Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 14 lip 2016, 07:57

Żeby się uwolnić od podczepienia naprawdę muszę coś tak fantastycznego robić:
"1. Weź swoje athame. (jeżeli nie masz weź coś ostrego, nóż kuchenny, nożyczki)
2. Usiądź wygodnie, przywołaj Archanioła Rafaela. Poproś go by pomógł ci w odcięciu się od wszystkich negatywnych wpływów.
3. Wizualizuj nić która jest do ciebie podczepiona i zobacz dokąd prowadzi.
4. Złap ją fizycznie i w wizji, odetnij ją Athame.
5. Przywołaj Michała Archanioła i poproś by chronił cię.
6. Wyobraź sobie tarczę na ręce, tarcza zostaje w miejscu gdzie odciąłeś węzeł ma cię chronić przed odnowieniem się połączenia.
7. Jeżeli to koniec to poproś Archanioła Uriela by wypełnił cię twoim światłem i twoją energią.
Jeżeli nie bo te istoty lubią być w grupach. Powtórz ruch od 3 do 6 aż nie będzie tych istot.
8. Przywołaj Archanioła Gabriela byś następnym razem od razu wiedział o ataku.
9. Podziękuj i wróć do codziennych zajęć. Obserwuj przypływ energii i przekaż innym ten rytuał. Archon"
może jest coś prostszego? Może ktoś mi podpowie coś :|
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 14 lip 2016, 10:56

Natasza pisze:przemyślę to, jedno zaproszenie już było i skończyło się jak zawsze

Trochę intryguje mnie to zdanie więc zapytam: to "zaproszenie" nie do mnie było? To które już kiedyś Wysłałaś.
ps. jeśli wczoraj (z wczoraj na dziś) nie dotarłem (wprawdzie na krzywy ryj) to daruję już sobie tego typu praktyki!
Mam swoje problemy i prawdę mówiąc nie mam pojęcia od czego zacząć. Wycofuję się z okultyzmu na amen - lepiej późno niż wcale :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 14 lip 2016, 11:55

Przemyślałam to i nie mogę wyrazić zgody, nawet nie przyszedł byś Ty ale ten który na to czeka.Twoja decyzja o wycofaniu to najlepsza rzecz jaka możesz teraz zrobić . Pisałam , ze madchodzi taka chwila , ze trzeba sie odizolować od wszystkiego w znanym znaczeniu łącznie z takimi miejscami jak takie forum. Jeśli tego nie zrobisz stan w jakim sie znajdujesz pogłębi sie bedą uzywki i myśli podobne do OCD . Zrób przerwę przerwij to teraz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 14 lip 2016, 12:17

Natasza pisze:Przemyślałam to i nie mogę wyrazić zgody, nawet nie przyszedł byś Ty ale ten który na to czeka.Twoja decyzja o wycofaniu to najlepsza rzecz jaka możesz teraz zrobić . Pisałam , ze madchodzi taka chwila , ze trzeba sie odizolować od wszystkiego w znanym znaczeniu łącznie z takimi miejscami jak takie forum. Jeśli tego nie zrobisz stan w jakim sie znajdujesz pogłębi sie bedą uzywki i myśli podobne do OCD . Zrób przerwę przerwij to teraz

Wycofuję się całkowicie z wszelkiego rodzaju OOBE, LD i okultyzmu - ale chyba jest już za późno.
Wczoraj moją żonę obudził po pierwszej w nocy śmiech (śmiech dwóch facetów) z pomieszczenia w którym bardzo głośno słuchałem na słuchawkach muzyki i serwowałem po Okulcie :( Akurat czytałem artykuł w którym gość dozując napięcie lżył biblię. Ona twierdzi że śmiało się dwóch w tym samym pomieszczeniu, a ten drugi jej zdaniem przypominał jej śmiech z horroru "Taniec Diabła" - ten pierwszy to ja:( W pomieszczeniu byłem tylko ja i nie przypominam sobie bym się śmiał (chyba że bezgłośnie po cichu - duszą!). Zapytałem ją dzisiaj żeby mi to raz jeszcze racjonalnie przedstawiła - no i mnie to poraża - śmiałem się bardzo głośno a w tle "linijkę pode mną" śmiał się inny facet - jakby z za moich pleców - tak twierdzi! A to miało miejsce już drugi raz w przeciągu miesiąca i zawsze po pierwszej w nocy, zawsze na stronie Okulta i zawsze nie przypominam sobie bym się śmiał na głos i zawsze z słuchawkami na uszach na art. plugawym a ona nie zna mojej przeszłości! :( Chryste!
To przestaje być zabawne!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 14 lip 2016, 12:26

On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: fruwla » 14 lip 2016, 12:44

czarnyMag pisze:To przestaje być zabawne!

A czy okultyzm jest zabawny :?:
Utarty schemat, konczacy sie problemami, a mimo tego chetnych nie brakuje.
Slabej istocie jaka jest czlolwiek, dana jest w pewnym okresie moc, powiedzialabym namiastka mocy, po to, by zakosztowal i zapragnal wiecej.
I tak wlasna praca i wlasna wola, czlowiek az sie pcha w sidla kuszenia.
Otrzymuje wladze nad energia, niestety na krotko... w pewnym momencie, kiedy jest naprawde w potrzebie- okazuje sie, ze juz tej wladzy nie ma !
Za to energia ma wladze nad nim !!!
I czesto uderza tam, gdzie najwiecej boli, szkoda tylko ze przy tym cierpia bliskie osoby.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Natasza » 14 lip 2016, 12:54

powtórzę : trzymajcie nogi blisko ziemi, kontakty z ,, duchami,, to nie zabawa- to maskarada abyście w to wchodzili

nikt z Was nie ma takiej mocy aby pomagać ,, duchom,, - tamten świat ma swoje prawa i nie potrzebuje żywych do załatwiania spraw umarłym
wielu z Was naraża się nawet nie zdając sobie sprawy co tam jest i jaką to coś ma twarz
przepowiednie, channelingi i inne tego typu rytuały to zaproszenie
czy będziecie umieli to udźwignąć?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 14 lip 2016, 13:01

Natasza pisze:On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie

Tak tylko że widzisz - ja wiem - raczej traktuje to że wiem że w mym mieszkaniu jest moja babka (która raczej w światło nie weszła - ale ona jest nie groźna (dla mnie jej wybrańca/ucznia - ona nie:), być może też matka - która raczej też w światło nie weszła - która mi w wieku 16 lat powiedziała serio na poważnie że babka sobie nie życzy twojego "czochrającego się psa w tym drugim pokoju" bo ona ponoć mi dała wybrać i ja wybrałem ten który wybrałem - a ona (babka już nie żyła wtedy:) Jest być może jeszcze pra prababka - która widziała duchy i która jest według mej babki, matki i mnie protoplastą rodziny jednej duchów - "rodu czarownic" - czyli w jednym rodzie ciąg ludzi po prostej linii którzy albo widzą duchy (a nigdy nie byli uważani za wariatów - bo się kryli), albo rozmawiają z nimi we śnie a potem traktują serio przekaz albo po prostu przekaźniki w LD i zawsze dominujący członek rodziny (czasami z pominięciem swojego dziecka) tak w twarz wyznacza swego następcę :oops:
Mnie tak wyznaczyła babka - i ja się jej nie boję, nie boję się też matki, a matki boi się siostra która też ją odbiera :) PraPra Babki nigdy nie poznałem - ale ona wyznaczyła ponoć swą córkę czyli moją babkę :)
Ale kim jest ten głos faceta? Lucyfer - raczej nie da sobie z nami rady (widziałem w LD ród ponad pra prababkę i ród stoi za mną murem)! Wiem że postronni tego nie rozumieją a katolicy wszędzie widzą diabły - ale są takie rody - rody w prostej linii które mówią o tym w biały dzień - mówią serio i mówią w cztery oczy ze swoimi dziećmi i wyznaczają następców jak to zrobiła moja babka - powiedziała do mnie nagle w kuchni "ja ciebie wyznaczam na kontakt" Zapytałem: "na jaki kontakt babciu?" A ona - "będziesz wiedział jak dorośniesz! i mnie wywaliła do lekcji :)
A więc oprócz mej "wesołej rodzinki" rodzinki która być może się "pożywia" moją energią - ten facet to KTO?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: fruwla » 14 lip 2016, 13:12

fruwla pisze:
czarnyMag pisze:To przestaje być zabawne!

A czy okultyzm jest zabawny :?:
Utarty schemat, konczacy sie problemami, a mimo tego chetnych nie brakuje.
Slabej istocie jaka jest czlolwiek, dana jest w pewnym okresie moc, powiedzialabym namiastka mocy, po to, by zakosztowal i zapragnal wiecej.
I tak wlasna praca i wlasna wola, czlowiek az sie pcha w sidla kuszenia.
Otrzymuje wladze nad energia, niestety na krotko... w pewnym momencie, kiedy jest naprawde w potrzebie- okazuje sie, ze juz tej wladzy nie ma !
Za to energia ma wladze nad nim !!!
I czesto uderza tam, gdzie najwiecej boli, szkoda tylko ze przy tym cierpia bliskie osoby.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Natasza » 14 lip 2016, 13:14

ten ,, facet,, jak go po ludzku nazywamy , jak już napisałam to ,,demon,, czyli pierwszy z pierwszych
ale wiesz co ja o demonach mówię i kim są

na niego powołują się wszyscy ,, magowie/okultyści,,
przykro mi to mówić, ale tak to wygląda z mojej perspektywy

nie nosi powłóczystych szat, korony, ani rogów:)
gdy go zobaczyłam był ubrany na czarno - łącznie z butami
przybrał zupełnie współczesną dopasowaną do czasów formę - skrywał nieco twarz
pamiętaj, że to człowiek, tyle , że z bardzo odległej przeszłości
on przychodzi sam
zawsze na końcu jako kulminant

coś Ty magu nawywijał
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi