Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: soldado » 25 sie 2016, 19:49

Natasza pisze:
soldado pisze:

To co widziałem z zewnątrz, to duże białe schody.
To nie było kilka schodów, ale było ich ponad dwadzieścia.
Na górze były duże białe kolumny.
Cała świątynia była w stylu rzymskim'
Mógłbym ją narysować...
Była skąpana w słońcu.
Odebrałem, że cały czas ono tak tam świeci.
Na górze było duże wejście do środka, nie jakieś tam małe drzwi.
Widziałem inne budynki wokół, ale były one w pewnej od niej odległości, tak jakby była ona w miejscu centralnym, chociaż tak to miejsce nie odbierałem.
Widziałem inne białe budynki z lewej, prawej strony i z tyłu.
Nie widziałem budynków z przodu.
Ale przed nią był duży wolny plac, a cała świątynia była biała.

TAK! TAK! TAK!
to co pogrubiłam jest tym co widziałam tak jak TY, nie pamiętam czy widziałam budynki na zewnątrz, gdy byłam w środku byłam pod urokiem architektury i oczywiście tłumu wyczekujących ludzi, ale później gdy zaczęli padać na ziemię i rozległy się ,, dzwięki,, wszystko zastygło i wtedy zaczęłam analizować miejsce i wtedy podniosłam głowę , gdy wszyscy mieli ją odwróconą w bok
na froncie widziałam olbrzymie okna (za ołtarzem) i właśnie tam spojrzałam i to zobaczyłam...

p.s.
a wiesz soldado dlaczego jest jak jest? ja kiedyś nie żartowałam

Nie ma przypadków, one nie istnieją :)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 19:52

dosłownie na końcu mojej myśli jest ta jedna , która może być dziwniejsza od wszystkiego co przeżyłam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 25 sie 2016, 19:56

Mirek pisze:Inwazja Marsjan na naszą planetę już nieunikniona. Zwiadowcy rozbudzili wulkan i nadają tajny kod do ataku: "Mas będzie bardzo blisko Ziemi od wielu tysięcy lat, mamy niebywałą okazję na inwazję i podbicie Ziemi". :)

https://www.youtube.com/watch?v=3gGFL0vb8cg

:D
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 25 sie 2016, 20:02

Natasza pisze:dosłownie na końcu mojej myśli jest ta jedna , która może być dziwniejsza od wszystkiego co przeżyłam

Masz bardzo dobrą intuicję i jej ufaj ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 25 sie 2016, 20:04

fruwla pisze:
Mirek pisze:Ta fala przejdzie tak jak promienie w mikrofalówkach. Gdziekolwiek będziesz to Cię dosięgnie. Czy na dworze, czy w budynku. :)

:shock:
aaaaa to dlatego Niemcy nagle zaczeli gromadzic zapasy zywnosci i wody na ponad 10 dni.
Bo przypuszczaja ze cos sie bedzie dzialo... ;)

Nic się nie będzie działo.
Ziemia jest zabezpieczona przed takim i innym wpływem.
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 20:41

:P
Ostatnio zmieniony 25 sie 2016, 20:50 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 20:46

[quote="Natasza
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 25 sie 2016, 20:53

Temat nie jest tak oczywisty to narazie poszlaki trzeba ustalić kto i skąd pochodzi i od tego zacząć pierwsze wnioski . Ich jest więcej niż nazwijmy to rasa a Ci których namierzyłam i wiem , a nie myśle , to najstarsi z nas a reszty nie identyfikuje

Trzeba na wszystko po prostu ,,popatrzyć sercem''.
To niby takie proste, a zarazem trudne.
,,Podobne przyciąga podobne'' - zawsze o tym pamiętaj ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 26 sie 2016, 16:06

napisałeś coś bardzo ważnego, co dało mi dzisiaj do myślenia i podpowiedź, dlaczego niektóre osoby nagle tracą możliwość ,, doświadczania,,
tak jakby ktoś kto tym zarządza ukrócił im to i zabrał

to szalenie trudne zrozumieć po co one zostały dane i rozwijać je , jak to zrobisz i uniesiesz to , z czym tu jesteś ,wtedy dostajesz kolejne ,, rozdziały wiedzy,, i osobę , która Cię wesprze i będzie to żyjąca jak Ty osoba. Jeśli się nie sprawdzisz, to otrzymujesz znak STOP i czerwone światło . To takie proste :P

dlatego rozumiem w pełni zdanie ,, podobne przyciąga podobne ,,, to samo pochodzenie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 26 sie 2016, 16:28

To, że wymyśliliście sobie dla siebie zadania na tej Ziemi jako posłannictwo Wam dane z nieba nie oznacza wcale, że tak rzeczywiście jest i ktokolwiek inny od ludzi za tym stoi. Zaś "podobne przyciąga podobne" już mniejsza o to, że podczas powstania tego postu soldado w tym samym czasie pisałam ja w innym temacie post, w którym poprawiłam to samo zdanie, wymazując je i zmieniając na "musi zaistnieć odpowiednie by mogło dojść pomiędzy nimi do interakcji", bo przyszło mi na myśl by je przedstawić bardziej zrozumiale. Ono to właśnie znaczy. Podobne tylko od podobnego sobie odbierze informacje, tylko z takim się połączy, skomunikuje poza naszą rzeczywistością. Głową muru się nie przebije i nie dotrze się do osobowości mającej zupełnie inne od nas parametry, nas nei tworzącej, lub ze źródła, do którego sami się nie udamy po śmierci. Dlatego na nic okrzykiwanie się mistrzami w tej materii, na nic fałszywe przekazy i przekonywanie do tego, że jest się medium i według swojej woli można połączyć się kiedy się chce, lub z kim chce. Na nic mianowanie siebie na wybranych, którzy mają prawo nauczać lub cytuje "zmieniać wnętrza innym". :D - Bo to jest znak, że ma miejsce manipulacjia cudzą wolą, a nie że jest to jakieś wykonywanie jakichkolwiek wyższych poleceń.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2016, 16:33 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi