[/quote]czarnyMag pisze:Natasza pisze:magiku
nie przyszedłeś ty, tylko faktycznie twoi koledzy okultyści - nie napisałam tego wczoraj , bo potrzebowałam dowodu , jak zawsze:)
weszli bo dałam ci na to zgodę - zawsze to muszę zrobić by zobaczyć z czym mam do czynienie- zgodę wczoraj cofnęłam - koledzy już to powinni wiedzieć
musiało ich być tylu do jednej mnie?tak się mnie boją okultyści ? to dobrze, przynajmniej mogłam zobaczyć, ale gdzie ty byłeś ?
i wasz kulminant , zapytaj tego waszego ,, szefa,, dlaczego tak zamilkł , że słowa nie mógł wydusić i stał jak wryty? i gdzie podziało się jego ciało?to , że nie żyje to rozumiem, ale zabrakło mu energii do pełnej ekspozycji
Boże TY wierzysz w magiczny atak Kobieto?! Przecież A.K. nazywa tzw. "demony" duchami niższymi w rozwoju - a tym samym jednak nic nie jest wstanie nikogo skrzywdzić na odległość a za to każdy kto tylko ma takie intencje sam za to zapłaci karmą!
Nie rozumie tego kobieta - "czarownica widząca strzygi"z forum okultyzmu?!
no bez jaj
ale już tzw. "magowie" tak - oni się bowiem Kobieto wypowiadają jakby byli "rasowymi" spirytystami tylko niższymi w duchowej wiedzy
![]()
Ale wiesz co Nataszo - ja akurat jestem w stanie Cię skrzywdzić na odległość i zdaję sobie sprawę że to forum nie ma o tym co właśnie piszę pojęcia, choć forum ma rację...że wtedy zapłacę własną karmąAle widziałem jako wnuk tzw. czarownicy jak to się robi (znam efekty do 3 pokolenia tej krzywdy!). ale nie zamierzam akurat przy Tobie się za to brać
![]()
Więc droga Nataszo to nie jest warte akurat "funta kłaków"![]()
Ale Droga Nataszo - to "medium" które Cię poparło choćby było medium to jednak zapłaci i to aż po niewyobrażalne za wspieranie ducha niższego w oparciu o ducha wyższego A.K. dla własnej "checy"![]()
może jestem niskim duchem wcielonym ale jednak ja to kumam![]()
jadwiga531@op.pl pisze:Dalej Danut kłamiesz, jakie linie "papilarne"? Nie strugaj idiotki bo nikt nie uwierzy bo jeszcze istnieją inne identyfikacje typu ip i inne. Nie mysl sobie, ze admini takich stron to idioci są.
jadwiga531@op.pl pisze:Dalej Danut kłamiesz, jakie linie "papilarne"? Nie strugaj idiotki bo nikt nie uwierzy bo jeszcze istnieją inne identyfikacje typu ip i inne. Nie mysl sobie, ze admini takich stron to idioci są.

czarnyMag pisze:Mam teraz odmienny dylemat w powyższym temacie - otóż:
"Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu" - wszystkie religie, filozofie, kanony zmierzają do Boga (bliżej nieznanej formy czegoś tam - w sensie ludzkim doskonałości lub końca wszystkiego co ten Bóg rzekomo sam stworzył w bliżej nie określonym celu
Każda z tych filozofii w tym również filozofia spirytyzmu próbuje z sensem przedstawić cel życia i jego ewidentny koniec oraz to co pomiędzy. Ponieważ jest to forum spirytyzmu to jednak skoncentruję się tylko na tej niedorzeczności (ups
A więc: Bóg (bliżej nieokreślona chmurka stworzyła pierwszy byt - ducha / duszę, a potem poszło taśmowo) Oczywiście "Boga" nikt nigdy nie widział, nie słyszał a wszyscy z żyjących którzy twierdzą odmiennie to wariaci lub jak Mojżesz wariaci
Oczywiście czytałem tu na forum że to nie Bóg stworzył ten cały poligon doświadczalny dla duchów żądnych doskonałości lecz same duchy się stworzyły (ale to jakoś kłóci się z moją "niedoskonałą" logikąA czemu duchy chcą być doskonałe skoro żaden z nich nie ma pojęcia gdzie jest meta? Więcej żaden z nich nie ma pojęcia o niczym poza materialnym żywotem któremu by nie zwariować nadaje "magiczną puentę". Każda z tych dusz oczywiście odbiera sygnały ze świata niematerialnego odrębne od pozostałych "towarzyszy niedoli" z którymi 90 procent pozostałych odbiorników się nie zgadza
Z stąd niezły burdel na linii Bóg-człowiek!
Dalej: Bóg czyli ta "chmurka" której nikt nigdy nie widział..... daje duszy prawo do doskonalenia się - cóż za wspaniałomyślnośćwysyłając pośredników czyli tych którzy rzekomo już dotarli do półmetku (i tutaj trzeba brać to na wiarę), którzy jednak jak na doskonalszych wyróżniają się wyjątkową głupotą - otóż nasi "lepsi bracia" albo nic nie mogą powiedzieć o świecie w którym przebywają albo nic nie wiedzą, albo powiedzą wybrańcowi którego nikt nie słucha, albo wiedzą to samo co wcieleni czyli nic - (i tu mamy do czynienia z wyjątkową mądrością Boga którą również musimy wziąć na wiarę).
A teraz nasze finito: Tylko "chmurka" zna finito duszy
danut pisze:I wynikła z tego prosta puenta- Nie ma wybranych, a na samozwańczych pośredników na szczęście już tylko nieliczni się nabierają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości