Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 23 sie 2016, 16:40

Mirek pisze:Inwazja Marsjan na naszą planetę już nieunikniona. Zwiadowcy rozbudzili wulkan i nadają tajny kod do ataku: "Mas będzie bardzo blisko Ziemi od wielu tysięcy lat, mamy niebywałą okazję na inwazję i podbicie Ziemi". :)

Wiesz co to są pływy oceanu? Jak się do Ziemi zbliża Księżyc to są tsunami a to tylko głupi satelita pusty w środku (stara baza :) - a Mars to planeta większa niż Ziemia więc nasze bieguny mogą zwariować a ty się możesz obudzić pod wodą.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 23 sie 2016, 20:51

A masz na to jakiś wpływ? Nie? To po co się tym przejmować, gdzie się obudzisz. :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 23 sie 2016, 23:11

Mirek pisze:A masz na to jakiś wpływ? Nie? To po co się tym przejmować, gdzie się obudzisz. :)

Na fale fotonów która przyjdzie między 9.IX a 11.IX która ma ponoć pobudzić wewnętrzną świadomość też nie mam wpływu ale nie oleję i wyjdę na dwór by czerpać całymi garściami nawet jak to fikcja - nie wybaczyłbym sobie że mnie to ominęło :)
I 22.IX równonoc - ponoć otwarcie bramy na poziom świadomości też sobie nie odpuszczę, choć mi to nic nie da.
A już na pewno nie oleję najsilniejszej od 10-cio leci fali fotonów między 26.IX a 29.IX - bo co mi szkodzi?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 24 sie 2016, 14:26

Ta fala przejdzie tak jak promienie w mikrofalówkach. Gdziekolwiek będziesz to Cię dosięgnie. Czy na dworze, czy w budynku. :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 24 sie 2016, 14:42

Ale żona mi radzi żebym gonił pod nieboskłonem :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: fruwla » 24 sie 2016, 20:38

Mirek pisze:Ta fala przejdzie tak jak promienie w mikrofalówkach. Gdziekolwiek będziesz to Cię dosięgnie. Czy na dworze, czy w budynku. :)

:shock:
aaaaa to dlatego Niemcy nagle zaczeli gromadzic zapasy zywnosci i wody na ponad 10 dni.
Bo przypuszczaja ze cos sie bedzie dzialo... ;)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Mirek » 24 sie 2016, 21:22

czarnyMag pisze:Ale żona mi radzi żebym gonił pod nieboskłonem :)

A ona będzie miała ubaw jak biegacz po dworze za czymś czego nie widać?
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 09:40

Magu pisałeś w innym temacie , że ,, widziałeś/spotkałeś,, 4 świetliste postacie i miałeś wrażenie , że pokazano Tobie jakby inną planetę
kiedyś oddzielałam tzw. zjawiska UFO od zjawisk paranormalnych z pogranicza ,, duchów,,
później gdy się temu przyglądałam postawiłam pytanie na ile mają one wspólne powiązanie
miałam do czynienie z jednym i drugim więc ja z mojej osobistej perspektywy uznaję ich istnienie
brakuje mi pełnej wiedzy, bo nie pamiętam, bo nie zobaczyłam, i te brakujące elementy nie dają mi spokoju
jednak słucham kto i co relacjonuje i widzę schematy
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 25 sie 2016, 09:45

Natasza pisze:Magu pisałeś w innym temacie , że ,, widziałeś/spotkałeś,, 4 świetliste postacie i miałeś wrażenie , że pokazano Tobie jakby inną planetę
kiedyś oddzielałam tzw. zjawiska UFO od zjawisk paranormalnych z pogranicza ,, duchów,,
później gdy się temu przyglądałam postawiłam pytanie na ile mają one wspólne powiązanie
miałam do czynienie z jednym i drugim więc ja z mojej osobistej perspektywy uznaję ich istnienie
brakuje mi pełnej wiedzy, bo nie pamiętam, bo nie zobaczyłam, i te brakujące elementy nie dają mi spokoju
jednak słucham kto i co relacjonuje i widzę schematy

Subiektywnie te świetliste istoty - nie wiem kim/czym są ale też subiektywnie gdy mnie ta istota prowadziła przez korytarz z punktu a do punktu b to inni tacy sami "świetliści" prowadzili nie tylko ludzi. Prowadzono też istoty rozumne o innych niż humanoidalne kształtach :)
Ale to równie dobrze mógł być majak :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 25 sie 2016, 09:47

pamiętasz kiedy miałeś ten ,, majak,,? jaki czas temu?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi