potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 18:57

odnowa pisze:A próbowałeś porozmawiać z psychiatrą na temat swojego problemu? Być może leki wyciszyłyby twój mediumizm i "czucie" duchów, przez co mógłbyś wrócić do normalnego życia.

sorry , przerobione juz to mam , pierwsze co zrobilem to wlasnie to ,jestem dorosly i to zrobilem najpierw tym łatwiej mi bylo ze moj kolega jest akurat ordynatorem , po 3 mies dostalem odpowiedz na pismie ..... ani w te ani w te , to forum to jest ostatnia deska ratunku , wyczerpalem juz wszystkie mozliwosci...

danut pisze:Ja także widzę tu oddziaływanie jakichś silnych lęków i zdarzeń z dzieciństwa, wizualizuje je podświadomość "neurona". Dlatego jeszcze raz podpowiem - szczera rozmowa z mamą , wydobycie na zewnątrz zapomnianych przez Ciebie faktów i pogodzenie się z nimi.

zupelnie nie wiem jak sie do tego odnieść , byc moze ale nie mam zielonego pojecia o co moze chodzic , co to moze byc i jaki to ma wpływ i zwiazek z obecna sytuacja , zupelnie to do mnie nie przemawia .... no ale nie znam sie i nie bede z tym dyskutowal bo nie mam o tym pojecia ...

hmm nie wiem co mialaby dac rozmowa z matka , serio , ja nie mam z moja matka za wiele wspolnego , przez 30 lat nie mieszkalem z nia ani nic podobnego , o jakich faktach moglem zapomniec skoro zadnych wspolnych z moja matka nie mialem i nie mam , z czym miałbym sie pogodzic ?? nie mam z czym poprostu a jesli nawet to ja nic o tym nie wiem , zupelnie , to poprostu sprawa losowa ze akurat teraz od prawie 6 lat jestem w jakis sposob razem z nia , no ale ....... nie wiem , nie wiem , nie znam sie

naprawde juz przerobilem wszystko , to nie pojawia sie dlatego ze o tym mysle , to nie przychodzi z wewnątrz ....... to dzieje sie obok mnie i poza mną ......... i to wszystko ....
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2016, 19:09 przez neuron, łącznie zmieniany 2 razy
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 18:59

OneNight pisze:Połóż proszę kompas na swoim łóżku i powiedz co się stało. Potem postaw parę metrów dalej np. na jakimś stoliku. Powiem Ci jaki to ma sens, gdy już mi podasz wyniki.

zrobie to dzis ponownie , w czasie kiedy jest najbardziej aktywna

neuron

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 19:06

Zrób to też gdy nie jest aktywna - trzeba mieć jakiś punkt odniesienia.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 19:12

OneNight pisze:Zrób to też gdy nie jest aktywna - trzeba mieć jakiś punkt odniesienia.

no to nie wiem czy to jest mozliwe wlasciwie , bo w mniejszym lub wiekszym stopniu jest stale aktywna , to nie jest tak ze ona sobie znika czy odchodzi , nie

ale aktywna jest stale

hmm no nie wiem , jakiś specjalnie wyszukany ten kompas nie jest , taki od telefonu i nie wiem czy dobrze w ogole dziala , niby tak
ale ....... no nie wiem, zobaczymy

takie dziadostwo mam tylko , nic wiecej

http://files.mgsm.pl/test/870/kazam-life-r-5-l.jpg

neuron

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 19:28

Kompas to kompas. Obraca się wokół, zmienia kierunek czy stoi w miejscu?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 19:34

OneNight pisze:Kompas to kompas. Obraca się wokół, zmienia kierunek czy stoi w miejscu?

obraca się , tak i zmienia kierunek ....... troche mu to zajmuje ale obraca sie , nie jest tak ze odrazu reaguje tylko potrzebuje chwili zeby zmienic kierunek

no nic, zobaczymy co z tego wyjdzie

neuron

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 19:37

No ale obraca się wokół czy tylko zmienia kierunek? Na łóżku tak samo jak z dala od niego?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 19:50

OneNight pisze:No ale obraca się wokół czy tylko zmienia kierunek? Na łóżku tak samo jak z dala od niego?

obraca sie zeby zmienic kierunek , a czy tak samo tu czy tu to jeszcze nie wiem
jak sprawdze to bede wiedzial , narazie siedze i kompas mam przed nosem , i nic sie jakos nie dzieje ( chyba)

wskazanie wydaje sie prawidłowe

ale zastanawiam sie po co mam to w ogole robic ?? no ja tez jestem ciekawy , pewnie i to bardzo ale co nam czy mi takie wskazanie powie konkretnie ??

na co mam zwracac uwage ? no rozumiem ze jesli pojawi sie inne zrodlo i pole elektromagnetyczne to wskazanie kompasu bedzie inne niz typowe , i wykaze istnienie anomalii

ale co poza tym ??

neuron

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 20:03

Ponieważ pomiar pola magnetycznego nie służy szukaniu duchów. Jeśli położyłbyś kompas na łóżku i zacząłby się on obracać z dużą prędkością wokół, to oznaczałoby, że śpisz na namagnesowanym łóżku, które oddziałuje na Twój mózg przez co mógłbyś mieć halucynacje. Jeżeli kompas wariowałby w całym pokoju, to mogłoby oznaczać problem z instalacją lub zbyt dużą ilością elektroniki w pokoju. Nie chciałem Ci mówić wcześniej, bo mógłbyś odmówić tego testu.

W łóżku są sprężyny, więc normalne że kompas zmienia kierunek.

A tak poza tym, to szukaj SZYBKICH i NAGŁYCH zmian w kompasie. To będzie oznaczać, że coś tu nie gra.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 20:11

OneNight pisze:Ponieważ pomiar pola magnetycznego nie służy szukaniu duchów. Jeśli położyłbyś kompas na łóżku i zacząłby się on obracać z dużą prędkością wokół, to oznaczałoby, że śpisz na namagnesowanym łóżku, które oddziałuje na Twój mózg przez co mógłbyś mieć halucynacje. Jeżeli kompas wariowałby w całym pokoju, to mogłoby oznaczać problem z instalacją lub zbyt dużą ilością elektroniki w pokoju. Nie chciałem Ci mówić wcześniej, bo mógłbyś odmówić tego testu.

W łóżku są sprężyny, więc normalne że kompas zmienia kierunek.

A tak poza tym, to szukaj SZYBKICH i NAGŁYCH zmian w kompasie. To będzie oznaczać, że coś tu nie gra.

a widzisz, teraz rozumiem ...... no ok, postaram sie zrobic test tak jak podpowiadasz , zaden problem ...... zobaczymy co z tego wyniknie
ale od razu musze Cie uprzedzic ze w takim celu i w takim razie musze zrobic ten test z kazdym łóżkiem w domu + materac na ktorym spalem jak czas , bo za kazdym razem niezaleznie od miejsca w jakim jestem i spie to zawsze jest tak samo , nie udalo mi sie przed tym nigdy uciec w zaden sposob a probowalem .......

ale ok , mam czas , moge sie bawic w testy , zaden problem ......

neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi