Co spirytyści myślą o ... eksterioryzacji?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Co spirytyści myślą o ... eksterioryzacji?

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 10:41

OneNight pisze:Opisywałem tu kilka podróży z tajemniczymi postaciami. Może chodzi Ci o człowieka cienia?

Chodzi mi o to ostatnie po którym napisałeś, ze przestajesz eksperymentować.
danut

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 10:56

Mówiłem tak po każdym strachu, jaki doświadczyłem poza ciałem. Jestem uparty, więc i tak do tego wracam.

To może chodziło Ci o wizje człowieka bez skóry, potwora, którego ujrzałem i byłem nim sam?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 11:41

OneNight pisze:Mówiłem tak po każdym strachu, jaki doświadczyłem poza ciałem. Jestem uparty, więc i tak do tego wracam.

To może chodziło Ci o wizje człowieka bez skóry, potwora, którego ujrzałem i byłem nim sam?

No tak o to mi chodzi. Czyli bez skóry a nie, że świetlisty?
danut

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 12:31

Zgadza się.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 12:44

OneNight pisze:Zgadza się.

A wiesz, że widzenie wewnętrzne jest możliwe? W 2005 roku w ułamkach sekund zobaczyłam co się mi stało, podczas wylewu na ulicy przed blokiem. Zobaczyłam swój mózg w biało- czarnych kolorach z góry i widziałam jak powoli powiększa się czarna plama na nim ( to krew nie trudno było rozpoznać). Utrzymałam tę świadomość na taki moment by tylko skierować swoje ciało w kierunku trawnika i żywopłotu, tak by nie upaść na twardy beton.

Ps. Czy Twoja choroba dotyczy mięśni?
danut

Postautor: jadwiga531@op.pl » 30 kwie 2016, 16:08

Nie potrafię się poruszać na tym forum. Pewnie źle trafiłam bo chyba nie tutaj było pisane o pająkach. Pająki zniszczyłam spod drewnianych sufitów i podłóg jesienią zeszłego roku. Od momentu gdy tutaj zaczęłam bywać w nocy w dłonie i stopy gryzą mnie pająki. Jak zapalę światło to ich nie widać. Zapewniam durni, okultystów, chamów, dziadów itd.., że te pająki będą wam włazić we wszystkie otwory jeśli nie zaprzestaniecie tych swoich drakońskich praktyk. To na tyle jak sie nie podoba to proszę skasować. Pozdrawiam : :o
jadwiga531@op.pl

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 16:55

hahahaha... Uczono mnie od dzieciństwa, że pająków się nie zabija, a także że ich obecność w domu panien świadczy o ich nad przeciętnym powodzeniu u płci przeciwnej :D Z pająkami nie warto zadzierać, lub włamywać się w ich sieci, by podkradać jakieś dla siebie profity, krótko i zwięźle, by próbować łapać kogoś w swoje brudne sieci. Mówi o tym symbolika pająka nie tylko w naszej prastarej kulturze. W Indiach symbol pająka jest powiązany z Mają twórczynią iluzji. W Grecji był powiązany z Mojrami i nordyckimi Nornami – kobietami przędącymi, mierzącymi i przycinającymi nić życia.( No wszędzie te matrony ;) )

W wierzeniach Indian istnieje kobieta pajęczyca, która przędzie sieć naszego życia. To coś jak Tekla w Smerfach :lol:
Jesteśmy bowiem połączeni w tych boskim systemie, tak, że każdy głos, myśl, każda intencja serca, modlitwy, piosenki rozchodzi się po tych sieciach do nas wszystkich.

Ale nic nie może istnieć bez siły równoważącej, jest nią fizyczność i duchowość, kobiecość i męskość, która potrafi poradzić sobie z czasem, popatrzeć na przeszłość i przyszłość i zobaczyć tego co tka i jak mu to idzie.
danut

Postautor: OneNight » 30 kwie 2016, 17:02

Wiecie co jest powodem atakowania spirytystów? Mylenie pojęć spirytyzm i okultyzm i miękkie serce adminów forum. Istnieje opcja banuj, a mimo to i tak nikt jej nie używa, bo po co?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 30 kwie 2016, 17:05

OneNight pisze:Wiecie co jest powodem atakowania spirytystów? Mylenie pojęć spirytyzm i okultyzm i miękkie serce adminów forum. Istnieje opcja banuj, a mimo to i tak nikt jej nie używa, bo po co?

Mylenie pojęć tu jest na porządku dziennym, odwracanie kota ogonem i tym podobne sprawy. Ja tam się z tobą zgadzam i tak tylko nawiązałam do mądrości ludowych, bo mimo wszystko mieli dawniej ludzie wiedzę, bo jak by powstało to przysłowie- kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada? :D
danut

Postautor: Natasza » 30 kwie 2016, 17:10

wiesz co OneNight - jesteś najbardziej podjudzającą osóbką na tym forum, twoje teksty ,, danut - to ty jesteś najbardziej zła na tym forum,, , ,, nie, to ty natasza jesteś najbardziej zła ,, by dwa posty dalej zamieniać imiona osób i tak w kółko - wciąż w coś się wplątujesz przy okazji, nie mówiąc o ,, cwanych,, mailach jakie piszesz, przynajmniej do mnie próbujące wyciągac wszelkie info o danej osobie , bez nicków - nie podam żeby nie było :P
uważam , że jak kogoś banować - to wybacz ale twoje usta :)

i ciągłe podjudzanie tematów, naśladujesz tu kogoś w tej materii????nie naśladuj jej bo skręcisz w ślepą uliczkę - jestescie dwiema osobami , z którymi wciąż jest o cos przepychanka
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi