Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: OneNight » 27 kwie 2016, 14:28

Nie mam zamiaru się wam tłumaczyć. Już pisałem wcześniej w moim poście, że mam problemy zdrowotne i dopóki nie dostanę leków(w czerwcu), to nie śpie po nocach.

Moim zdaniem to jedna wielka paranoja wywołana autosugestią. Bo już nie mam co robić, tylko latać do starszych kobiet i je gwałcić?

Mało tego - wygląd się nie zgadza. Podałaś tu jedynie informacje, jakie uzyskać mogłaś z moich wypowiedzi. Wiek też chybiony, bo nawet nie byłaś blisko.

Jeden post, który jest prawdopodobnie marną prowokacją i zasypujecie mnie na priv pytaniami, czy to przypadkiem nie ja i jak tego dokonałem - o tym już wam niejednokrotnie mówiłem; cokolwiek bym nie robił, jestem wrogiem numer jeden.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 15:03

czyż to nie dziwne ,że na tym forum już kilkukrotnie sprowadzane były tematy do seksu? czy to wpływ gęstniejącej aury? ukrytych podświadomie pragnień?
grupowych rozmów? niespełnionych marzeń?

p.s.

,, demony,, i duchy nie zjawiają się tak sobie, bez zaproszenia :P osoba , która mówi, że jest przez nie gnębiona a później jest atakowana przez ,, żywą,, osobę, sorry - ale niech najpierw sobie przypomni z czego to się wzięło :P

OneNight - no nie , to nie Ty powtarzam już jak mogę :)

p.s. mam pomysł aby każdy wkleił w ,, awatara,, kawałek swojej buzi- nie całą - może być fragment, będzie łatwiej identyfikować siebie zamiast wyobrażać:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 27 kwie 2016, 16:09

A ja wszystkim zainteresowanym zaproponuje odwiedzenie forum ZP i poszperanie w tamtejszym archiwum, by jasno mogły odnaleźć tam osoby z nieposkromionymi pragnieniami, zajmujące się tą tematyką wraz z ujawnionymi sposobami realizacji ich .. Każdy ma swój rozum ja na nikogo nie będę wskazywać palcem.
danut

Postautor: cthulhu87 » 27 kwie 2016, 16:21

A ja jeszcze raz, serdecznie i z dobrego serca proponuję wizytę u psychiatry.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 16:31

cthulhu87 pisze:A ja jeszcze raz, serdecznie i z dobrego serca proponuję wizytę u psychiatry.

ten ktoś nazywa się SEKSUOLOG :lol:
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 27 kwie 2016, 16:53

OneNight pisze:
Moim zdaniem to jedna wielka paranoja wywołana autosugestią.

Jeden post, który jest prawdopodobnie marną prowokacją

OneNight jestem 43 latka z paranoja sugerujaca sobie napasc przez nieznane osoby....
a tak wogole to jestem tu w spisku by wywolac marna prowokacje...przeciw Tobie :roll:

Dobrze to zrozumialam?

Opisalam tylko to co mi sie przydarzylo i jak to wygladalo , nic po za tym...
Przykro mi ,ze wszystko wskazuje na Ciebie lub jak twierdza rowniez inni uzytkownicy ktos podszywa sie pod Ciebie....mam nauczke by
za duzo nie udzielac sie na takich forach i zbytnio otwierac przed ludzmi ,bo nigdy nie wiadomo co lub kto sie przypaleta , jak dotad
nie mialam nawet swiadomosci ze jest mozliwe aby czlowiek zyjacy , mogl cos takiego zrobic drugiemu czlowiekowi (zawsze uwazalam ze jest zastrzezone tylkon dla duchow, czy demonow) stad rowniez moje zaskoczenie.

Natasza pisze: osoba , która mówi, że jest przez nie gnębiona a później jest atakowana przez ,, żywą,, osobę, sorry - ale niech najpierw sobie przypomni z czego to się wzięło :P

Natasza jesli chcesz wiedziec to od dziecka doznawalam roznych dziwnych zjawisk, od oob, wizji, przeczuc po ataki duchowe
No ale widze wystarczy napisac prawde by zostac tu wariatka i niespelniona nimfomanka , bardzo dziekuje za zrozumienie i wsparcie....
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 17:10 przez Estia72, łącznie zmieniany 2 razy
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 16:59

pewnie OneNight Ci odpowie, ale mam pytanie o ile zechcesz podzielić się własną opinią

Estia72 pisze:
zawsze uwazalam ze jest zastrzezone tylkon dla duchow, czy demonow) stad rowniez moje zaskoczenie.

a kim są demony wg Ciebie Estio?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 27 kwie 2016, 17:02

Nie, nie tylko opisałaś, ale ewidentnie mnie oskarżyłaś. Napakowany 27 latek, 180cm wzrostu, który kopuluje z 43 latką? :lol: A fuu. Ale masz fantazje.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Nikita » 27 kwie 2016, 17:06

Musze w tym momencie napisac , ze ja mialam w tym samym czasie co Estia podobne wydarzenie. Ktos probowal nawiazac ze mna kontakt w czasie snu, budzil mnie Jakis duch czy istota kilka razy w nocy. Nie bylo podtekstow seksualnych. Ja to odebralam jako atak ale moze to byla tylko proba nawaizania kontaktu. Kto to byl nie wiem., tez myslalam, ze OneNight poniewaz pisal kiedys, ze chce odwiedzic Prawde w nocy. Wlasciwie nie pomyslalam, ze to ktos z Forum ...myslalam, ze to Jakis duch albo cos innego. Ale jak przeczytalam wpis Estii to sie zastanowilam czemu w tym samym czasie takie samo zdarzenie. Byc moze byl to przypadek...ale rzeczywiscie niezwykle interesujacy. Jezeli to ktos z Forum to niech ta osoba napisze bo to bylby dowod , ze udalo mu sie wyslac swoje cialo astralne...Ale na przyszlosc prosze powiadamiac innych ludzi o swojej wizycie... ;) I prosze nas nie wysylac do psychiatry bo to sie rzeczywiscie wydarzylo... ( troche dziwne , ze spirytysci wysylaja do psychiatry skoro sami zajmuja sie tego typu zjawiskami) Po tej nocy zapisalam to sobie w pamietniku...wiec nie wymyslilam tego. Bardzo ciekawe i zarazem dziwne zjawisko...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Estia72 » 27 kwie 2016, 17:07

OneNight pisze:Nie, nie tylko opisałaś, ale ewidentnie mnie oskarżyłaś. Napakowany 27 latek, 180cm wzrostu, który kopuluje z 43 latką? :lol: A fuu. Ale masz fantazje.

Wybacz napakowany 27 latku ale taka osoba widzialam a skoro pasuje do Twojego wygladu to nie mam wiecej pytan...a mowiles ze jestes duzo mlodszy...i jak juz to napisalam dobrze zbudowany co nie znaczy napakowany (prosze czyt. ze zrozumieniem) i uwierz mi na slowo 27 latku czy ile tam masz lat
nie podniecaja mnie dzieci....
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 17:18 przez Estia72, łącznie zmieniany 2 razy
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi