czarnyMag pisze:fruwla pisze:czarnyMag pisze:Chyba ściąga i fascynuje mnie zło ale że mam intelekt to zło ściąga mnie tylko do pewnego stopnia. Za tą "granicą" rzecz jasna zło to tylko pojęcie - ja nie przekraczam tej granicy NIGDY!
Tam panuje i zło i dobro (tam jest wojna!).
Pawełek pisze:Czyli mam prawo kogoś zabić bo chce wiedzieć 'jak to jest', a potem powiedzieć że jednak wolę dobro i będę miał wszystko odpuszczone?
Nikita pisze:Bog Cie nigdy nie odrzuci...zawsze przyjmie Cie jak syna marnotrawnego...tylko niestety sa jeszcze konsekwencje naszych mysli, slow i czynow...i te trzeba odbebnic....ale wszyscy kiedys wrocimy do Jedni....wczesniej lub pozniej...
Nikita pisze:Bog Cie nigdy nie odrzuci...zawsze przyjmie Cie jak syna marnotrawnego...tylko niestety sa jeszcze konsekwencje naszych mysli, slow i czynow...i te trzeba odbebnic....ale wszyscy kiedys wrocimy do Jedni....wczesniej lub pozniej...
Mirek pisze:Można w sobie wzbudzić tak potężny żal za wyrządzone zło, że w jednej chwili się oczyścić i nie mieć żadnych konsekwencji z poprzedniego postępowania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości