Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 19:11

danut - rozumiem Cię poniekąd, że zgubiłaś coś po drodze, co było piękne a na pewno było- wiele można zmienić czasami to wychodzi
nie lubię pisać o kimś bez udziału tej osoby, ale napiszę tylko tyle - ufam mu bo go ... znam danusiu
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 19:15

Czy nie wiesz o tym ze imiona własne pisze się z dużej litery? Bo myślę, że robisz to specjalnie, by mi umniejszyć za każdym razem.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 19:17

Danusiu, sorrki, z rozbiegu , nie słowa są ważne ale emocje

natasza
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 19:22

Estia, z ciekawości zapytam - kogo podejrzewałaś? :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 25 kwie 2016, 19:44

OneNight pisze:Estia, z ciekawości zapytam - kogo podejrzewałaś? :D

Naprawde chcesz wiedziec? Wiec odpisze Ci na priv.....
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: atalia » 25 kwie 2016, 19:53

Danut, proszę wyjasnić, jak zasada np. splątania kwantowego, czy też teleportacja kwantowa,bo na to się m.in. powołujesz, ma się do rzucania klątw i czarów voodoo, bo o to konkretnie mi chodziło.
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 20:03

Atalio,

Gdy wyjdziesz na zewnątrz, to słońce oddziałuje na Twoją skórę z opóźnieniem prędkości światła. Przy splątaniu kwantowym dwie cząstki oddziałują na siebie tak, jakby były obok siebie, chociaż mogą być lata świetlne od siebie. Fakt, że takie zjawisko ma miejsce, daje pewne podejrzenia, że być może oddziaływanie magów na ludzi jest z tym powiązane.

Ale to tylko moje spekulacje.

Estia, nadal czekam na priv.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 20:11

atalia pisze:Danut, proszę wyjasnić, jak zasada np. splątania kwantowego, czy też teleportacja kwantowa,bo na to się m.in. powołujesz, ma się do rzucania klątw i czarów voodoo, bo o to konkretnie mi chodziło.

Ja Tobie nie wytłumaczę jak rzuca się klątwy ani odprawia ten rytuał, bo tego nie umiem, nigdy nie praktykowałam, itd. Znam pewną osobę z forum, która ma gabinet z takimi usługami za pieniądze i ogłasza się z tym w internecie. Natomiast wiem na pewno, że oparte to jest na sugestii i możliwości przesyłania informacji poza kontakt normalny - telefon, komputer. Jak przesyłane są te informacje - bo kubit to jednostka informacji kwantowej podałam w krótkim wskazaniu wystarczy wklikac w internet te hasła i znajdziesz dokładniejszy ich opis po eksperymenty naukowców z kubitami światła i informacji, w linku masz nadane kubitom imiona i to jak można przesyłać je z jednego układu fizycznego( np. człowiek) do drugiego układu i to jak trzeci układ może w nim namieszać i w jaki sposób zostanie zapisany w docelowym układzie przez tę fałszywą, podstawioną informację.
danut

Postautor: Estia72 » 25 kwie 2016, 20:24

OneNight pisze:

Estia, nadal czekam na priv.

Odpisalam Ci :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Xsenia » 25 kwie 2016, 20:29

Dla mnie to trochę nadinterpretacja. Splątanie kwantowe jak sama nazwa wskazuje dzieje sie tylko i wyłącznie w rozmiarze mikro. Żaden atom, a tym bardziej zbiór atomów nie wykazuje takiej cechy, jak splątanie kwantowe. Wyciągnięcie wniosku, że czary wudu działają na zasadzie splątania kwantowego, to jak tłumaczenie wędrówek mrówek na zasadzie lotów airbusami. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi