Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 14 kwie 2016, 11:26

Natasza pisze:za dużo się wygrażasz magiku - nie wystarczy klepać waszą mantrę by komuś zaszkodzić, ty już w tym tkwisz
wyśmiewam was w głos- okultyści z bożej czy jak tam wódz się nazywa? szatańskiej łaski:)
wciąż odwołujesz sie do przodków i na nich wspierasz, sam niczym nie dysponujesz dlatego nie mogłam cie zobaczyć bo niby jak skoro nie potrafisz nawet majstrować przy czyichś snach :lol:
zabolało ?????i komu na forum ty chciałeś wchodzić w sny? :lol: beka na całego
zostają ci te cudaki przebierańcy - objawione niski duszku kacperku

pa magiku na nazwanie się magiem - musisz sobie zapracować
magowie , czarownice na miotle i wypychanie innych przed szereg gdy samemu brak wiedzy heh

Już się raz zarzekałaś Nataszo że tu nie wrócisz :lol:
No i wróciłaś :lol: A że się nudzę to prowokuję - a takimi jak ty "laskami" żongluję niczym ogniem :twisted: Czego to człowiek się nie ima z nudów Nataszo - czarownico z forum okultyzmu :D Nabierać to Ty możesz "owieczki" a nie starego wygę na te swoje widzenia :lol:
Ciesz się że piszę do Ciebie i weź to za dobrą monetę bo mnie i tak nie sprowokujesz duchu niski - ja znam te wasze numery :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 14 kwie 2016, 11:31

black black black ....

sądzisz, że trzeba wiele by wiedzieć ?
tu za spódniczką babci się nie zasłonisz kacperku
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 14 kwie 2016, 11:39

Natasza pisze:black black black ....

tu babcią się nie zasłonisz kacperku

Nataszo - dziecko - uznaję Cię za "czarownicę" a akurat my obaj najlepiej wiemy co to sformułowanie tak naprawdę znaczy.
Inni widzą Babę Jagę na miotle i tyle :lol:
Ale "dziecko" z czym do czego"? Weź sobie na luz :twisted: Współczesna "czarownica" czy jej potomek to jednak jest "ród" 3, 4, 10 takich samych :D I my wiemy to co 99 procent nie wie !!! jednak że to taka rodzina i takie doświadczenia i takie cierpienia i takie :twisted: a nie inne "zbrodnie wielopokoleniowe" jednak :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 14 kwie 2016, 11:42

czarnyMag pisze:

Nataszo - dziecko - uznaję Cię za "czarownicę" a akurat my obaj najlepiej wiemy co to sformułowanie tak naprawdę znaczy.
Ale "dziecko" z czym do czego"? Weź sobie na luz :twisted: Współczesna "czarownica" czy jej potomek to jednak jest "ród" 3, 4, 10 takich samych :D I my wiemy to co 99 procent nie wie !!! jednak że to taka rodzina i takie doświadczenia i takie cierpienia i takie :twisted: a nie inne "zbrodnie wielopokoleniowe" jednak :twisted:

nie obaj - tylko obydwoje :) jestem kobietą
i wciąż mi wmawiasz,że jestem czarownicą
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 14 kwie 2016, 11:55

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:

nie obaj - tylko obydwoje :) jestem kobietą
i wciąż mi wmawiasz,że jestem czarownicą

Nataszo: z całego forum od razu zwróciłem na ciebie uwagę - od razu wiedziałem kim jesteś (może medium, może królową może przeuroczą kobietą - ale "naszą" :D To że Ty nie pamiętasz, to że się odcinasz to nie jest ważne :twisted: Ważne żeś nasza :D I w cale nie musisz mnie "kochać", a ja nie muszę być ortograficznie poprawny by wiedzieć żeś jedną z tych rodów - a jak żeś takie medium to zapytaj przodka kim on był na tym ziemskim padole :twisted:
I ja nie wszedłem na Twój post bo to co tam pisałaś było Twoje - ja Cię omijałem łukiem.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 14 kwie 2016, 13:12

bernadeta1963 pisze:Czarny Magu żartujesz z tego tematu , ale widzę , że to dla ciebie jest ważne .
Każdy ma szansę na poprawę , tak jak za życia tak i po śmierci . Sam fakt , że prosi o pomoc , to chęć zmiany z jego strony .
Nigdy nie spotkalam ducha , który powiedzial by mi '' Dobra , a teraz odprowadź mnie do tego piekla , bo się pogubiłem w tym bagnie ''.
Z chwilą śmierci człowiek zaczyna rozumieć wiele rzeczy i żałować krzywdy jaką wyrządził innym .bernadeta.

Bernardetto: pewnie nie czytasz tych "plugawych" ale...jednak zapytam (a to pytanie nie jest "stricte" do Bernadety) ale do Was Szanowne media również - do wszystkich mediów :D Ja się właśnie "odkryłem" :twisted: a Wy? - no więc czemu nie potwierdzicie tego co do Was piszę u swoich "wielkich nauczycieli" zbawienia/karmy :lol: No bardzo proszę Was Wielkie Media - no co jest?! chyba pouczycie biednego "idiotę" i jego 30 pokoleniową rodzinę - My czekamy :lol: :twisted:
Bo karma karmą a teraz proszę o wykład w oparciu o "byt" niematerialny, nie wcielony!
Tylko zanim "drogie medium" zadasz "mu" pytanie to najpierw jednak zapytaj o "nas" :lol: i czy przypadkiem "nas" nie zna?! :lol: a potem wyciągnij swoje wnioski :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 14 kwie 2016, 17:04

Pouczenie w oparciu o "byt" niematerialny powiadasz? Hmm, ciekawa opcja.

Masz wolną wolę. Po co ktoś miałby Cię pouczać i sprowadzać na dobrą drogę? Nie myl nas z katolikami. Wiesz co robisz.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Xsenia » 14 kwie 2016, 17:16

czarnyMag pisze:My czekamy
Bo karma karmą a teraz proszę o wykład w oparciu o "byt" niematerialny, nie wcielony!
Tylko zanim "drogie medium" zadasz "mu" pytanie to najpierw jednak zapytaj o "nas" i czy przypadkiem "nas" nie zna?! a potem wyciągnij swoje wnioski

Ktoś, gdzieś już mówił o sobie samym w liczbie mnogiej ...

Magu wszystko w porządku w domu?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 14 kwie 2016, 21:30

Natasza pisze:za dużo się wygrażasz magiku - nie wystarczy klepać waszą mantrę by komuś zaszkodzić, ty już w tym tkwisz
wyśmiewam was w głos- okultyści z bożej czy jak tam wódz się nazywa? szatańskiej łaski:)
wciąż odwołujesz sie do przodków i na nich wspierasz, sam niczym nie dysponujesz dlatego nie mogłam cie zobaczyć bo niby jak skoro nie potrafisz nawet majstrować przy czyichś snach :lol:
zabolało ?????i komu na forum ty chciałeś wchodzić w sny? :lol: beka na całego
zostają ci te cudaki przebierańcy - objawione niski duszku kacperku

pa magiku na nazwanie się magiem - musisz sobie zapracować
magowie , czarownice na miotle i wypychanie innych przed szereg gdy samemu brak wiedzy heh

Chcesz przedstawić siebie jako mistrza czarnej magii?? Uważasz, że ty masz takie moce, aby majstrować przy cudzym planie życia, zmieniać mu los?

I naciskam bardzo mocno na konkretną odpowiedź bez uników i wymigiwania się.
danut

Postautor: Xsenia » 15 kwie 2016, 07:53

Danut dlaczego ty tak przeinaczasz każdą wypowiedź Nataszy? Naprawdę nie zrozumiałaś jej wypowiedzi?

Natasza napisała, że Mag nie jest magiem i nie ma mocy, bo nie zauważyła tego podczas najazdu na nią. Nic nie pisała, że jest lepsza od Maga, czy że ma większe moce. Nigdy też nie napisała, ani nie sugerowała, że chce majstrować przy czyimś losie.
Skąd u ciebie Danut taka a nie inna interpretacja słów Nataszy? Dlaczego ją demonizujesz? Sprawia ci to przyjemność?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi