Kącik zdrowia..

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Kacik zdrowia..

Postautor: Arronax » 23 sie 2016, 09:11

Ja jeszcze Mirku polecę zamrozić cytryny, najlepiej ekologiczne, i zetrzeć wraz z całą skórką do np. wody i pić to. W skórkach cytryn jest bardzo dużo cennych substancji antyrakowych.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Nikita » 23 sie 2016, 15:43

Na poziomie emocjonalnym rak rodzi sie z nienawisci i osadzania...wiec trzeba tez i nad tym popracowac...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Mirek » 23 sie 2016, 16:02

Z pychy też :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 23 sie 2016, 17:13

Bardzo skuteczna mikstura na raka, jakieś 3%.
Przecież tam prawie nie ma składników zwalczających raka.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Mirek » 23 sie 2016, 17:34

Kris ekspercie, a jakie to są te składniki, które zwalczają raka? :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 23 sie 2016, 17:36

nie medytujecie w intencji tej zaginionej dziewczyny?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Nikita » 23 sie 2016, 19:10

Ja zrobilam medytacje po 18...a co? Ty Magu tez sie przylaczyles?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Kris » 23 sie 2016, 20:26

Z tego co do tej pory się dowiedziałem i zaobserwowałem, to potrzebna jest bardziej rozbudowana kuracja.
Ludzie chorzy na raka, ale i na wiele innych chorób mają pewne wspólne problemy i takim praktycznie zawsze występującym przy ciężkich stanach to ph krwi niższe niż 5
To powoduje nadmierny rozwój grzybów, pleśni, wirusów a dalej gdy organizm jest już na dobre zjadany zjawia się rak, różne owrzodzenia,
zamyka się światło żył jak i naczyniek włoskowatych i w rezultacie martwice i inne dolegliwości.
Drugim składnikiem jest żelazo którego brak przyczynia się do niedotlenienia i jeszcze pogarsza stan chorych.
Nie tylko żelazo jest potrzebne bo wszystkie minerały są przeważnie w niedoborze i to dużym.
Następne to witaminy jak A, B compositum, C najlepiej lewoskrętna, D i E, to takie podstawowe, bo przecież jest ich więcej.
Gdy ph wróci do 7,3-4, i organizm będzie miał uzupełnione witaminy i minerały to oczywiście to co zostało wcześniej polecane też jest pomocne bo wzmacnia organizm, ale samo w sobie nie przywróci komórek do jakiej takiej równowagi.
Ważne jest aby to jak najwcześniej zacząć stosować.
Mam bardzo dokładny pulsoksymetr i zaraz widać jak jest dana osoba dotleniona, a to pokazuje stan organizmu.
Mam taki nie duży staw z rybami i dbam żeby PH wody miało te 7,4 i już samo to powoduje że przyrosty ryb są o 40% większe niż u innych, no i nie chorują.
Woda w naszych rzekach i ciekach wodnych ma ph 5 to skąd niby ludzie mają mieć te 7,4 ?
Przecież pijemy ją wszyscy i chcąc nie chcąc się zakwaszamy od urodzenia, a kwas przecież w końcu przeżre wszystko, to i nasze komórki, osłabia żyły i mamy żylaki i tak by można wyliczać długo.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Kacik zdrowia..

Postautor: annahdz » 23 sie 2016, 20:30

Jaką macie opinię o masażu Mauri? Koleżanka mnie namawia, zachwalając kojący wpływ na ducha i uzyskanie harmonii ciało-umysł-dusza. Dla wyciszenia i relaksu skorzystam ale czy faktycznie takie masaże mogą mieć moc uzdrawiania?
Awatar użytkownika
annahdz

Postautor: czarnyMag » 23 sie 2016, 23:19

Nikita pisze:Ja zrobilam medytacje po 18...a co? Ty Magu tez sie przylaczyles?

Tylko zaobserwowałem 10 minut po 18-tej wzmożony ruch pod tym kącikiem i pytałem tych fascynatów zdrowia czy już skończyli medytacje :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności