Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: Natasza » 12 lip 2016, 12:39

nie jestem medium

kursu nie zmieniłeś, tkwisz z nimi - wiesz którymi
masz szansę to zakończyć, zamień wiedzę na ochronę innych i przerwij to
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 12 lip 2016, 12:56

Natasza pisze:nie jestem medium

kursu nie zmieniłeś, tkwisz z nimi - wiesz którymi
masz szansę to zakończyć, zamień wiedzę na ochronę innych i przerwij to

...no nie bawię się już w to...ale to się ciągnie za mną - niestety na ten "sort" się jednak nie załapię!
Wiesz co to jest klątwa? Widziałaś jak ktoś (zwykły cywil) rzuca taką klątwę na kogoś kogo znasz na twoich oczach - na kogoś kogo ci kazano nienawidzić bo jest ponoć Twym wrogiem? Nie wiesz! Ludzie twierdzą że klątwa ich się nie ima bo oni są katolikami, bo są dobrzy (spirytyści) a klątwę może zneutralizować zwykła modlitwa :))))) Nie może!
Ja widziałem taką klątwę, widziałem jak się ją rzuca, widziałem jakie wywiera negatywne wibracje na otoczenie - i widziałem jak zdrowy człowiek "upada" pod jej ciężarem :( I jako spadkobierca rzucającego (który już nie żył) Podtrzymałem ją przeprowadzając rytuał dokładnie tak samo jak mój przodek!
Idę więc na to! Odpowiem za to! ale widzę że klątwa to jednak... jest real!
I wiesz co droga Nataszo ja w 4 pokoleniu z tzw. czarownic widzę w Tobie pokrewną duszę :) Zapytaj mamy, dziadków itp. ilu z Was miało te zdolności w tył :twisted: (to musi być linia prosta w tył! :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 12 lip 2016, 13:40

zacznę od końca Twojej wypowiedzi- znam odpowiedź, tak jak Ty ją znasz

jednak ja zakończyłam to wszystko i zerwałam z nimi wszystkimi, tymi, których znasz doskonale

masz wolny wybór, to miejsce heh takie forum, mogło zawsze być inne, ale mi wszystko jedno gdzie miało to być
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 12 lip 2016, 14:10

Natasza pisze:zacznę od końca Twojej wypowiedzi- znam odpowiedź, tak jak Ty ją znasz

jednak ja zakończyłam to wszystko i zerwałam z nimi wszystkimi, tymi, których znasz doskonale

masz wolny wybór, to miejsce heh takie forum, mogło zawsze być inne, ale mi wszystko jedno gdzie miało to być

Tylko że ja chyba jednak nie rezygnując z rodziny się jednak łapię na to:
"Jeśli kto posiada sto owiec i zabłąka się jedna z nich: czy nie zostawi dziewięćdziesięciu dziewięciu na górach i nie pójdzie szukać tej, która się zabłąkała? 13 A jeśli mu się uda ją odnaleźć, zaprawdę, powiadam wam: cieszy się nią bardziej niż dziewięćdziesięciu dziewięciu tymi, które się nie zabłąkały. 14 Tak też nie jest wolą Ojca waszego, który jest w niebie, żeby zginęło jedno z tych małych." Mt
I wyobraź sobie że właśnie na to się łapię :) Trzeba tylko znać prawo Jezusa...no i być gotowy na "wymianę" (śmierć) i sprawa się zmienia :D
A dla jasności o co mi chodzi? Jesteś gotowy/gotowa iść zgodnie z prawem Boskim po to/tego kogo kochasz w czeluść/na śmierć!
Naprawdę polecam przyszłym rodzicom i małżonką!
Jak Bóg odbierze wolę (wolną wolę wcielonego) o inne życie to się naprawdę zdziwią wcieleni! To musi być deklaracja sumienia - WYMIANA! Naprawdę przerabiałem już to i wiem co piszę :) Ofiarujcie swoje nic nie znaczące / albo dla was znaczące - życie Bogu za Waszą miłość - i poczekajcie na wynik :twisted:
A do "Natasza" - nie zrywaj ze swoją rodziną! Ty kreujesz swoje życie i Ty decydujesz (rodzina duchów będzie przy Tobie!).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 10:07

czarnyMag pisze:
Natasza pisze:zacznę od końca Twojej wypowiedzi- znam odpowiedź, tak jak Ty ją znasz

Ofiarujcie swoje nic nie znaczące / albo dla was znaczące - życie Bogu za Waszą miłość - i poczekajcie na wynik :twisted:
A do "Natasza" - nie zrywaj ze swoją rodziną! Ty kreujesz swoje życie i Ty decydujesz (rodzina duchów będzie przy Tobie!).

ujawnisz ludziom komu składa się ofiarę, kim jest ten bóg?
przekazałam część ze swojej strony, czekam na Twój ruch- zrobisz to? może juz czas przecież i tak mało kto uwierzy, nie masz nic do stracenia i oni nie mają

p.s.
zerwałam z nimi dawno temu
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 13:57

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:

Ofiarujcie swoje nic nie znaczące / albo dla was znaczące - życie Bogu za Waszą miłość - i poczekajcie na wynik :twisted:

ujawnisz ludziom komu składa się ofiarę, kim jest ten bóg?
przekazałam część ze swojej strony, czekam na Twój ruch- zrobisz to? może juz czas przecież i tak mało kto uwierzy, nie masz nic do stracenia i oni nie mają

p.s.
zerwałam z nimi dawno temu

Zadałem ci medium pytanie! Kto stoi przy mnie?! I proszę o odpowiedź - jasną odpowiedź! :)
Naprawdę to jest banalnie proste (ja nie będę szalał ani nikomu nic przez ripostę udowadniał! - chcę tylko odpowiedzi by samemu wiedzieć jakie z Ciebie medium :) No więc?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 14:07

1) wskaż zdanie - w którym powiedziałam , że jestem medium

2) ja wskazałam zdania , w których napisałam kim jest kolega tobie czasami - z doskoku towarzyszący - powtórzę to eks żyjący mężczyzna - nie podał imienia
wspierasz się nim gdy ci czegoś brak i wykorzystujesz jak ci się tylko zdaje do swoich celów- a powiem ci , że to on ciągnie z ciebie i to on upomni sie i nie tylko o Ciebie - weźmie więcej cennego niż myślisz

to duch- stary duch- ma energię ale cienką - nie mógł wydusić z siebie słowa gdy mnie zobaczył więc ciężko będzie wydobyć jego imię
a co objawia ci się jako świety? świeta panienka, Jezus czy może ,, demon?,,

to facet , który jest mentorem ,, czarnych magów,, najczęsciej przywoływana postać - musisz być czujny on nie lubi jak ktoś wchodzi mu przed szereg - przybiera maski - to norma

teraz powrotka do mojego pytania- uniki??? no nie !

opowiedz wszystkim jak to jest z tym bogiem przed , którego majestat zaprowadzane są ,, dusze,, zakazał ci mówić o sobie???? boisz się go?
ja się nie boje żadnego boga- przedstaw nas sobie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 14:19

Natasza pisze:1) wskaż zdanie - w którym powiedziałam , że jestem medium

2) ja wskazałam zdania , w których napisałam kim jest kolega tobie czasami - z doskoku towarzyszący - powtórzę to eks żyjący mężczyzna - nie podał imienia
wspierasz się nim gdy ci czegoś brak i wykorzystujesz jak ci się tylko zdaje do swoich celów- a powiem ci , że to on ciągnie z ciebie i to on upomni sie i nie tylko o Ciebie - weźmie więcej cennego niż myślisz

to duch- stary duch- ma energię ale cienką - nie mógł wydusić z siebie słowa gdy mnie zobaczył więc ciężko będzie wydobyć jego imię

to facet , który jest mentorem ,, czarnych magów,, najczęsciej przywoływana postać - musisz być czujny on nie lubi jak ktoś wchodzi mu przed szereg - przybiera maski - to norma

teraz powrotka do mojego pytania- uniki??? no nie !

opowiedz wszystkim jak to jest z tym bogiem przed , którego majestat zaprowadzane są ,, dusze,, zakazał ci mówić o sobie???? boisz się go?
ja się nie boje żadnego boga- przedstaw nas sobie

Tylko że widzisz droga Nataszo :) Jak ktoś wchodzi na dane forum a na avatara da sobie uosobienie diabła (bo tak to można z czytać a na podpis wpisze "czarnyMag" to już dla Ciebie droga Nataszo i dla kolegów typu Kris - D I A B E Ł wcielony :lol:
Ja na forach ewangelii i na forach biblii oraz na forach ST na obrazku mam anioła a podpis zgoła odmienny :) I jest zgoła inny odbiór :lol: Możemy oczywiście podyskutować o Biblii - mogę Cię rozłożyć na części pierwsze w oparciu o dowolną część Biblii :)
A Ty mnie "czytasz" niewiasto w oparciu o swe domniemania - a wyznawca "czegokolwiek" to jednak mistrz Biblii, Tory I Koranu :twisted:
Nie wiem czym i kim jest facet który rzekomo przy mnie przystaje ale to BZDURY! :) Spotkajmy się w pół drogi duchami powiedzmy jutro :)))) i wtedy napiszesz co widzisz :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 13 lip 2016, 14:45

Natasza pisze: to duch- stary duch- ma energię ale cienką - nie mógł wydusić z siebie słowa gdy mnie zobaczył więc ciężko będzie wydobyć jego imię

kimkolwiek był duch który mi się objawił - przedłużył życie kogoś komu pisane była śmierć :) jak będzie Ci kiedyś umierało dziecko lub ktoś kogo kochasz nad swe życie - to polecam jednak :)

a zamiast wydobywać imię jego to po prostu mnie zaproś :lol: napisz zapraszam a przyjdziemy - ja i moje "panie" :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 13 lip 2016, 15:09

wiem co zrobiłeś i wiem , że uznałes to za jedyne wyjście z tego
nie oceniam Cię w żaden sposób

chcę jedynie, aby ten ktoś nie pchał cie w ciemność - nie tę opisywaną słówkami spod literackich piór, bo wiemy , że taka nie istnieje
oni zawsze czegoś chca w zamian - nie ma nic za darmo

p.s.
zawsze muszą być osoby trzecie w takich spotkaniach?
nikt nie chce spotkać sie ze mną sam na sam...
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi