OneNight pisze:A ja z kolei nie mogę oderwać wzroku od ciemno niebieskich oczu. No wyobraź sobie, że ktoś gapi Ci się w oczy jak zahipnotyzowany

bernadeto, a kolor oczu też masz egzotyczny?
OneNight
OneNight pisze:I każda z was Rh minusowców ma lub miała kontakt z inną niż ludzka stroną? (duchy itp.)

OneNight nie wiem jak inne 0RH- ale ja tak mialam zarowno z duchami jak i ufoludami
No ja tez mam ciemnoniebieskie, jestem ciekawa czy wszystkie osoby z grupa krwi 0RH- maja takie oczy...??
A wracajac do tematu , tak ja mialam kontakt z ufonautami, w swiecie realnym ale takze doswiadczalam odwiedzin nocnych...
Po spotkaniu w realu mam tkz zagubiony czas , ale nie to jest wazne, ostatnio trafilam na ciekawy filmok 5 min na youtube
tytul :RENDLESHAM problem BHP, bezcielesne istoty z innego wymiaru ?
W filmie tym osoby ktore doswiadczyly kontaktow opisujuja konsekwencje po spotkaniu ufo, ja juz to chyba gdzies pisalam ,jesli nie kojarzycie chodzi o to ze 2-3 dni po "incydencie" ujawnily mi sie klopoty z blednnikiem (osoby ktore nie wiedza co to jest wyjasniam nagle uczucie jak by ktos cie wrzucil do wirowki nie jestes w stanie utrzymac sie na nogach, okreslic kierunku gora,dol itd.) , doszly do tego problemy z uchem srodkowym, zawroty ,pozniej szmery na sercu. Lekarze do dzisiaj nie potrafia zdiagnozowac przyczyn tych chorob. Co chce rowniez zaznaczyc jestem osoba ktora zajmuje sie uzdrawianiem (raczej dla wlasnego uzytku oraz rodziny i przyjaciol) Sama wyleczylam sie z wielu groznych czy wrecz nieuleczalnych chorob stosujac swoja wiedze i wewnetrzne przewodnictwo, jednakze z tym cholerstwem nie potrafie sobie poradzic przez tyle lat, co jedynie potrafie zlagodzic skutki az do nastepnego razu, a takie nawroty mam kilkanascie razy w roku. Rowniez badania zwiazane ze szmerami w sercu nie daly zadnej odpowiedzi. Wracajac do filmu, zainteresowal mnie bo wlasnie te osoby w filmie relacjonuja identyczne problemy zdrowotne po spotkaniu z ufo.
Miedzy innymi dlatego tez staram sie tu znalezc osoby ktore doswiadczyly kontaktow z nimi ale w swiecie realnym a nie np. w snie, aby dowiedziec sie czy odczuwaja jakies fizyczne skutki tego spotkania....
Bernadeta czy Ty tez mialas kontakt z tymi istotami?