Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 10 cze 2016, 21:35

Żebyście wiedzieli co on kombinował, a raczej oni.
To mogło spowodować ogromne kłopoty.
Oj czarny nieładnie się bawicie.
Dobrze chociaż że wasza przebiegłość jet równa głupocie :D
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Mirek » 14 cze 2016, 06:12

Obrazek
6 czerwca w Anglii pojawił się nowy krąg zbożowy. Dlaczego większość kręgów pojawia się właśnie w Anglii? Dlatego że światowa elita, najbogatsi ludzie świata żyją tam i mają nieruchomości. Jak inne cywilizacje mogą przyciągnąć uwagę ludzkości do tego, co się dzieje? Poprzez przyciągnięcie uwagi światowej elity – jeśli nie świadomie, to chociażby podświadomie. Nasza cywilizacja zmierza ku zagładzie, widać to już nawet gołym okiem. Przy czym nie chodzi o konfrontację Rosji i Ameryki. Jeśli nie będzie Rosji, to będzie Ameryka i Chiny. Jeśli nie będzie Ameryki i Chin, to będzie konflikt między sunnitami i szyitami w islamie. Walka będzie zawsze. Dlaczego? W filozofii hinduskiej jest takie powiedzenie: „nie ma ludzi, są idee”. W ciągu ostatniego tysiąclecia ludzie prowadzą konflikty i nie potrafią dojść do zgody. Chrześcijaństwo jako religia zbawienia, ciągle mówi o miłosierdziu, o działalności pokojowej, o znalezieniu wspólnego języka, ale ludzie tego się nie nauczyli. Jeśli środek do rozwiązania konfliktów i pogodzenia dwóch przeciwieństw nie zostanie znaleziony, to nasza cywilizacja nie ma szans na przeżycie.
Wracając do kręgu zbożowego i przesłania, które niesie. W swojej 2 książce z serii „Diagnostyka karmy” pisałem o tym, że wszystkie przesłania w postaci kręgów są na poziomie podświadomości pewną informacją, która do czegoś nas nawołuje lub przygotowuje. Z mojego punktu widzenia ten piktogram, który pojawił się 6 czerwca, jest pewnym kluczowym programem dla przetrwania ludzkości w najbliższym czasie. Przedstawia sobą dwa koła, które się różnią między sobą i są połączone rombem. Kiedy prowadzę diagnostykę i rysuję, jak wygląda ubóstwianie, to wygląda właśnie jako romb. Kwadrat to zatrzymanie, równoległościan to śmierć, trójkąt to upokorzenie. Zatem romb to ubóstwianie, przywiązanie. O co chodzi z tym przywiązaniem i dwoma kręgami? Jeśli zastanowimy się, to sens przesłania jest taki: przeciwieństwa, które nie mogą się połączyć, zaczynają zabijać siebie nawzajem w polityce, ekonomice, religii. Jeśli te dwa przeciwieństwa nie znajdą wspólnego języka i nie potrafią się połączyć, to nasza cywilizacja nie ma szans na przeżycie. Jedyna możliwość uratowania cywilizacji polega na połączeniu dwóch głównych przeciwieństw, które nie dają się pogodzić w ciągu kilku tysięcy lat – to myślenie naukowe i religijne, myślenie wschodu i zachodu. Na tym piktogramie pokazana jest idea połączenia przeciwieństw – nie zlewania się ich, a właśnie harmonijnego połączenia. Muszą połączyć się wewnątrz, natomiast na zewnątrz zachować swoją niezależność. Jest to odzwierciedlone w kręgu zbożowym. Dwa przeciwieństwa jakby łączą się, ale w środku są dwa mniejsze koła – oznacza to, że zewnętrzne różnice muszą być zachowane, przeciwieństwa nie powinny zlewać się w jeden krąg. Muszą pozostawać dwoma różnymi jakościowo tworami, ale wewnątrz powinny stać się jednością, czyli nauka i religia musza się połączyć, świadomość wschodnia i zachodnia ma złączyć się w nowym myśleniu. W ten sposób wyższe poziomy świadomości przypominają nam o tym, że zaczyna się czas wielkiego połączenia – i jest to głównym warunkiem przeżycia i uratowania naszej cywilizacji. Ten piktogram pojawił się na polach Anglii nie przypadkowo, niesie pewną mistyczną funkcję związaną z oddziaływaniem na naszą podświadomość. Czas pokaże.
S. Łazariew ( link do zdjęć z kręgiem zbożowym: http://www.cropcircleconnector.com/2016 ... l2016.html).
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 14 cze 2016, 10:49

Kris pisze:Żebyście wiedzieli co on kombinował, a raczej oni.
To mogło spowodować ogromne kłopoty.
Oj czarny nieładnie się bawicie.
Dobrze chociaż że wasza przebiegłość jet równa głupocie :D

Kris - ja się poddaje :) Bezwarunkowo :) Tylko że widzisz Ty moją aurę widziałeś jako czarną a Aron jasnowidz już odmiennie - mi zwisa jak jest :) i odpuszczam - nie będę już cię "atakował"! (wierz sobie w co chcesz - ale miałeś w pewnym sensie rację - jak "magnes" mnie ściąga Lucyfer :) ale mi to już lotto :twisted:
Kris - jesteś obecnie "samorodkiem" w swych twierdzeniach (w swych widzeniach :lol:
Ale ja przynajmniej uważam że do forum spirytyzmu wnosisz "powiew" inności i za to ci w pewnym sensie DIĘKUJĘ ! :)
Bądź sobą Kris :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 14 cze 2016, 10:58

Magu, Aron Jasnowidz mówił o Krisie w swoich filmikach, jako wichrzycielach i czarnowidzach. Mówił również jaka nagroda jest dla nich przygotowana :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 14 cze 2016, 11:03

Mirek pisze:Magu, Aron Jasnowidz mówił o Krisie w swoich filmikach, jako wichrzycielach i czarnowidzach. Mówił również jaka nagroda jest dla nich przygotowana :)

A ja Mirek z Aronem nawiązałem osobisty "dialog" i Aron to co Kris widzi na czarno widzi na biało :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 14 cze 2016, 11:10

Powiem Ci, że Kris się już mocno zmienił. Kiedyś jak się go czytało, to najlepiej było naładować pistolet i strzelić sobie w łeb, tak motywujące były jego przekazy. Przekazy od nich, (homo, zomo, niewiadomo).
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 14 cze 2016, 11:16

Mirek pisze:Powiem Ci, że Kris się już mocno zmienił. Kiedyś jak się go czytało, to najlepiej było naładować pistolet i strzelić sobie w łeb, tak motywujące były jego przekazy. Przekazy od nich, (homo, zomo, niewiadomo).

ale ty Mirek zawsze byłeś i pozostaniesz dobrym duchem tego forum!
ja Krisa nigdy nie traktowałem poważnie - ale Ciebie już TAK! :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 14 cze 2016, 11:43

Ależ mi zasłodziłeś :oops:
Chociaż są tacy, co twierdzą na tym forum zupełnie coś odwrotnego, jeżeli chodzi o mą dobroć ;)
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 14 cze 2016, 11:49

Mirek pisze:Ależ mi zasłodziłeś :oops:
Chociaż są tacy, co twierdzą na tym forum zupełnie coś odwrotnego, jeżeli chodzi o mą dobroć ;)

...ale to nie "słodzenie" !
Zawsze miałeś kręgosłup moralny i nie odbiegałeś zbytnio od realu życia! Niektórzy nie dywagują z np.Krisem a mają się za "czystych" - a Ty podejmowałeś rękawicę ale zawsze oscylujesz w granicach spirytyzmu który nigdy nie wyjeżdża poza "granicę" racjonalizmu - i zawsze masz rację!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 14 cze 2016, 12:01

Może to wynika, że patrzę inaczej na świat niż większość? Dzięki temu widzę więcej, a przede wszystkim zależności jakie powstają. Na podstawie tych zależności wysuwam wnioski, a skoro uważasz, że są trafne, to znaczy, że podążam w dobrym kierunku. :)
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka