DMT - Molekuła duszy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

DMT - Molekuła duszy

Postautor: cthulhu87 » 19 wrz 2016, 22:20

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/87710/dmt-molekula-duszy

Czy ktoś z Was czytał może tę książkę? Warto?
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Re: DMT - Molekuła duszy

Postautor: danut » 19 wrz 2016, 22:47

Mam ją w domu, przejrzałam i chyba nie warto, jest o doświadczeniach pod wpływem LSD - jaka to dusza? :D
danut

Postautor: cthulhu87 » 19 wrz 2016, 23:54

danut pisze:Mam ją w domu, przejrzałam i chyba nie warto, jest o doświadczeniach pod wpływem LSD - jaka to dusza? :D

A mogłabyś napisać coś o zawartości? np. spis treści? Bardzo proszę.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 20 wrz 2016, 00:03

Jutro gdy ją znajdę, dziś nie chce już po nocy szwendać się po domu.
danut

Postautor: Estia72 » 20 wrz 2016, 07:33

Nie czytalam ksiazki ale jesli chodzi o DNT to ludzki organizm sam wytwarza nieznaczna ilosc tej substancji, np. w oobe/swiadomym snie, pomaga ona utrzymac swiadomosc.
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 20 wrz 2016, 10:30

Nie znalazłam jej, a był to prezent i teraz myślę co się z nią stało i gdzie może być. Tu jest coś o tym
http://infra.org.pl/wiat-tajemnic/parap ... ekua-duszy
danut

Postautor: mesjasz » 27 wrz 2016, 08:21

Książki nie czytałem ale różne artykuły na temat DMT tak. Jeśli oczywiście chodzi o dimetylotryptaminę jak dobrze pamiętam, i to nie jest LSD chyba że jakaś odmiana. W niektórych krajach na świecie za posiadanie jednej tabletki można dostać dożywocie lub karę śmierci nawet. Podobno jazda bez trzymanki 8-) Często odwiedzam zoologiczny i wiem gdzie można kupić żabę która naturalnie wytwarza tą substancję w celu obrony, i niektórzy kupują je i liżą... ale czy mają jazdy to nie wiem bo powiedział mi to właściciel zoologicznego, nazwał ich narkomanami...
Awatar użytkownika
mesjasz

Postautor: neuron » 27 wrz 2016, 08:55

mesjasz pisze:niektórzy kupują je i liżą... ale czy mają jazdy to nie wiem bo powiedział mi to właściciel zoologicznego, nazwał ich narkomanami

ee tam,nie zna się facet ......może to samotni ludzie i szukaja księżniczki ?? księcia ??? pocałuje żabkę i bęc :)
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: mesjasz » 27 wrz 2016, 09:05

neuron pisze:
mesjasz pisze:niektórzy kupują je i liżą... ale czy mają jazdy to nie wiem bo powiedział mi to właściciel zoologicznego, nazwał ich narkomanami

ee tam,nie zna się facet ......może to samotni ludzie i szukaja księżniczki ?? księcia ??? pocałuje żabkę i bęc :)

No nie za bardzo ponieważ jedna osoba musi być trzezwa z toba jak zażyjesz DMT. Po tym jest się całkowicie w innym świecie, ciało pracuje ale świadomość zwiedza inne miejsca, potrzebna kartka i długopis żeby zapisywać/rysować pomysły, można się zagubić w rzeczywistości i np. wyjść przez okno z 10 piętra bo zobaczysz schody, itp. Ktoś trzeźwy musi pilnować twoich czynów. Czytałem że zażywają to najbogatsi ludzie świata i pobierają pomysły z własnych wizji może nawet odwiedzają świadomością inne wymiary. Sam tego nie zażywałem ale wnioskuje z różnych opisów ludzi którzy to zażywali i opisali, nawet nie jestem pewien czy to prawdziwe przeżycia tych ludzi choć wydają się prawdziwe. W końcu szyszynka wytwarza DMT i podobno w chwili śmierci wytwarza tyle tej substancji że widzimy tunel do "innego wymiaru?" tak jak jest to czasem opisywane przez ludzi którzy przeżyli śmierć kliniczną.
Awatar użytkownika
mesjasz

Postautor: neuron » 27 wrz 2016, 09:09

no korba dobra , ale nie wiem nic na ten temat

nie ruszyłbym tego sam

to chyba coś jak boska szałwia ,albo cos ala .....nie wiem
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Wróć do Pytania i odpowiedzi