potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 08 wrz 2016, 18:25

czarnyMag pisze:"Żaden ksiądz nie dał sobie z tym rady" Jak w Krakowie przed konfesjonałem powiedziałem :) wywoływałem duchy (nie powiedziałem Diabła ani że mi się udało) tylko duchy to ksiądz wyleciał blady jak papier i podniesionym głosem powiedział EGZORCYSTA urzęduje w kościele Mariackim! A ty komu to mówiłeś?

egzorcyście ......

Rzymskie maksymy sie nie sprawdziły mimo ze poczułem na wlasnej skorze fenomen tej modlitwy ..... i zeby bylo jeszcze zabawniej wcale mnie to nie przekonalo co do istnienia boga jako takiego , dzis mam o wiele wiecej watpliwosci niz kiedykolwiek wczesniej , z wiekem bardziej sie od niego oddalam niz moznaby przypuszczac ...... no .

tyle ze ja nie wywolywalem nigdy duchow ani innych beduinow ....... nie mialem z tym nigdy nic wspolnego ....... to nie moja bajka , bracie ja od 25 lat łupię na beczkach heavy metal , takie rzeczy nigdy mnie nie interesowaly , to sa fascynujace tematy , owszem i nie raz i nie dwa czytalem o tym , slyszalem o tym , to jest z tym sie zyje i obok tego , ale zebym sie zaglebial w to jakos specjalnie to nie ...

nawet teraz kiedy mam takie przeboje i jestem na tym forum juz jakis czas to nawet nie chcialo mi sie zerknac w jakakolwiek ksiazke o duchach z tego co tu jest opisane i polecone , nie moge przetrawic tego patosu u kardeca , to wydaje mi sie takie nijakie jakby ktos usilnie staral sie samemu napisac taka ksiazke i wkrecic wszystkim ze to przekaz od duchow , sorry ale jakos nie moge sie poprostu przekonac do tego , mimo ze sam mam takie wlasnie obecnie doswadczenia , co nie zmienia faktu ze caly czas z uwaga przygladam sie temu zjawisku i zastanawiam sie o co kaman, kto to jest i czego chce ............zalozylem realnosc zjawiska i to byl strzal w 10 , ale jakim cudem na to wpadlem ze ktos probuje zwrocic moja uwage na siebie to do tej pory jest dla mnie zagadka..... co mnie sklonilo do glebszej analizy tego co sie w okol dzieje tez nie wiem .......

sam nie jestem w stanie niczego na 100 % stwierdzic i jak sam wiesz i widzisz ile osob na forum tyle opini, teorii i podpowiedzi , to mozna sie pogubic chyba co ?
pomijam to ze wiele z tych podpowiedzi jakby potwierdzaja jedna druga a i wczesniej juz podobne opinie slyszalem od ludzi ktorzy maja takie zdolnosci w tym temacie , wiec cos w tym jest i jednego jest wiecej niz drugiego ale nadal nikt z nas tutaj nie moze byc niczego pewien albo tylko tak mi sie wydaje przez brak samego doswiadczenia jak i samej wiedzy ktora jest zadna , przy tym co wiedza tu ludzie na ten temat to ja jestem jak dziecko we mgle i moze powinienem jednak walnąć sete i jakos przetrawic tego kardeca , wyglada na to ze nie ma wyjscia ..... i czas by sie w temacie doksztalcic .....
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2016, 18:56 przez neuron, łącznie zmieniany 4 razy
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: OneNight » 08 wrz 2016, 18:26

To co to za materac? Co on ma w środku zamiast sprężyn? :D

Cóż, ja nie jestem medium, więc nie mogę nic więcej poradzić.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 08 wrz 2016, 18:35

OneNight pisze:To co to za materac? Co on ma w środku zamiast sprężyn?

a ja wiem , jakis taki byle jaki , cienki i twardy , samo łóżko wielkie jak lotnisko ale w ogole nie praktyczne jak dla mnie , jeszcze nie udalo mi sie na nim ulozyc tak jak bym chcial od 5 lat

to jest taki materac nie materac , to sie unosi do gory w calosci jak chcesz dostac sie do skrzyni ktorej nie ma bo pod spodem jest tylko drewniana belka i na niej takie deseczki w poprzek i na tym opiera sie ten materac dziwny ..... i tyle

a takie bylo piekne to lozko,amerykanckie :) z radiem i lustrem :lol: :mrgreen: :mrgreen:

az polazlem to sprawdzic , nie ma tam zadnego zelastwa , nic co daloby sie wyczuc
ale rozbiore to w dzien i az sie przekonam

na ta chwile nie stwierdzono czesci metalowych w jakiejs znaczacej ilosci

neuron

Postautor: OneNight » 08 wrz 2016, 20:02

Nie ma po co - test z kompasem wyklucza halucynacje przez namagnesowanie.

Też mam takie łóżko, do którego wklada sie materac, ale materac ma w środku sprezyny, aby utrzymał mnie w górze i żeby sie nie zapadł :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 08 wrz 2016, 20:21

OneNight pisze:Też mam takie łóżko, do którego wklada sie materac, ale materac ma w środku sprezyny, aby utrzymał mnie w górze i żeby sie nie zapadł

to u mnie to jakas deska obita nibymateracem, no jakis tam materac poprostu ale cienki jakis taki i twardo w d.... niestety .....
bardzo mnie to łózko wkurza powiem szczerze bo sprawdza sie tylko w czasie manewrów i podchodów .........;) 8-) 8-)

neuron

Postautor: neuron » 17 wrz 2016, 14:23

dobra , i nadal jestem w kropce
a to juz nie jest zabawne ....
ktos wie jak i moze potrafi w jakis sposob sie tego pozbyc ?? nie wiem, cokolwiek, odprowadzic sie nie da to juz wiem, wiec wygnac, odciac odemnie, zniszczyc ..bez znaczenia
mam to gdzies , drazni mnie i to mocno juz

nie da sie odpoczac spokojnie bo to cos nie pozwala

jak ona to robi że łóżko naktorym sie klade zaczyna drżeć ? no wibracje sa bardzo mocne i nie da sie wtedy nawet chwili polezec

to jest meczace ...... co to w ogole jest ?? jestescie pewni ze to jest duch ?

i jeszcze jedno , nie moge tego znalesc , nie wiem gdzie ja zapodzialem to zdjecia ale mam jej na bank , moze ono w czyms pomoze albo cos, nie wiem sam
mam zdj ktore zrobil przypadkiem moj syn kiedy bawil sie moim telefonem jak spalem i na tym zdjeciu widac jak spie a od mojej glowy unosi sie ogromna szara chmura czegos ,nie wiem, myslalem ze to moze jakies zabrudzenie na obiektywie czy cos ale nie, na zbilizeniu widac centralnie roznokolorowe nici ktory wychodza z mojej glowy i polaczone sa z ta chmura, zdjecie zrobione w bialy dzien zwyklym aparatem w telefonie ....... jak tylko go znajde to zaraz tu wkleje , no jakas poprostu zasadzka z tym wszystkim ........ o co kaman ????/

juz kilka osob poleglo przy tym i nic nie udalo im sie zdzialac , a ja nie potrafie ....... cokolwiek , nawet zniszczyc , skoro sama po dobroci nie chce odejsc i nie rozumie tego ze nie moze tu byc .........

albo znajde okultyste sprawnego i wtedy juz dla niej nie bedzie to zabawne

neuron

Postautor: OneNight » 17 wrz 2016, 21:24

Łóżko wibruje? A możesz cokolwiek nam nagrać? Nie jestem pewien co to jest.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 17 wrz 2016, 22:24

Pacjentka , pamiętasz to słowo , które mi powtarzała . Ona była chora emocjonalnie , przez kogoś . Mówiłam Ci , ze kogoś jej przypominasz i ona chce przeżyć coś czego nie zaznała . Dałeś jej nadzieje jak tamten a teraz chcesz ja porzucić , tak ona to rozumuje . Teraz musisz to odkręcić poproś tego mężczyznę do pomocy , żadna kobietę
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 17 wrz 2016, 22:27

Na forum są oczywiście inne osoby i możesz ich słuchać ode mnie masz słowo : powodzenia i trzymam kciuki- Natasza
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 17 wrz 2016, 22:31

Aha i chyba już sam czujesz, ze nie ma tu żadnej mowy o znajomosci karmicznej z jakiejś tam przeszłości to tyle
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi