danut pisze:bo do tego doprowadzisz coś sam teraz napisał!!!
neuron pisze:danut pisze:bo do tego doprowadzisz coś sam teraz napisał!!!
a to ja dziekuje , to sobie w takim razie wymysle chetnie i w koncu tak jak ja chce![]()
![]()
tylko kogo mam odnalezc skoro ja nikogo nie szukam ...... hmm chyba ze o czyms nie wiem ..
czyzby bylo mi az tak zle? cos w tym jest ....
danut pisze:innych wstydliwych rzeczy.
neuron pisze:danut pisze:innych wstydliwych rzeczy.
o matko![]()
![]()
![]()
danut pisze: na sto procent objawi się ta osoba( wtedy musi być realnie tu żyjąca) i właśnie po to co jej obiecasz w myślach podczas nawiedzania do Ciebie przyjdzie na następny dzień i wtedy ją rozpoznasz.
danut pisze:Masz rację nie daj tego czytać żonie
neuron pisze:
bez przekonania ale probowalem tego przez jakis czas, ona wlasciwie smiala sie z tego i za kazdym razem kiedy chcialem sie pomodlic to normalnie stukala sie w glowe pokazujac mi zebym sie nie wyglupial .......
fruwla pisze:neuron pisze:
bez przekonania ale probowalem tego przez jakis czas, ona wlasciwie smiala sie z tego i za kazdym razem kiedy chcialem sie pomodlic to normalnie stukala sie w glowe pokazujac mi zebym sie nie wyglupial .......
![]()
kurcze, Neuron uwazaj na siebie , bo to jakas B E Z B O Z N I C A
![]()
![]()
danut pisze:I ani się nie obejrzysz, a rano zapuka do drzwi np. sąsiadka i zapyta Cię o to
neuron pisze:danut pisze:I ani się nie obejrzysz, a rano zapuka do drzwi np. sąsiadka i zapyta Cię o to
tylko nie sąsiadkawez mnie nie strasz ...... :p
no to co moge jej obiecac? hmmm nie mam pojecia co mozna obiecac duchowi , chyba wszystko juz ma i nieczego jej nie potrzeba![]()
![]()
![]()
no nic , ide spac , ale jak rano tu do mnie podbije sąsiadka to ja uciekam do chin i chowam sie w miske z ryzem , nie ma innej opcji .....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości