Natasza pisze:uhm... wiem gdzie byłeś , wiesz dlaczego zwróciłam uwagę na Twoją wcześniejszą lakoniczną rzuconą wypowiedź w kilku słówkach?
bo znam to miejsce i tych , którzy z Tobą stali
Natasza pisze:co do ,, czynności,, jakie wykonałeś w tej rzeczywistości - to za mało jak dla nich
Natasza pisze:byłam tam co najmniej jeden raz i widziałam jak są ustawieni w rzędach - w szyku
nie było to w czasie medytacji ( nie medytuję)
znalazłam to miejsce w czasie ,, wyjścia,,
czy byłam tam wielokrotnie kiedyś kiedyś ? nie wykluczam takiej możliwości - odp. znajduje się w tych ukrytych wspomnieniach
niemniej te co mam świadczą jednoznacznie , że nie podoba im się to co zrobiłam i robię i nie pałają do mnie miłością
czarnyMag pisze:
Byłaś tam! Tak stoją w rzędach!
Natasza pisze:kuzyn miał rację - choć liczby są większe niż wypowiedział
tylko, że ci co zostaną są tu, w tej lokalizacji a z tego co zostało mi przekazane, czeka ich unicestwienie - a do tego czasu fakt - zabawa jest niezła i kosztem tych nieświadomych, których mijasz codziennie na ulicy , sklepach, pracy - nic nie wiedzą, nic a powinni mieć choć świadomość
Natasza pisze:Tak!!!! i byłam w świątyni tej , o której już pisałam - i podniosłam głowę choć ci co leżeli na ziemi bali się wydać oddech gdy miał przejść ,, bóg,,
Tobie się Magu udało odzyskać świadomość , masz siłę zmienić wszystko!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości