Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: jadwiga531@op.pl » 26 kwie 2016, 18:40

Posłuchajcie drogie Panie tego staruszka Profesora tak od trzeciej minuty. On mówi o Fizyce. Niby Filozof ale na fizyce się zna jak mało kto (po Bracie to ma). Posłuchajcie jak miażdży tę przemądrzałą Ewę. Polecam także jego wykłady na YT a szczególnie temat o "krzywej życia". Znałam tego człowieka ale nie słuchałam przed wieloma laty, bo byłam zbyt młoda i głupia aby rozumieć o czym rozmawiał z moją szefową. :)
jadwiga531@op.pl

Postautor: jadwiga531@op.pl » 26 kwie 2016, 18:54

a jak się stąd wylogować? Czy wystarczy wyłączyć kompa?
jadwiga531@op.pl

Postautor: OneNight » 26 kwie 2016, 19:21

jadwiga531@op.pl pisze:a jak się stąd wylogować? Czy wystarczy wyłączyć kompa?

Otóż ta jakże zaawansowana technologia, którą do logowania używa nasze forum, nazywa się cookies. Po upływie pewnego czasu, same się dezaktywują. Aby przyspieszyć ten proces, należy nacisnąć przycisk "wyloguj", który znajduje się w menu znajdującym się pod logo lub kliknij na ten link http://forum.spirytyzm.pl/ucp.php?mode=logout.

W skrócie: tak, wystarczy wyłączyć kompa, o ile nie zaznaczyłaś "loguj automatycznie".

W razie czego, dzwoń po naszych ekspertów. W tym wypadku cena za wylogowanie wyniesie 10zł jednorazowo. Obiecujemy, że będziesz zadowolona z naszych usług informatycznych. Gwarantujemy profesjonalne wylogowanie się.
Tu załączony obrazek:
Obrazek

:lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 26 kwie 2016, 20:16

OneNight pisze:
W razie czego, dzwoń po naszych ekspertów. W tym wypadku cena za wylogowanie wyniesie 10zł jednorazowo. Obiecujemy, że będziesz zadowolona z naszych usług informatycznych. Gwarantujemy profesjonalne wylogowanie sie

:lol:

OneNight Widze ze dzisiaj jestes w przesmiewczym nastroju... :geek:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: OneNight » 26 kwie 2016, 20:44

A nie pomogłem? Wskazałem przycisk wyloguj. Różnica w systemach operacyjnych nie powinna robić różnicy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 26 kwie 2016, 21:32

Oczywiscie , ze pomogles :D
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: fruwla » 27 kwie 2016, 09:16

Estia72 pisze: Otoz wczoraj wieczorem a wlasciwie w nocy mialam niezapowiedziane odwiedziny w czasie snu pewnego uzytkownika z tego forum...ktory wpierw chcial przeprowadzic eksperyment a pozniej zaczol mnie napastowac . :evil:
.......nie bede wymieniala tej osoby z nicku ale ta osoba sie domysli ze o nia chodzi....

Estia72, jesli potrafisz polaczyc nick uczestnika z jego twarza i sylwetka, to znaczy, ze znasz ta osobe,powiedzialabym
mniej albo wiecej "prywatnie", lub bardzo dobrze z wygladu.
A i ta osoba zna Ciebie i to nie tylko, z nicku,musi wiedziec gdzie sie znajdujesz bo inaczej takie odwiedziny nie bylyby mozliwe.
Mysle, ze tajemniczosc w tej kwesti to slabe rozwiazanie, powiedzialabym dobitniej : demaskujac - odbierasz "moc"! ;)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Estia72 » 27 kwie 2016, 11:14

fruwla pisze:Estia72, jesli potrafisz polaczyc nick uczestnika z jego twarza i sylwetka, to znaczy, ze znasz ta osobe,powiedzialabym
mniej albo wiecej "prywatnie", lub bardzo dobrze z wygladu.
A i ta osoba zna Ciebie i to nie tylko, z nicku,musi wiedziec gdzie sie znajdujesz bo inaczej takie odwiedziny nie bylyby mozliwe.
Mysle, ze tajemniczosc w tej kwesti to slabe rozwiazanie, powiedzialabym dobitniej : demaskujac - odbierasz "moc"! ;)

-Nie znam nikogo prywatnie z tego forum....nie znam wygladu nikogo z tego forum , jestem tu krotko!
-Od ponad pol roku nie wchodzilam na inne fora, nie bynajmiej zwiazane ze spirytyzmem czy oob
-Z osoba ta wymienilismy sie paroma postami nic wiecej...byc moze przeczytal inne moje posty i to go zachecilo jak sugerowali tu inni uzytkownicy, tego nie wiem
-Nie widzialam twarzy napastnika....
-Opis sylwetki to jest to co widzialam
-Sugestia ze jest to mloda osoba -tak odczulam jej energie...jako mlodego, delikatnego i troszke niesmialego osobnika, bo po wszystkim byl troche oniesmielony ;) :lol: osoby dojrzale
maja inna energie....
-spotkanie wpierw wygladal jak atak ducha (poniewaz jednak mam w tym doswiadczenia, odczulam od razu roznice i zorientowalam sie ze jest to zyjaca osoba tyle ze w stanie oob)
-Wiek ktory podalam jest nie do konca obiektywny, okreslilam go na podstawie budowy ciala
-Byla jedna rzecz o ktorej nie pisalam , a mianowicie ten ktos wpierw probowal zawladnac moim cialem i przejac kontrole nad moja reka, tlumaczac ze chce przeprowadzic eksperyment , niestety ja nie mialam pojecia o jaki mu eksperyment chodzi i zaczelam walczyc!
-Od razu rano przeszla mnie przekonanie czy przeczucie ze to osoba z tego forum ale nie mialam dowodow..., dowody znalazlam pozniej wlasnie na tym forum....dzieki pewnej wskazowce od tutejszego forumowicza...co mnie jeszcze bardziej utwierdzilo w moich podejrzeniach

I na koniec konkluzja -Osoba podejrzana o dokonanie tego "niecnego czynu" oczywiscie sie wyparla wszystkiego.... :) :lol:
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 11:19

Fruwlo dobrze mówisz:)

po przeczytaniu pierwszego postu Esti zareagowałam dlatego, że jest ,, majster,, na forum :P
jakkolwiek można oceniać rewelację Esti czy jest to jej autosugestia, czy sama może ma takie umiejętności wchodzenia w ,, czyjeś sny,, , czy istotnie ten młody jak podaje mężczyzna - znany jej z nicku z pełną identyfikacją ,, włamał ,, się w jej przestrzeń, warto mówić i się nie bać
ludzie za bardzo są pozamykani w sobie :)

,, majster ,, o jakim już wspominałam, to nie chłopak, ale mężczyzna lat na pewno dobrze w okolicy 40; nicku niestety nie znam bo bym nie miała problemu aby go podać przynajmniej jemu na priv:) mogę mieć jedynie własne domysły

powiem jak mniej więcej on to robi
był w swoim mieszkaniu, żadne czarne szaty,czy specjalne przygotowanie siebie, zwyczajny domowy ubiór, a szkoda , bo jestem wzrokowcem i cenię staranność zwłaszcza gdy ktoś mnie przywołuje
,, mantrował,, typowo jak w każdym przypadku gdy przywołuje się ,, duchy,, , miał atrybuty , książka , co to było? zestaw startowy do nawiązywania ,, kontaktu,,; był bardzo zaangażowany, co poniekąd doceniam;w pokoju był sam, aha i wybrał sobie taką godzinę ,która była dla niego niby znaczącym kluczem - chyba tak wyczytał , a do tego przypuszczał, że o tej porze mogę już spać

sądził, że mu nie wyszło, ale wyszło:) tak wyszło Tobie - stałam za plecami:) następnym razem proszę o odpowiednie ubranie, cenię sobie jakość :)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Xsenia » 27 kwie 2016, 11:29

No proszę to jednak można skontaktować się z inną żyjącą osobą będąc w OOB. A Danut pisała, że to nie możliwe i na pewno się nie uda. :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi