Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 24 maja 2016, 10:59

OneNight pisze:Do tego nie trzeba wielkiej mocy, wystarczą umiejętności ;)

A może to sprawdzimy? Oczywiście bardziej humanitarnie :D

SPRAWDŹ MNIE! Wyrażam zgodę! Ale jak już podasz mi swoją diagnozę to podaj mi imię ducha niematerialnego który na jawie ze mną rozmawiał (ducha którego KK po swym drakońskim procesie ustalił i przyjął - O.K.?
:)
Założę się o co chcesz że mi tego imienia nie tylko Ty ale i Twoi koledzy i koleżanki nie podadzą - choćby się pokichali :lol:

A czemu drogie uzdolnione mediunicznie osoby nie zasięgną informacji w zaświatach w które penetrują ponoć niczym własne łóżko? A proszę bardzo :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 24 maja 2016, 11:02

Ten duch nazywał się Kacper :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 24 maja 2016, 11:11

Mirek pisze:Ten duch nazywał się Kacper :)

Mirek: Ja piszę serio! Widzisz tzw. medium jeśli jest tym za co się podaje to, to co KK po procesie przyjął powinno potwierdzić!
Rozumiem oczywiście że ci co nie wierzą w KK - ja nie wierzę :twisted: będą zlewać ale Mirek oni udają że są kimś kim nie są! :)
Pisze mi taki "bałwanek" że go zaatakowałem a po tym jak ten "bałwanek" "krzyknął" w szafę :lol: to to co go zaatakowało znikło :lol: A potem od innego "bałwanka" kolegi tego "bałwanka" co krzyczał w szafę :lol: dostaję UPOMNIENIE i info że kolejne oznacza - fack o.... :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Estia72 » 24 maja 2016, 17:25

czarnyMag pisze:27 XII w święta bożego narodzenia królowa angielska stwierdziła:
„Mam nadzieję, że cieszycie się swoimi ostatnimi świętami”, powiedziała gorzko zanim personel BBC, pod ścisłym rozkazem ze strony doradców pałacowych, anulował owe ujęcie i wysłał niższych rangą pracowników na wcześniejszy lunch.

O co tej kobiecie chodziło? Czy są powody do obaw?

Ciekawe co piszesz bo to samo o swietach bozego narodzenia powiedzial papiez zwany Franciszkiem...
Ja pare dni przed swietami dostalam rowniez przekaz ze beda to ostanie swieta ....cokolwiek to znaczy...podzielilam sie tym nawet z rodzina i kazalam im robic zapasy zywnosci... :shock:
a pare dni po swietach wpadlam przypadkiem na artykul wlasnie z Franciszkiem ktory to samo powiedzial publicznie... Nie wiem o co dokladnie chodzi ale wraz z tym przekazem dostalam informacje zeby zaczac gromadzic zywnosc dlugoterminowa-to wazne!..... o co dokladnie chodzi z tymi swietami...heh (mam pewne osobiste przeczucia) ale nie chce byc tutaj czarnowidzem ;)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: OneNight » 24 maja 2016, 17:44

Estia72 pisze:
czarnyMag pisze:27 XII w święta bożego narodzenia królowa angielska stwierdziła:
„Mam nadzieję, że cieszycie się swoimi ostatnimi świętami”, powiedziała gorzko zanim personel BBC, pod ścisłym rozkazem ze strony doradców pałacowych, anulował owe ujęcie i wysłał niższych rangą pracowników na wcześniejszy lunch.

Ciekawe co piszesz bo to samo o swietach bozego narodzenia powiedzial papiez zwany Franciszkiem...
Ja pare dni przed swietami dostalam rowniez przekaz ze beda to ostanie swieta ....cokolwiek to znaczy...podzielilam sie tym nawet z rodzina i kazalam im robic zapasy zywnosci... :shock:
a pare dni po swietach wpadlam przypadkiem na artykul wlasnie z Franciszkiem ktory to samo powiedzial publicznie... Nie wiem o co dokladnie chodzi ale wraz z tym przekazem dostalam informacje zeby zaczac gromadzic zywnosc dlugoterminowa-to wazne!..... o co dokladnie chodzi z tymi swietami...heh (mam pewne osobiste przeczucia) ale nie chce byc tutaj czarnowidzem ;)

Dla mnie każde święta typu boże narodzenie to koszmar. Nie będę za tym tęsknić :lol:

Może chodziło o wybicie Al-moheidy przez Al-kaidę? Albo o ostatnie święta bożego narodzenia w tym roku! :lol:

Albo jak zawsze nic się nie stanie i wszyscy zapomną.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 24 maja 2016, 17:58

OneNight pisze:
Dla mnie każde święta typu boże narodzenie to koszmar. Nie będę za tym tęsknić :lol:

Może chodziło o wybicie Al-moheidy przez Al-kaidę? Albo o ostatnie święta bożego narodzenia w tym roku! :lol:

Skoro "gadzina" o tym wspominala i Franciszek to znaczy ze maja cos zlowrozebnego dla ludzkosci zaplanowanego :evil:
Pytanie tylko czy uda sie ich zle zamiary powstrzymac...Duzo zalezy od nas czy wiedzac ze cos planuja zrobimy z tym cos czy bedziemy siedziec na doopie nie robiac nic i czekajac na zbawcow.... :o
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: OneNight » 24 maja 2016, 18:02

Własnoręcznie ich zamorduję, jeśli świat skończy się w momencie, w którym odzyskuję kontrolę nad życiem :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 25 maja 2016, 13:57

Estia72 pisze:

Tylko że ten "papież" to "papież" :lol:
Ostatni papież miał być murzynem a akurat "murzyna" w herbie miał ostatni papież Benedykt - Ten obecny mówiący "klęknijcie przed Mahometem" jest może Waszym papieżem - Moim na pewno nie! - To diabelski pomiot! Teraz jeśli mam rację coś :) (H2O) zaleje Włochy :twisted:
Pożyjemy - zobaczymy :mrgreen:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 25 maja 2016, 14:01

Estia72 pisze:
OneNight pisze:

Skoro "gadzina" o tym wspominala i Franciszek to znaczy ze maja cos zlowrozebnego dla ludzkosci zaplanowanego :evil:
Pytanie tylko czy uda sie ich zle zamiary powstrzymac...Duzo zalezy od nas czy wiedzac ze cos planuja zrobimy z tym cos czy bedziemy siedziec na doopie nie robiac nic i czekajac na zbawcow.... :o

Może przypomnę zapominalskim że dziś jesteś chrześcijaninem (w tym spirytystą) a jutro (po swojej śmierci) być może Mahometaninem :) I dlatego powinniśmy na wszystko w co wierzymy patrzeć przez pryzmat jednego Boga! :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Estia72 » 25 maja 2016, 16:23

czarnyMag pisze:e]

Tylko że ten "papież" to "papież" :lol:
Ostatni papież miał być murzynem a akurat "murzyna" w herbie miał ostatni papież Benedykt - Ten obecny mówiący "klęknijcie przed Mahometem" jest może Waszym papieżem - Moim na pewno nie! - To diabelski pomiot! Teraz jeśli mam rację coś :) (H2O) zaleje Włochy :twisted:
Pożyjemy - zobaczymy :mrgreen:

CzarnyMag nigdzie nie napisalam ze to moj papiez...bo ja w hierarchie kosciola nie wierze ani w zadnych posrednikow....nigdzie nie napisalam rowniez ze jestem hmm...chrzescijaninem :) a slowo papiez napisalam po to by nie bylo watpliwosci o kogo chodzi... :)
Co do Wloch tak zaleje ich H2O i nie tylko ich, ale za nim to nastapi wedle scenariusza pewnej grupy dojdzie najpierw do wojny we Wloszech i reszcie zachodniej europy, a pozniej to juz tylko meteor i powodz, glod i takie inne pierdoly ;)
Awatar użytkownika
Estia72

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi