13 latek

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: 13 latek

Postautor: soldado » 20 lip 2016, 22:01

Konrado73 pisze:Drogi Soldado , wiesz gdy byłem mlodszy też popełniłem t.z. błędy młodości " wyjazdy na mecze" i.t.p. Tobie chyba nie muszę tego tłumaczyć, ale tak bardzo chciałem uchronić od tego mojego synka ....a stało się coś o wiele gorszego.

Też byłem szalikowcem :)
Robiłem bardzo dużo złych rzeczy, przez to miałem ogromny szacunek.
Wtedy z pewnych względów nie zależało mi na życiu, dlatego robiłem jak robiłem i przez to miałem szacunek...
Rozumiem Cię doskonale.
Ale właśnie tak miało być, na to życie niestety miało wpływ Twoje życie poprzednie...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Konrado73 » 27 lip 2016, 18:24

soldado pisze:
Konrado73 pisze:Drogi Soldado , wiesz gdy byłem mlodszy też popełniłem t.z. błędy młodości " wyjazdy na mecze" i.t.p. Tobie chyba nie muszę tego tłumaczyć, ale tak bardzo chciałem uchronić od tego mojego synka ....a stało się coś o wiele gorszego.

Wtedy z pewnych względów nie zależało mi na życiu, dlatego robiłem jak robiłem i przez to miałem szacunek...
Rozumiem Cię doskonale.
Ale właśnie tak miało być, na to życie niestety miało wpływ Twoje życie poprzednie...

Właśnie Drogi Soldado , jak sięgam pamięcią w wstecz , to czym gorsza głupota z mojej strony , tym większy "szacun na dzielni" jak powiedział by mój syn. ...Nigdy nic mu o tym nie opowiadałem , bo z perspektywy taty , nie było się czym chwalić . Zastanawiam się bo jeżeli to co przeżywam jest karmiczne , dlaczego tak cierpi moja żona , pochowała już rodziców i dwoje braci w młodym wieku i jest zupełnie sama . Czy ja naprawdę mógłbym wybrać sobie taki los ?
Konrado73

Postautor: soldado » 27 lip 2016, 21:09

Konrado73 pisze:
soldado pisze:

Rozumiem Cię doskonale.

Właśnie Drogi Soldado , jak sięgam pamięcią w wstecz , to czym gorsza głupota z mojej strony , tym większy "szacun na dzielni" jak powiedział by mój syn. ...Nigdy nic mu o tym nie opowiadałem , bo z perspektywy taty , nie było się czym chwalić . Zastanawiam się bo jeżeli to co przeżywam jest karmiczne , dlaczego tak cierpi moja żona , pochowała już rodziców i dwoje braci w młodym wieku i jest zupełnie sama . Czy ja naprawdę mógłbym wybrać sobie taki los ?

A nie jest przypadkiem tak, że Twoja żona ma bardzo dużo mądrości w sobie ?
Często to co mówi się sprawdza ?
soldado
Moderator forum.

Postautor: Konrado73 » 27 lip 2016, 21:34

Masz 100% rację , jest obdarzona niesamowitą intuicją , a jej sny to jak dalsza część tej tragicznej opowieści . Wystarczy powiedzieć że przed tragedią , miała sen , że Patryś nie wrócił ze szkoły i że cztery dni szuka Go policja , zastanawialiśmy co znaczy , cztery dni .Teraz już wiem to był czwartek .Zresztą chyba pisałem Ci na Pw , o jednym z jej snów , tak mi się przynajmniej wydaje .
Konrado73

Postautor: soldado » 27 lip 2016, 21:43

Konrado73 pisze:Masz 100% rację , jest obdarzona niesamowitą intuicją , a jej sny to jak dalsza część tej tragicznej opowieści . Wystarczy powiedzieć że przed tragedią , miała sen , że Patryś nie wrócił ze szkoły i że cztery dni szuka Go policja , zastanawialiśmy co znaczy , cztery dni .Teraz już wiem to był czwartek .Zresztą chyba pisałem Ci na Pw , o jednym z jej snów , tak mi się przynajmniej wydaje .

Mam Ci napisać, że to stara dusza, która przed jej wcieleniem się na to zgodziła.
Zgodziła się poświęcić dla Syna, a najbardziej dla Ciebie...
To bardzo wspaniała osoba, którą na Twoim miejscu słuchałbym dokładnie we wszystkim.
Wiem, ze jest Jej bardzo trudno, rozrywa jej serce, ale właśnie taki był dla Was przewidziany scenariusz jeszcze przed wcieleniem.
Już chyba wiesz, na jaką pokusę byłeś wystawiony.
Piszesz ze mną... nie skorzystałeś z tego.
Bardzo dużo się w tym wcieleniu nauczyłeś.
Pełny szacun dla Ciebie.
Twój syn jest z Ciebie dumny, tak samo jak wiele osób, które jest po drugiej stronie.
soldado
Moderator forum.

Postautor: Konrado73 » 27 lip 2016, 22:09

Soldado napisałem Ci coś na Pw.
Konrado73

Postautor: soldado » 27 lip 2016, 22:11

Konrado73 pisze:Soldado napisałem Ci coś na Pw.

Tak, wiem i odpisałem.
Ona ma w sobie pamieć przyszłych wydarzeń, które widziała i zapamiętała przed swoim wcieleniem...
Jednak kompletnie nie zdaje sobie z tego teraz sprawę, tylko to wszystko ,,przeczuwa''...
Myślę, że ma wysoką mistrzowską numerologiczną liczbę.
soldado
Moderator forum.

Postautor: Konrado73 » 27 lip 2016, 22:28

Mam nadzieje że uda mi się dotrwać do końca , pomimo ogromnego cierpienia .Dzięki Soldado.
Konrado73

Postautor: soldado » 27 lip 2016, 22:31

Konrado73 pisze:Mam nadzieje że uda mi się dotrwać do końca , pomimo ogromnego cierpienia .Dzięki Soldado.

Nie za ma co dobry Duszku :)
Jeśli możesz coś dla mnie zrobić, to podziękuj za to NMP w modlitwie.
Już najgorsze masz za sobą ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: Xsenia » 29 lip 2016, 20:10

Przepraszam, że troszkę się wtrącę :)
Konrado, nie rozpamiętuj tego co było, nie myśl, że to co cię teraz spotyka to pokłosie tamtych zdarzeń. To nie prawda. Tamto musiałeś przeżyć by zrozumieć naukę życiową i ją zrozumiałeś. Możesz być dumny, zdałeś test.
A jeśli chodzi o twoją żonę, to ona nigdy nie była sama i nie jest sama. Ma ciebie. Owszem wiele osób odeszło z jej otoczenia, ale nie wszystkie. To samo dotyczy ciebie Konrado, nie jesteście sami.
Trzym sie cieplutko :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!