzwięki,słowa wydobywające się z ust mojego śpiącego obok męża,sparaliżowanie chwilowe mojego ciała i bardzo duży pobór energii,włączyły też czajnik w kuchni tak żeby mnie bardziej wystraszyć.Dopiero odeszły po bardzo długiej modlitwie i wezwaniu opiekunów.Lecz po zaśnięciu koszmary demoniczne.
Myślę, że wiesz z kim masz do czynienia.
Szukasz na to potwierdzenia.
Według mnie masz do czynienia nie ze zwykłymi duchami.
Tylko egzorcyzm przeprowadzony przez doświadczonego egzorcystę, Ci pomoże.
Jeżeli tego nie zrobisz, to będzie jeszcze gorzej, a w skrajnym przypadku doprowadzą do całkowitego opętania, a potem do śmierci Twojego męża.
To powinien być egzorcysta, który przez 3 dni będzie pościł i się modlił, a dopiero potem odprawi egzorcyzm.
Nikt z marszu te istoty nie wyrzuci.
Są za bardzo silne.
Właśnie pomocy takiej osoby potrzebuje bardzo ,sama żyje w czystości -nie piję nie palę,dieta roślinna 22 lata.Utrzymanie wysokiej wibracji to dla mnie priorytet ale chcac nie chcąc duchy te maja do mnie bezpośredni dostęp ponieważ jestem energetycznie ciągle połączona z moim mężem. Plus dochodzi do tego ich moc pochodzaca tak jak pisałam z ogólnej mocy sekty do której kiedyś należeli.
Do tematu podchodzę z największym szacunkiem i akceptacja ,ponieważ wiem że takie zadanie wybrałam sobie przed narodzinami i całkowicie zdaję się na prowadzenie Stwórcy .Jednak jeśli znacie osobę warta naprawdę zaufania to prosze o namiary bo wiem że sama tu wiele więcej nie zdziałam.Od razu zaznaczę że jako uzdrowiciel nie biore nigdy pieniędzy ,wszystko robię dla dobra ludzi potrzebujących i największa zapłatą jest dla mnie to że moje działania sa skuteczne ,dla tego alergicznie odbieram egzorcystów posiadajacych ''cennik''
Zwróć się do Kościoła o pomoc.
Przy każdej Diecezji w tej chwili działa egzorcysta.
Zwykły egzorcyzm nie wystarczy.
Będzie trzeba odprawić egorocyzm większy, zwany Rytuałem Rzymskim.
Trzeba będzie te istoty wyrzucić w Imię Boga, ponieważ te istoty obecnie zawładnęły nie tylko ciałem, ale też i duszą Twojego męża.
Kościół najpierw przeprowadzi dochodzenie.
Będą zadawać mnóstwo pytań.
Ale tym się nie zrażaj.
Oni też muszą wykluczyć inne czynniki, jak np. choroba psychiczna Twojego męża.
W obecnych czasach dbają o poprawność tego co robią...