czarnyMag pisze:A nie masz jakiegoś znamienia, blizny, czegoś czego wcześniej nie kojarzysz? Czipa
neuron pisze: ale za to mam na lewej dloni cos jakby znamie ktore pojawilo sie równo z zosia praktycznie ...........nawet nie jest to znamie , taki bardziej fragment na dloni gdzie skora jest troche inna, no nie wiem jak to opisac, poprostu inna , rozni sie i to widac , ale czy to ma jakies znaczenie to nie wiem , wiem ze czlowiek potrafi sobie rozne rzeczy polaczyc w jedna calosc ktora nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia wiec nie zastanawiam sie nad tym, no cos jest ale czy to ma zwiazek z zosia czy ufo to nie wiem,chyba raczej nie .........
czarnyMag pisze:neuron pisze: ale za to mam na lewej dloni cos jakby znamie ktore pojawilo sie równo z zosia praktycznie ...........nawet nie jest to znamie , taki bardziej fragment na dloni gdzie skora jest troche inna, no nie wiem jak to opisac, poprostu inna , rozni sie i to widac , ale czy to ma jakies znaczenie to nie wiem , wiem ze czlowiek potrafi sobie rozne rzeczy polaczyc w jedna calosc ktora nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia wiec nie zastanawiam sie nad tym, no cos jest ale czy to ma zwiazek z zosia czy ufo to nie wiem,chyba raczej nie .........
No to jak będziesz mógł to prześwietl sobie to znamię rentgenem. Powiedz technikom że uderzyłeś się w rękę i niech ci tą okolicę prześwietlą! Przynajmniej będziesz wiedział że nic tam nie masz - bo powinieneś tam coś jednak mieć.

OneNight pisze:Neuron, z opisu blizny wnioskuję, że to może być blizna po poparzeniu. Też mam coś podobnego, że skóra jest w tym miejscu inna. Miałem poparzenie 3 stopnia na palcu prawej ręki.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości