Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: Natasza » 13 kwie 2016, 17:28

nie jestem z duchami za pan brat i wyraźnie ich nazywam

żeby wydobyć imię twojego druha - musiałabym z nim wdać się w rozmowę a on wielokrotnie by kłamał
wystarczy , że go zobaczyłam - bardzo trafnie sobie dałeś nick
to nie jest kobieta - nie ściemniaj bardziej niż to robisz, a może tak ściemnił ciebie
powiesz mi co zrobiłeś aby uzyskać co uzyskałeś? myślisz, że nawroty na świętych ukryją to? powiedz śmiało o tym doświadczeniu
heh czarny magu- nie musisz mi nic mówić
on jest reprezentatywny - wystarczająco by się domyśleć
i dla jasnego przekazu- to nie szatan, no chyba, że tak go przezywacie :P a to co innego
on nie odszedł , on jest przy swoich wiernych służkach - magikach
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 13 kwie 2016, 18:55

Te dywagacje na temat tego kogo widział Czarny Mag wypisz wymaluj przypomina mi to http://www.fronda.pl/blogi/jozue/fenome ... 37674.html :lol: A takie może przeprowadzić tylko taka osoba, która opiera się jedynie na wierze i przeczytanych w religii dogmatach.

Napisałam tysiące postów o swoim żołnierzu, wyjaśniłam to kim był wielu ludziom, no ale zawsze pojawi się taka osoba, która będzie dzielić nasze życie na przynależne diabłu, albo aniołowi i nie ważne w jaką kosmiczną skórę go ubierze. Nie ma dogłębnej analizy, nie ma wniosków, nie ma nic - są tylko puste stwierdzenia i obrzucanie innych błotem- tyś jest od diabła, bo to ja jestem święta i od anioła :lol: . Wybaczcie mój śmiech.
danut

Postautor: Natasza » 13 kwie 2016, 19:13

danuśko -
przedstawicielko kwantowej fraktalnej fantomowej rzeczywistości ani razu podkreślam ani razu mimo zapewnień o swoich kontaktach z samą sobą i swoimi niezliczonymi Ja w różnych rzeczywistościach - nie odpowiedziałaś żadnej osobie proszącej o kontakt z ze zmarłym bliskim- strzelałaś jak kulą w płot szafując rysopisami, nawet rysopisami żywych na forum, kierujesz się grą losową , myślisz ze to rzut kostką - na coś wkoncu trafisz

i skad ten lęk przed czarnym magiem cie oblatuje, az tu go czuję:)
jakoś się nie wychylasz w tej kwesii

demony- czegoś ty się naogladała w tym internecie ?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 13 kwie 2016, 19:20

A czy ja muszę nawiązywać kontakty z czyimiś zmarłymi a niby dlaczego mam to robić i po co?? A niby oni dlaczego mają się kontaktować z jakąś obcą im osobą z forum?? To samo pytanie dotyczy ciebie - dlaczego, bo co, kim jesteś??? Nie strzelałam kulą w plot ludzie z moich wizji są prawdziwi i mam to sprawdzone w 90 procentach. Z czarnym Magiem rozmawia mi się bardzo dobrze wymieniliśmy kilkanaście już postów. Gdzie i czyj ten strach, wszędzie widzisz strach???
danut

Postautor: Natasza » 13 kwie 2016, 19:22

czuję go danut tutaj:)
strach

p.s. nie musisz mnie zaczepiać gdy ja z tobą unikam rozmów
bywaj
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 13 kwie 2016, 19:29

Martwi mnie to, że jesteś taka wystraszona.
danut

Postautor: czarnyMag » 14 kwie 2016, 08:37

Natasza pisze:nie jestem z duchami za pan brat i wyraźnie ich nazywam

żeby wydobyć imię twojego druha - musiałabym z nim wdać się w rozmowę a on wielokrotnie by kłamał
wystarczy , że go zobaczyłam - bardzo trafnie sobie dałeś nick
to nie jest kobieta - nie ściemniaj bardziej niż to robisz, a może tak ściemnił ciebie
powiesz mi co zrobiłeś aby uzyskać co uzyskałeś? myślisz, że nawroty na świętych ukryją to? powiedz śmiało o tym doświadczeniu
heh czarny magu- nie musisz mi nic mówić
on jest reprezentatywny - wystarczająco by się domyśleć
i dla jasnego przekazu- to nie szatan, no chyba, że tak go przezywacie :P a to co innego
on nie odszedł , on jest przy swoich wiernych służkach - magikach

Nataszo - czarownico z forum magów - to jednak bije po oczach :)
Byłaś na "tych" forach i zostałaś skrzywdzona! Boleję nad tym ale cóż, masz wolną wolę - goście - ci goście - mężczyźni Cię z sponiebierali i nic Ci nie przedstawili jako dowód (jak to oni :lol:
Cóż współczuję...droga "koleżanko" ale na forach okultystycznych się jednak nikt przed nikim nie "obnaża" - bo subiektywne "doświadczenie jest jednak subiektywnym" :lol:
Sponiebierali Cię dziewczyno bo się otworzyłaś! i teraz czytając mój "nik" widzisz swych "oprawców" :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 14 kwie 2016, 08:57

magiku

nie przyszedłeś ty, tylko faktycznie twoi koledzy okultyści - nie napisałam tego wczoraj , bo potrzebowałam dowodu , jak zawsze:)
weszli bo dałam ci na to zgodę - zawsze to muszę zrobić by zobaczyć z czym mam do czynienie- zgodę wczoraj cofnęłam - koledzy już to powinni wiedzieć

musiało ich być tylu do jednej mnie? :P tak się mnie boją okultyści ? to dobrze, przynajmniej mogłam zobaczyć, ale gdzie ty byłeś ?
i wasz kulminant , zapytaj tego waszego ,, szefa,, dlaczego tak zamilkł , że słowa nie mógł wydusić i stał jak wryty? i gdzie podziało się jego ciało?to , że nie żyje to rozumiem, ale zabrakło mu energii do pełnej ekspozycji

czarne kolory, gaszenie świateł i próba zaganiania ofiary do jednego pomieszczenia - to takie wyliniałe triki
spodziewałam się inteligentnego spotkania na poziomie a wyszło jak zawsze

potwierdzam to , że wypracowane macie pewne metody, ale uważajcie, bo naprawdę możecie kogoś skrzywdzić
chyba macie na tyle rozumu
przemilczę też czym będziecie kiedyś , jeśli nie zmienicie kursu - to wasz wybór

i proszę byś nie nazywał mnie czarownicą - nią też nie jestem

to koniec kontaktów z tobą - mogę je już zakończyć,
bywaj
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 14 kwie 2016, 09:39

Natasza pisze:magiku

nie przyszedłeś ty, tylko faktycznie twoi koledzy okultyści - nie napisałam tego wczoraj , bo potrzebowałam dowodu , jak zawsze:)
weszli bo dałam ci na to zgodę - zawsze to muszę zrobić by zobaczyć z czym mam do czynienie- zgodę wczoraj cofnęłam - koledzy już to powinni wiedzieć

musiało ich być tylu do jednej mnie? :P tak się mnie boją okultyści ? to dobrze, przynajmniej mogłam zobaczyć, ale gdzie ty byłeś ?
i wasz kulminant , zapytaj tego waszego ,, szefa,, dlaczego tak zamilkł , że słowa nie mógł wydusić i stał jak wryty? i gdzie podziało się jego ciało?to , że nie żyje to rozumiem, ale zabrakło mu energii do pełnej ekspozycji

Boże TY wierzysz w magiczny atak Kobieto?! Przecież A.K. nazywa tzw. "demony" duchami niższymi w rozwoju - a tym samym jednak nic nie jest wstanie nikogo skrzywdzić na odległość a za to każdy kto tylko ma takie intencje sam za to zapłaci karmą!
Nie rozumie tego kobieta - "czarownica widząca strzygi" :) z forum okultyzmu?!
:lol: no bez jaj :lol: ale już tzw. "magowie" tak - oni się bowiem Kobieto wypowiadają jakby byli "rasowymi" spirytystami tylko niższymi w duchowej wiedzy :lol:

Ale wiesz co Nataszo - ja akurat jestem w stanie Cię skrzywdzić na odległość i zdaję sobie sprawę że to forum nie ma o tym co właśnie piszę pojęcia, choć forum ma rację...że wtedy zapłacę własną karmą :twisted: Ale widziałem jako wnuk tzw. czarownicy jak to się robi (znam efekty do 3 pokolenia tej krzywdy!). ale nie zamierzam akurat przy Tobie się za to brać :)
Więc droga Nataszo to nie jest warte akurat "funta kłaków" :twisted:
Ale Droga Nataszo - to "medium" które Cię poparło choćby było medium to jednak zapłaci i to aż po niewyobrażalne za wspieranie ducha niższego w oparciu o ducha wyższego A.K. dla własnej "checy" :lol:

może jestem niskim duchem wcielonym ale jednak ja to kumam :twisted:

[/quote]
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 14 kwie 2016, 11:11

za dużo się wygrażasz magiku - nie wystarczy klepać waszą mantrę by komuś zaszkodzić, ty już w tym tkwisz
wyśmiewam was w głos- okultyści z bożej czy jak tam wódz się nazywa? szatańskiej łaski:)
wciąż odwołujesz sie do przodków i na nich wspierasz, sam niczym nie dysponujesz dlatego nie mogłam cie zobaczyć bo niby jak skoro nie potrafisz nawet majstrować przy czyichś snach :lol:
zabolało ?????i komu na forum ty chciałeś wchodzić w sny? :lol: beka na całego
zostają ci te cudaki przebierańcy - objawione niski duszku kacperku

pa magiku na nazwanie się magiem - musisz sobie zapracować
magowie , czarownice na miotle i wypychanie innych przed szereg gdy samemu brak wiedzy heh
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi