hej
więcej napisałam w temacie Natasza doświadczenia z...
tak w skrócie :
myślimy , że wszystko ma dualistyczną formę czyli jak istnieje ktoś dobry to istnieje jego oponent czyli ten zły
ale to wszystko jest zależne od punktu widzenia a on od punktu siedzenia ( czyli zajmowanej przestrzeni )
na początku sądziłam, że UFO jest złe- bo... bo jaki to ma powód skrytego istnienia ; na początku też szukałam demonów - jako bytów poza cywilizacyjnych, które wpływają na ludzi a po ich śmierci zagarniają cepami do wiecznej niewoli
tyle tylko, że demony nigdy nie stanęły przede mną w formie materii - a pierwsze co powinny umieć - to właśnie mieć tę możliwość ! dlaczego manifestują się poprzez kinetykę , dlaczego nie są w stanie mnie dotknąć; te same ,, demony,, potrafią spotkać się ze mną poprzez sen - gdy i ja wyjdę z ciała ; no wtedy to wysilają się i pokazują jacy są zaj... mocni ; gdy jestem poza ciałem odczuwam bodźce gdy jedna energia wchodzi w moją - czuję wszystko ale wydaje mi się, że jest to pamięć ciała i pamięć zmysłów- gdyby nawet tam wbili we mnie nóż, poczuję ból, ale nie umrę
co do Istot , które nie są ludźmi- obiekt/y widziałam na żywo ; gdy wyszłam z ciała - widziałam ich ciała ; widziałam ciała ( opisałam) innych istot z innego obiektu , który zbliżył się do tego, w którym byłam - okna do okien - i nie wyglądali jak Ci, którzy stali po mojej lewej stronie za ,, szybą,, w jakimś malutkim audytorium/pomieszczeniu. Byłam jak dziecko siedziałam na podłodze w małym półmroku, była niesamowita cisza... spokój, dali mi czas na spojrzenie w te małe okienka - przypominały te samolotowe; widok był niesamowity.....
tak więc, nigdy nie spotkało mnie nic złego z ich strony, ale ludzkie demony są tymi, które czekają na ludzi
czy Istoty , które dały mi Strażników pomagają po śmierci? być może to oni wspierają przejście do wyższego wymiaru egzystencji - ale nie wtrącają się siłą tak jak nie robią tego tutaj
zastanawiam się nad jednym, czy kiedy jakieś państwo powiedzmy Korea Płn wyceluje rakiety w strategiczny punkt na ziemi i wywoła chaos czy Oni zareagują?
czy będą neutralni jak byli przez wszystkie krwawe czasy naszej planety
czy dla nich ich neutralna postawa jest dobrem? bez wątpienia, bardziej martwią się o naszą ingerencję w resztę kosmosu
szkoda, bo mogli by przyjść i zrobić porządek
jednak wiem, że demony ludzkie zostaną tu na zawsze i kiedy będzie taka chwili nie przejdą nigdy dalej, zostaną wchłonięci sądzę , że za sprawą zmian po śmierci naszej żarówki - słońca- i to chcieli mi przekazać