Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 03 maja 2016, 20:19

OneNight pisze:Jakie Nibiru, jacy najeźdzcy? O czym wy mówicie?

Od dawna wiadome jest o oddziaływaniu Słońca i Księżyca na Ziemię, o siłach grawitacyjnych utrzymujących planety w odpowiednim ruchu w okół Słońca. Za planetę odpowiedzialna za zaburzenia i niekorzystny na nie wpływ uważano do niedawna Plutona, ale dałam filmik o odkryciach czegoś co ma dużo większe to oddziaływanie niż ta planeta( uważana kiedyś za olbrzyma, a teraz od 2006 roku odebrano mu status planety i zdegradowano Plutona do planet karłowatych o bardzo małej masie). Jednak jak pokazane w filmiku, za nim krąży jakiś olbrzymi inny obiekt , który ma niesłychanie silne oddziaływanie grawitacyjne na nasz Układ Słoneczny. Naukowcy myślą- co to? - Nibru? Znane z legend?
danut

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 20:29

Wiem o tym, że wg. wyliczeń spodziewano się planety X. Co to ma wspólnego z kosmicznymi najeźdźcami i jakąś ucieczką z Ziemii?

Kto tu telepatycznie zna datę zbliżenia? Zdąrzymy przeżyć do 2030? :D Z tego co mi wiadomo, miał już być widoczny dwa lata temu i śladu po nim nie widać - tyle są warte te teorie spiskowe.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 03 maja 2016, 20:34

OneNight pisze:Wiem o tym, że wg. wyliczeń spodziewano się planety X. Co to ma wspólnego z kosmicznymi najeźdźcami i jakąś ucieczką z Ziemii?

Kto tu telepatycznie zna datę zbliżenia? Zdąrzymy przeżyć do 2030? :D Z tego co mi wiadomo, miał już być widoczny dwa lata temu i śladu po nim nie widać - tyle są warte te teorie spiskowe.

A to mnie o to nie pytaj, mnie nie opętywali żadni kosmici i nie proponowali mi ucieczki stąd, ewakuacji z nimi? :) Nie mam takich zapędów, ani zamiarów, jak Kris napisał gdy się umrze, no to się ucieknie i najprawdopodobniej do innego wszechświata, nie tu. Będzie Cię bolało, gdy zacytuję raz jeszcze Jezusa? "Ten kto będzie pragnął zachować życie straci je, a ten kto je straci ten je zachowa".
danut

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 20:47

Zna ktoś może te wzory, którymi liczy się te położenia planet? Zrobiłbym sobie symulacje i porówna się potem z obserwacjami.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 03 maja 2016, 20:50

OneNight pisze:Zna ktoś może te wzory, którymi liczy się te położenia planet? Zrobiłbym sobie symulacje i porówna się potem z obserwacjami.

Pewnie są gdzieś w internecie. Ja się tym nie za bardzo martwię co będzie,jak będzie, bo wiem, że ta teoria z linku, który podaje jest prawdziwa.

http://www.robertdee.pl/teoria-kwantowa ... echswiata/
danut

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 21:00

Znam tą teorie, ale mnie spekulacje nie przekonują.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 03 maja 2016, 21:03

Wiadomo póki tu żyjemy potrzeba nam o to życie swoje i innych szczęście oraz całego otoczenia walczyć, jednak gorszym zagrożeniem dla nas jest pozbycie się swojej indywidualności, poddanie lub nawet oddanie komuś świadomości za darmo, lub przez zwiedzenie bardzo pokrętnymi wątpliwymi obietnicami, wtedy może być po nas. Bo to nasza świadomość/ dusza/uczucia są tą "ostateczną siłą determinującą kierunek, w którym podąży dany układ kwantowy".
danut

Postautor: Estia72 » 04 maja 2016, 08:35

OneNight pisze:Wiem o tym, że wg. wyliczeń spodziewano się planety X. Co to ma wspólnego z kosmicznymi najeźdźcami i jakąś ucieczką z Ziemii?

OneNight nie panikuj :lol: ;)
Co nie oznacza ze nie bedziemy odczuwac skutkow jej grawitacji za nim przybedzie...wlasciwie ona juz sie pojawila w naszym ukladzie slonecznym, przeoczyles chyba doniesienia o dwoch sloncach.... natomiast czy dozyjemy w spokoju do tej daty, no coz nie widze tego tak, wiele sie wydazy do tej daty....Ja sie tym jednak nie przejmuje,
wielu z nas wcielonych wlasnie czekalo na ten czas by w tych wydarzeniach uczestniczyc. Bedzie sie bardzo ciekawie dzialo! Najwiekszym wyzwaniem jest teraz dla nas bysmy nie dali sie rzadzacym wpakowac w zadne wojny miedzy soba, wiadomo gdzie dwoch sie bije trzeci korzysta...Choc czy ludzkosc jest na tyle swiadoma i gotowa by rozumiec co sie dzieje i nie dac sie wmanipulowac w te gierki,osobiscie w to watpie! Idziemy poslusznie na smyczy nawet nie analizujac tego co sie wokol nas dzieje, wylaczylismy swiadome myslenie gapiac sie bezmyslnie w telewizje i sluchajac tej papki! Jest wielu ktorzy sie budza ale czy to wystarczy...???
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: OneNight » 04 maja 2016, 09:09

Nie będziemy odczuwać skutków nieistniejącej planety. Aktualnie nic nie zakłóca orbit planet - dziwne?
Wikipedia pisze:Ruch znanych planet nie jest
zaburzany przez duży, nieznany
obiekt, zatem pierwotna hipoteza
o istnieniu Planety X jest fałszywa.

Nie dajmy się zwariować.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 04 maja 2016, 09:54

OneNight pisze:Nie będziemy odczuwać skutków nieistniejącej planety. Aktualnie nic nie zakłóca orbit planet - dziwne?
Wikipedia pisze:Ruch znanych planet nie jest
zaburzany przez duży, nieznany
obiekt, zatem pierwotna hipoteza
o istnieniu Planety X jest fałszywa.

Nie dajmy się zwariować.

Jesli wystarczajaca ilosc ludzi uwierzy w pewne przepowiednie...II ws. IIIws , komety i inne dziwactwaitd, to sa w stanie wykreowac nasza rzeczywistosc,
dlatego pisalam ze wielu ludzi jeszcze spi...i wierzy w medialna papke ktora ma na celu nami manipulowac wedle widzimisi rzadzacych.
Przeczytaj to...

http://tylkonauka.pl/wiadomosc/zycie-sm ... ego-umyslu
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka