Widzenie duchów

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Widzenie duchów

Postautor: Nikita » 23 maja 2016, 19:37

Dodladnie Estia...dla Indian swiat duchowy jest rzeczwisty...a my zatracilismy sie w tym materialistycznym swiecie...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: czarnyMag » 24 maja 2016, 08:15

Kto się zatracił to się zatracił i co było tego zatracenia tak bardzo pożądane że się zatracił na tym "matrixie" gdzie wszystko co mamy lub czego mieć nigdy nie będziemy jest zapisane odgórnie! Ja się nie zatraciłem (i nigdy nie zapomniałem że to tylko "plac zabaw" dla wcielonego :)
A co do Indian - jakiś Indianin (pewnie szaman) przyjechał pod ten Zderzacz Hadronu i coś (jakiś rytuał odprawił :) i teraz ZDERZACZ się kicha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bo ten "zderzacz" jest podobno jakąś bramą, jakimś "portalem" gdzieś tam (a oni nam nie mówią wszystkiego :) Ale to co "oni" NASA nam mówi to prywatna sprawa intelektu duchowego nas samych za którą oczywiście "nasz duch" zapłaci... i to z nawiązką :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 24 maja 2016, 08:28

takaja pisze:Witam wszystkich,
jestem tutaj nowa i chcialabym zapytac sie o kilka rzeczy. Te tematy nigdy jakos specjalnie mnie nie interesowały, do momentu, gdy uslyszalam pewna historie od kolezanki, ktorej przjaciolka ma pewna przypadlosc.

Ta dziewczyna o ktorej mowie od kilku m-cy widzi duchy. Usmiechaja sie do niej, widzi je na ulicy, zaczepiaja ja i chca rozmawiac. Kiedys na miescie jakis indianiec gonil ja i dal jej lapacz snow i powiedzial jej, ze jej sie przyda. Zawiesila go nad lozkiem a po nocy caly byl w strzepach, po jakims czasie po tym zaczela widziec te duchy. Męczą ja, chca rozmawiac. Kiedy nie chce (miala taki przypadek), znecaja sie nad nia. Jedna kobieta cala noc rwala jej wlosy z glowy. Rano kiedy sie obudzila na gumce miala pek wlosów. Czy tak nagle mozna zaczac to miec? Widziec duchy? Czy moga jej cos zrobic? Czy moze to byc jakas klatwa?
Dziękuje z góry za odp.

najpierw powinna się jednak udać do psychiatry by ten zdiagnozował jej zdrowie psychiczne a potem jak się okaże że jest zdrowa można rozpatrywać temat.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 24 maja 2016, 08:32

i taka mała dygresja - albo widzisz duchy niczym w realu od urodzenia albo coś (jakaś tragedia) ci to widzenie nagle "włącza" albo właśnie rozpoczęła się choroba psychiczna. :) niestety!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 24 maja 2016, 15:24

„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 24 maja 2016, 16:36

Mirek pisze:To też jest ciekawe:
https://www.youtube.com/watch?v=6qJWgT-ARZ0

Ja potrafię wyjaśnić tą oponę w samochodzie. To po prostu przejechany kot.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 24 maja 2016, 16:48

„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 24 maja 2016, 17:19

Mirek pisze:A to potrafisz wyjaśnić?
https://www.youtube.com/watch?v=KggbxMYLelM

Efekty specjalne. Moje zdanie na ten temat znasz.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 24 maja 2016, 19:00

czarnyMag pisze:Bo ten "zderzacz" jest podobno jakąś bramą, jakimś "portalem" gdzieś tam (a oni nam nie mówią wszystkiego :) Ale to co "oni" NASA nam mówi to prywatna sprawa intelektu duchowego nas samych za którą oczywiście "nasz duch" zapłaci... i to z nawiązką :)

Nie pamietam dokladnie nazwiska ale angielski polityk, parlamentarzysta oficjalnie powiedzial ze ten zderzacz to portal przez ktory przechodza jakies byty do naszego swiata :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Mirek » 01 cze 2016, 11:00

A na to macie jakieś wytłumaczenie?
https://www.facebook.com/56768268341249 ... 715478023/
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi