Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.
autor: Oliwia45 » 23 cze 2016, 22:44
Witam
Znalazłam to forum przypadkowo , mam pytanie czy ktoś z Was mógłby mi pomóc w kontakcie z medium??? Bardzo potrzebuję kontaktu ze zmarłą bliską mi osobą, nie mogę ruszyć z miejsca, to moja ostatnia szansa na normalne życie.
pozdrawiam
Oliwia
-
Oliwia45
-
autor: Darel » 23 cze 2016, 23:08
Witaj Oliwio
Przede wszystkim nie ma czegoś takiego jak przypadek, więc to że jesteś z nami na tym forum musi mieć sens. Jeśli chodzi o kontakty ze zmarłymi, zwłaszcza z tymi którzy niedawno opuścili naszą planetę to nie polecamy próby wywoływania ich. Telefon zawsze dzwoni z drugiej strony. Powinniśmy oczekiwać na odezwę od naszych przyjaciół którzy porzucili ziemskie ciała
Pozdrawiam!
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
-
Darel
-
autor: Oliwia45 » 24 cze 2016, 06:22
Dzięki... ale ta osoba wcale nie opuściła tej Ziemi tak niedawno... w 2012r... wiem że jest problem z medium w Polsce ale może jednak ... nie mam pojęcia gdzie jeszcze mogę szukać takiej osoby..
pozdrawiam
Oliwia
-
Oliwia45
-
Wróć do Pytania i odpowiedzi