Warrenowie

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Warrenowie

Postautor: monika1 » 22 sie 2016, 07:40

Dałam przykłady z książki, a co to za problem kupić dziecku książkę o czarach albo o przywoływaniu demonów ?
Awatar użytkownika
monika1

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 07:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uśmiałam się z Twojego opisu o kumplu
naprawdę nie widziałeś ? no nie koniecznie lampa
Monika mogła podać chocby latający dywan za przykład, to nie ma znaczenia

Magu- kogo jak kogo ale Ciebie to akurat taki malutki ,, fajerwerk,, jak lewitacja obiektu nie powinna dziwić
postaw się w sytuacji kogoś kto nas czyta i np. ma takie doświadczenie, ale kompletnie nie wie o czym pisaliśmy w pytaniu do praktyków
chaos jest nawet w doświadczeniach i miesza postrzeganie i jednych stawia jako mmm a innych jako wariatów- na tym polega ten cyrk
i nikt nikogo nie chce słuchać , bo gdyby wreszcie zaczęto analizować to wszystko - to zagadka by była bliższa rozwiązaniu :P
Ostatnio zmieniony 22 sie 2016, 07:55 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 22 sie 2016, 07:55

Natasza pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie ma takich książek! Satanistami zazwyczaj są zmanierowane dzieci którym rodzice dają bardzo duże kieszonkowe by rekompensować im swoją nieobecność. Thelema, Biblia Satana i to wszystko co polecają i co nauczają na tych wszystkich forach rzekomi specjaliści - TAM NIC NIE MA! Oni piszą: "poeksperymentuj sam, pomieszaj systemy, połącz białą z czarną w stosunku 70:30 lub na odwrót" Dziewczyny się tną po żyłach potem tarzają w tych bryzgach wyjąc żeby je demon przel...ł i nic :) Żeby demon opętał musi mieć przyzwolenie Boga i będzie to nauka - pozostałe przypadki to choroba psychiczna.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 07:56

ale ja nie o tym piszę :lol:
choć nie jest to zabawą , sam wiesz najlepiej
i wiesz, że ,, oni,, nie przychodzą tak sobie do kogoś chocby recytował teksty na wszystkie strony świata
do takich osób przychodzą duchy ludzi - typowych ludzi

przy okazji proszę kolejny raz : uważajcie na to co robicie, to nie jest zabawa w duchowanie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 22 sie 2016, 08:10

Natasza pisze:ale ja nie o tym piszę :lol:
choć nie jest to zabawą , sam wiesz najlepiej
i wiesz, że ,, oni,, nie przychodzą tak sobie do kogoś chocby recytował teksty na wszystkie strony świata
do takich osób przychodzą duchy ludzi - typowych ludzi

To czemu do mnie nie przychodzą (od jakiegoś czasu próbuję się przedrzeć przez system ochronny jednej osoby używając do tego celu pomocy wszystkiego co tylko się zdecyduje mi pomóc, tylko dla doświadczenia :)
I...nic kurna NIC! a codziennie ponawiam zaproszenie do potężniejszych od tych co dnia poprzedniego polegli.
Niezła kupa wczoraj przyszła i nic! (rozbijamy się o "ścianę" jak muchy).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 08:14

a o co Cię kiedyś prosiłam , abyś zaprzestał doświadczeń na ludziach, prosiłam Cię
jak chcesz osiągnąć to co sobie założyłeś skoro nie przerywasz tego
nie chcę na ten temat pisac u Moniki

p.s. nie wiesz dlaczego nie możesz? hm wróć do źródła i się zastanów
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 22 sie 2016, 08:30

Racja to nie miejsce na mój temat. A co do moniki - niech sobie taką książkę kupi i przeczyta to zobaczy co autor tam serwuje :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 22 sie 2016, 08:56

Natasza pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uśmiałam się z Twojego opisu o kumplu

Magu- kogo jak kogo ale Ciebie to akurat taki malutki ,, fajerwerk,, jak lewitacja obiektu nie powinna dziwić
postaw się w sytuacji kogoś kto nas czyta i np. ma takie doświadczenie, ale kompletnie nie wie o czym pisaliśmy w pytaniu do praktyków
chaos jest nawet w doświadczeniach i miesza postrzeganie i jednych stawia jako mmm a innych jako wariatów- na tym polega ten cyrk
i nikt nikogo nie chce słuchać , bo gdyby wreszcie zaczęto analizować to wszystko - to zagadka by była bliższa rozwiązaniu :P

A co do tych przedmiotów latających - istnieje różnica między latającym "sprzętem" w seansie OOBE czy śnie LD a realem!
W realu to nawet jak demon rzucał krzesłami w O. Pio nikt tego z kapłanów nie widział na własne oczy :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 22 sie 2016, 09:11

a ile osób widziało to co Ty widziałeś i Tobie wierzy?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: monika1 » 22 sie 2016, 09:21

Dałam przykład z książki, ze matka kupiła dziecku książkę o czarach albo o wywoływaniu demonów na święta. W Ameryce w latach 70 widocznie takie książki były dostępne. Nie zamierzam czytać takich książek bo mnie takie rzeczy nie interesują i nie o tym jest temat :)
Awatar użytkownika
monika1

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi