Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: Estia72 » 25 kwie 2016, 18:04

OneNight pisze:Mowisz ze oob to rozwoj duchowy ,ja
natomiast uwazam ze oob to jeden
ze " skutkow ubocznych "

Oo faktycznie 23/04 :D

Mowilismy o wibracjach ,a temat oob byl ze tak powiem poboczny , tylko wspomniany , nie bylo nic na temat jakis eksperymentow z oob czy odwiedzin OneNight, po za tym jak jusz pisalam umie odroznic pewne doswiadczenia od snow, uwierz mi na slowo! :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 18:06

OneNight pisze:
danut , ja mam ubaw z Ciebie :)

"A zaprawdę powiadam Wam ,
błogosławiony ten , kto potrafi śmiać
się z siebie, albowiem ubaw będzie
miał do końca życia"

OneNight śmiech i radość i ubaw to podstawa mojej duszy:) dobrze mnie kojarzysz z tym przytoczonym cytatem - jestem jego odbiciem jak lustro

a tak swoją drogą coś Ty zmajstrował chłopaku? osoba, która mnie wywoływała - dosłownie nie w przenośni, jest dojrzałym mężczyzną :) fajnie było na niego patrzeć, nie brzydki to człowiek

p.s. danusia piję je za Twoje zdrowie
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 18:07 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 18:06

Estia 72 myślę, że pomogłyby Ci wyznania o swoich doświadczeniach z for innych osób, są tu tez takie ale nie wiem czy mają odwagę o tym napisać publicznie, mnie informowały na pw. Nie miałaś urojeń.
danut

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 18:09

Był tu mój temat, w którym miałem zamiar eksperymentować. Ktoś mi tam zarzucił, że to próba zawładnięcia kimś. Myślałem, że obiło Ci się o oczy i mogło Ci się przyśnić.

Natasza pisze:a tak swoją drogą coś Ty zmajstrował
chłopaku ? osoba, która mnie
wywoływała - dosłownie nie w
przenośni, jest dojrzałym mężczyzną
fajnie było na niego patrzeć, nie
brzydki to człowiek

Nie rozumiem o co Ci chodzi.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 18:12 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 18:11

lepiej zastanów się kogo mogłeś zachęcić tymi wynurzeniami a znajdziesz odpowiedź , jest na wyciągnięcie ręki
:P i powtarzam, nie ma 27 lat, nie ma nawet już 30 , powodzenia
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 18:13 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 25 kwie 2016, 18:13

danut pisze:Estia 72 myślę, że pomogłyby Ci wyznania o swoich doświadczeniach z for innych osób, są tu tez takie ale nie wiem czy mają odwagę o tym napisać publicznie, mnie informowały na pw. Nie miałaś urojeń.

Dzieki Danut , ja wiem czego doswiadczylam i zdaje sobie doskonale sprawe z tego ze nie byly to moje "urojenia" mam za duze doswiadczenie z takimi rzeczami , gdybym nie byla w pelni przekonana Danut ,ze to byl realny atak nigdy bym o tym nie napisala , gdyz
nie lubie rzucac bezpodstawnych oskarzen.... 8-)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 18:14

OneNight pisze:Był tu mój temat, w którym miałem zamiar eksperymentować. Ktoś mi tam zarzucił, że to próba zawładnięcia kimś. Myślałem, że obiło Ci się o oczy i mogło Ci się przyśnić.

Ja ci zarzuciłam to :) mając właśnie w pamieci to co może zachodzić, ale patrz wyżej jakie mam dziś na twój temat zdanie- nie jesteś z tych. Tylko zobacz co się dzieje, jak właśnie to co pisaliśmy ktoś wykorzystał, autorka nawet podaje jakby Twój wygląd. A pamiętasz mój sen o bajorku? Widzicie mam nowe fakty co do niego i znowu podstawiony inny obraz zastępczy dla prawdziwego sprawcy- zgłosiła się do mnie ta osoba- identyczny wygląd, ubranie i samochód, ją ktoś wykorzystał.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 18:15

Estia ja Ci wierzę w 100% !!!nie miałaś urojeń, tylko wiek nie ten, tak Ci się ,,zobrazował,, dołożyła tu Twoja podświadomość
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 18:15

Estia72 pisze:
danut pisze:Estia 72 myślę, że pomogłyby Ci wyznania o swoich doświadczeniach z for innych osób, są tu tez takie ale nie wiem czy mają odwagę o tym napisać publicznie, mnie informowały na pw. Nie miałaś urojeń.

Dzieki Danut , ja wiem czego doswiadczylam i zdaje sobie doskonale sprawe z tego ze nie byly to moje "urojenia" mam za duze doswiadczenie z takimi rzeczami , gdybym nie byla w pelni przekonana Danut ,ze to byl realny atak nigdy bym o tym nie napisala , gdyz
nie lubie rzucac bezpodstawnych oskarzen.... 8-)

Dokładnie tak samo jak ja, też mam zbyt dużo różnorakich doświadczeń i umiem je kwalifikować.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 18:18

,,i umiem pomagać innym.... ,,
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi