Natasza pisze:ależ to pierwsze spotkanie miało właśnie taką straszną scenę
ale czy tak naprawdę jest to straszna scena? tak, z naszej perspektywy wszystko jest straszne
jednak strach zaczął ustępować zrozumieniu i pojmowaniu czym jest życie z tej i z tamtej strony
ta scena stała się dla mnie jakby inicjacją do wejścia w inne przestrzenie, w których mogłam mieć spotkania z tymi, którzy zrzucili ziemski skafander
i tak się wszystko zaczęło jesli chodzi o to jak stałam się widoczną ,, świecą ,, , którą jest jeszcze jedna osoba z tego forum
Natasza pisze:Ty mówisz , że celem było szukanie dla ciebie źródła
ja nigdy takiego celu nie miałam i nie czuję takiej potrzeby
dla mnie określenie celów doświadczeń jest tak wielowymiarowe, że poznałam je może kilka, a na resztę muszę poczekać, bo mogłoby to być dla mnie olbrzymim szokiem, a mam tylko jedno serce i jedno tu życie i wiele planów, więc spokojnie
danut pisze:
A kto tak twierdzi i Widzi Was jako "świece"? Co oświetlacie?Komu, skoro nie sobie?
po pierwsze jesteśmy światłem dla siebiedanut pisze:Pierwsze zdanie wynika z drugiego. Skoro nie szukasz, nie masz takiej potrzeby - nie odnajdujesz, toteż reszta może okazać się dla ciebie wielkim szokiem, tak reaguje człowiek przy spotkaniu z nieznanym.
Natasza pisze:no jasne, widziałaś to co chciałaś zobaczyć
osoby o przywiązaniu do doczesnego oglądu świata przez pryzmat materii muszą mieć obrazy konstruowane na wzór znanej konstrukcji, bo tak łatwiej dla nich samych
pięknie to jest pokazane na podstawie mojego pierwszego spotkania z istotami- pokazały się wprost tak jak jest i nie zostały zaakceptowane przez moje pojmowanie rzeczywistości
nie mogłam skoncentrować się na istocie spotkania bo szukałam podobieństw ich budowy do antropologii ziemskiej i takiej nie znalazłam do dzisiaj
mój czas zamiast wykorzystać na rozmowę i słuchanie, był marnowany na niepotrzebne dumanie z czego oni są zbudowani heh widok niesamowity!!!
Natasza pisze:wiesz, że u mnie ta wiedza dopiero uaktywniła się po wielu latach
nawet nie wiedziałam, że to ruszy w jakimś kierunku
po prostu to się stało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości