Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 01 maja 2016, 16:25

Jeszcze tego nie pisali, ze ludzie mogą tworzyć życie i nowego ducha :o Człowiek nie da rady zapanować nad Systemem, którego jest tylko marną częścią, jakby tego nie chciał dokonywać i jakby nie chciał rzucać się z motyką na księżyc.
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 16:34

ależ jak to nie , każdego dnia, każdej godziny ludzie tworzą nowe życie a co za tym idzie nowego ducha, co więcej , tworzymy całe kolonie zarodków - zaczynów w laboratoriach , zamrażamy jajeczka i mamy banki nasienia

co więcej, zwierzęta zarówno krowy, psy, świnie itp itd potrafią tchnąć życie i cykl biologiczny się kręci nieustannie , fakt, niektóre gatunki już wymarły, lub zostały wytrzebione z tej planety, a o inne walczymy jak się da

wszechświat ma różne oblicza ewolucji i tchnie życie tam gdzie nikt by się nie spodziewał
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 16:42

No właśnie - wszechświat tchnie życie a nie człowiek! Ty uważasz, że człowiek jest w stanie tchnąc to życie - a tak nie jest, na czym zakończyły się poszukiwania Bozonu Higgsa? Na przy obserwowaniu go na ułamki sekund, ale nie na wytworzeniu go ani operowaniu nim w laboratorium. Gdzie i kiedy człowiek stworzył życie, bo oprócz wymysłów alchemików, to nie ma nigdzie na tego temat śladu?? Klonowanie i inne poczęcia laboratoryjne to operacje na już powstałej żywej komórce, a samą od siebie wytworzyli już gdzieś? :shock:
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 17:00

bingo ,,wszechświat,, dał zaczątek - powtarzam naszych ojców szukajmy w kodach DNA Rh plus/Rh minus
i nie było tu dziadka boga z magiczną różdżką ale latające laboratoria - siewców życia

pisałam o tym ostatnio , więc nie będę repetować

DINOZAURY pierwszy gatunek jaki żył na ziemi ( zgadnij ile lat dłużej od naszej cywilizacji zamieszkiwał tę planetę ) nie za bardzo przypominał ,, boski plan ,, istnienia, może coś bogu się omksło , może laboratorium nie tak działało

a mimo wszystko ten gatunek istniał żyjąc jako pierworodni ,, synowie i córy ,, naszej planety, masz co do tego wątpliwość?
odwiedź muzea
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 17:04

Ale kombinacja alpejska. Zastąpienie osobowego Boga siewcami życia, którzy nas laboratoryjnie stworzyli. :lol: Ale chwila, no to kto stworzył tych siewców życia i jak? Widzisz kto tu nawiązuje do dziadka z brodą, a kto ma o tym zupełnie inne zdanie, czy nadal nie widzisz?
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 17:11

a kto stworzył ameby?

a dlaczego nadajemy sacrum tylko człowiekowi

a może Istoty wielowymiarowe istniały od zawsze, a może tylko świat widzialny został wypchnięty z jądra innego wymiaru?
a może nasze ograniczenia wynikłe z obrazu 3 D, nie pojmują , że są światy nie mające początku i końca?
może koniec ma tylko nasz wymiar i jest tylko kolejnym eksperymentem naukowym z innego wymiaru istot, które kreują istnienie
może wykreowały życie na innych planetach lata świetlne przed nami, a ci przekazują je dalej i dalej w kolejne otchłanie tego wymiaru

ograniczanie postrzegania jest więzieniem podczas gdy możliwości jest tyle, że każda może być prawdą
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 17:16

Natura Wszechświata wydaje się być holograficzna, nikt hologramu nie tworzy, nie wyświetla, to natura tworzenia się a nie spekulacje laboratoryjne, technologiczne.
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 17:21

czyżby ?

jeśli nasza cywilizacja przetrwa , to może za 300- 500 a może za 1000 lat zaczniemy nie szukać, ale sami tworzyć życie na innych planetach
jeśli ułożymy do tego etykę tworzenia to sądzę, że tchniemy życie i pozostawimy je swobodnej ewolucji
albo od razu założymy kolonie niewolnicze - wierzę , że skoro przetrwamy to znaczy , że zmądrzejemy
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 17:27

Ja już wypowiadałam się na ten temat, wiem jaka sekta głosi te hasła, wiem kto wspiera tworzenie klonów i wgrywanie w nie komputerowe swojej świadomości- co nie jest możliwe w ogóle, bo operując na skończonych informacjach nie stworzy się rozwojowego życia, takiego by świadomość ta ewoluowała doświadczając i czerpiąc z kosmicznej bazy danych. A klon to żywa odrębna istota, coś jak bliźniak jednojajowy, co z jego własną świadomością skoro ma zastąpić ją świadomość umierającego człowieka, co z jego duszą?? Co to za podchody, co to za idea?
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 17:30

udajesz czy na serio nie rozumiesz co ja piszę?
a może to ,, gra,, słowo za słowo , ale brak jakości w komunikacji, co mnie nie kręci, wybacz
już wole twoje seksualne podteksty, ale sekty to za dużo jak na mój gust
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm