autor: Natasza » 25 kwie 2016, 14:41
atalio, są rzeczy większe od czarodzieja wyciągającego króliczka z kapelusza:)
niektórzy - tak jak pewien osobnik płci męskiej z tego forum musi mieć ,, wspomagacze,, i majstruje i kombinuje heh masakra
naprawdę on się stara i ja to poniekąd nawet doceniam, ale nie toleruję podszywa, jeśli ja go nie zapraszam a sam próbuje wchodzić
bo są tu osoby, które nie posługują się żadnym tworem ręcznie robionym, które widzą więcej niż nie jeden zakłada:) a ten co zakłada przynajmniej myśli, coś tam sobie kombinuje przynajmniej w swojej głowie
żeby wejść w interakcję z drugą osobą , która to potrafi wystarczy dać zgodę i myśleć o sobie w tym samym momencie i zasnąć , wcale nie musisz się umawiać tu słownie i na piśmie, wystarczy umieć ze sobą rozmawiać myślą
podam przykład - jeśli bym wczorajszej nocy przed snem myślała o jednej osobie i ta osoba myślałaby o mnie , że chce się ze mną skomunikować w pewnym miejscu, to ja spotkałabym się z nią minionej nocy, a ta osoba wcale nie musiałaby mieć ciała swojego własnego ale być zupełnie pod inną postacią a wszystko byłoby jasne i oczywiste, i moglibyśmy spacerować i rozmawiać, a ja słyszałabym zdania tej postaci
warunek: ta osoba musiałaby potrafić to co ja i wyrazić te same emocje by móc się spotkać
niemożliwe? hmm dla wielu nie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,