Co spirytyści myślą o ... eksterioryzacji?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Co spirytyści myślą o ... eksterioryzacji?

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 19:31

OneNight pisze:Obserwacje czarownic w ciele płazów? :o

Nie, obserwacje tych płazów, bo ze wsi pochodzę :lol: O znamionach, gdy żaba na nogę wyskoczy ciężarnej słyszałeś? O wypadających włosach czarownicy, z których lęgną się węże? - może? I widzisz obserwację jak działa zło i powiązanie z tym co obserwuje się wtedy w naszej rzeczywistości, co spotykamy i np.nas atakuje. To nie jest takie głupie powiązanie.
danut

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 19:34

Dla mnie to brzmi jak mitologia. Jestem człowiekiem bardzo uprzedzonym do wiary w takie rzeczy.

PS: Nataszo, pokój ze złota i gapienie się w sufit.... W co Ty chciałaś mnie wrobić?
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2016, 19:36 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 19:36

OneNight pisze:Dla mnie to brzmi jak mitologia. Jestem człowiekiem bardzo uprzedzonym do wiary w takie rzeczy.

To jest mitologia! Ale rozwiąż to psychologicznie, rozsądnie i z dzisiejszą wiedzą. Tą jak informacja tworzy rzeczywistość, ta jak oddziałuje się informacją na wybrany obiekt. bo przecież nasze babki już to wiedziały, że gdy cię ktoś obgaduje czerwienieją ci uszy, policzki gdy ktoś natrętnie o tobie myśli, a teściowa jak już złorzeczy to synową swędzi pierś, ręka prawa gdy swędzi, to na rychłe witanie z kimś, nos na miłość lub złość - no jak ma się to oddziaływanie na rzeczywistość swoją sugestią, czy nie ma, jak myślisz? :)
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2016, 19:41 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 19:37

Z dzisiejszą wiedzą? Mam w szpitalu psychiatrycznym szukać? Nauka nie uznaje takich rzeczy..
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 19:43

OneNight pisze:Z dzisiejszą wiedzą? Mam w szpitalu psychiatrycznym szukać? Nauka nie uznaje takich rzeczy..

Nie ma to nic wspólnego ze szpitalem psychiatrycznym, no chyba, że chodzi ci o badania nad ludzką świadomością i jej oddziaływaniem fizycznym?
danut

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 19:45

Nie mam pojęcia, dziś mam gorszy dzień. Przeanalizuje to jutro.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 30 kwie 2016, 19:45

OneNight pisze:
Natasza pisze:z tego co napisałeś najbardziej interesują mnie fora , na których byłam, skonfrontujmy je - rozumiem , że mnie śledzisz , jesli tak to muszę sprawę przekierować do odpowiedniej instytucji

:lol: Nie działa na mnie psychologia. Sam się jej uczyłem. Nie śledzę Cię, znalazłem Cię przypadkiem, sama mi to wyjawiłaś :P

teraz pokażesz post lub mail, w którym ci to wyjawiłam
jeśli tego nie zrobisz, ja zrobię to co uważam za zasadne
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 19:47

teraz pokażesz post lub mail , w
którym ci to wyjawiłam

Nie przyjmuję rozkazów.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 30 kwie 2016, 19:51

twoja odpowiedź jest jednoznaczna , trzeba odpowiadać za każde wycedzone słowo i ponosić tego konsekwencje
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 19:52

Ty już poczułaś te konsekwencje na tych forach, no nie?

Przestałem Ci ufać, gdy się dowiedziałem kim jesteś/byłaś. Nie będziesz mi grozić ani narzucać swojej moralności.

Przeglądnij sobie wszystkie wymiany zdań z tym, o kim ciągle mówiłaś.

Mnie na forum nie przywiodły Twoje posty ani chęć kontaktu z duchami. Istnieje coś, bez czego życie tu jak i po drugiej stronie jest męką - tego szukam. Wiesz co to? Coś, czego większość ludzi na tej planecie nie posiada do końca lub nie chce posiadać.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2016, 20:20 przez OneNight, łącznie zmieniany 2 razy
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi